Introduktion af 5 funktioner i Network Extender

Netværksforlængeren bruger LRE-teknologi, som kan bryde gennem begrænsningen af ​​Ethernet-transmissionsafstand inden for 100 meter og kan udvide det 10BASE-TX parsnoede elektriske signal til 350-700 meter.Det udvider grænsen for netværkstransmissionsafstanden fra 100 meter kobbertråd til 350-700 meter, hvilket nemt kan realisere sammenkoblingen mellem HUB, SWITCH, server, terminal og langdistanceterminal.Netværksudvideren er plug-and-play, som kan bruges alene eller i kaskade.

1. LRE (Long-Reacher Ethernet) langline Ethernet-drevteknologi
Ethernet-netværksforlængeren anvender LRE (Long-Reacher Ethernet) long-line Ethernet-drevteknologi med uafhængige ejendomsrettigheder, som effektivt kan forlænge Ethernet-transmissionsafstanden op til 700 meter.Når Ethernet-netværks-forlængeren er forbundet til en Fast Ethernet-switch med auto-negotiation-funktion. Netværks-forlængeren vil automatisk vælge fuld-dupleks eller halv-dupleks-tilstand, mens den sikrer den maksimale transmissionsbåndbredde.LRE-teknologi sikrer, at når Ethernet-forbindelsen svigter, kan den levere en nøjagtig rapport til netværksstyringssystemet.Indstillingen af ​​redundant link samarbejder om at realisere funktionen med automatisk at aktivere det redundante link.

2. Indbygget avanceret skiftemotor
Netværksudvideren har en indbygget avanceret switching-motor, som effektivt kan styre fejludbredelsen.MAC-adressens selvlærende og selvopdaterende funktioner giver effektiv, hurtig og stabil transmission.

3. Design uden blæser og lavt strømforbrug
Fakta viser, at mekaniske blæsere er nemme at bryde og give støj.Netværksudvideren er designet til fuldt ud at overveje at reducere hele maskinens strømforbrug.Den anvendte applikationschip har egenskaberne ved lavt strømforbrug og stærk evne til at tilpasse sig omgivelsestemperaturen.Derfor vedtager alle ventilatorløst design, som fuldt ud garanterer dets arbejdsevne i højtemperaturmiljøer, lavt støjniveau og er mere velegnet til anvendelser i bolig- og SOHO-miljøer.I den nordlige region kan det blæserløse design også effektivt spille rollen som støv- og sandforebyggelse.

4. Nem installation, plug and play
Hver 10/100M adaptiv port registrerer automatisk den tilsluttede enheds hastighed og duplekstilstand, så netværksudvideren automatisk kan skifte mellem 10Base-T og 100Base-TX og automatisk justere dens transmissionstilstand og transmissionshastighed.Sømløs forbindelse mellem alle tilsluttede 10M og 100M Ethernet-enheder, nem installation, ingen grund til at konfigurere og administrere, du kan forbinde 10M og 100M brugere placeret hvor som helst på netværket og inden for forbindelsesområdet.Indikatorlyset på frontpanelet gør det muligt for brugere at overvåge netværksudviderens arbejdsstatus til enhver tid.

5. Fem typer parsnoede forbindelser, netværksforlængeren forlænger det snoede par til 350 meter, og transmissionsafstanden kan være op til 700 meter.

HDMI forlænger


Indlægstid: 31-jan-2022