Jak vybrat PoE switch pro bezpečnostní monitoring a bezdrátové pokrytí?

Existuje mnoho druhůPoE přepínače, v rozsahu od 100M do 1000M až po plný gigabit, stejně jako rozdíl mezi nespravovanými a spravovanými typy a rozdíl v počtu různých portů.Chcete-li vybrat vhodný vypínač, je třeba zvážit komplexně..Vezměte si jako příklad projekt, který vyžaduje monitorování ve vysokém rozlišení.

Krok 1: Vyberte standardní přepínač PoE

Krok 2: Vyberte Fast neboGigabitový přepínač

Ve vlastním řešení je nutné integrovat počet kamer a zvolit parametry, jako je rozlišení kamery, přenosová rychlost a číslo snímku.Hlavní výrobci monitorovacích zařízení, jako je Hikvision a Dahua, poskytují profesionální nástroje pro výpočet šířky pásma.Uživatelé mohou pomocí nástrojů vypočítat požadovanou šířku pásma a vybrat vhodný PoE přepínač.

Krok 3: Vyberte af nebo na standardním přepínači PoE

Vybírejte podle výkonu monitorovacího zařízení.Například při použití kamery známé značky je výkon max 12W.V tomto případě je třeba zvolit přepínač af standardu.Výkon dome kamery s vysokým rozlišením je 30 W max.V tomto případě je nutné použít standardní přepínač.

Krok 4: Vyberte počet portů na přepínači

Podle počtu portů lze PoE switche rozdělit na 4 porty, 8 portů, 16 portů a 24 portů atd., které dokážou komplexně sledovat výkon, množství, umístění zařízení, napájení spínačů a výběr ceny.

JHA-P40208BMH


Čas odeslání: 11. února 2022