Hvilke typer telefonoptiske transceivere findes der?

Gennem den forrige introduktion lærte vi, at den optiske telefontransceiver er en enhed, der konverterer det traditionelle telefonsignal til et optisk signal og transmitterer det på den optiske fiber.Men hvordan klassificeres den optiske telefontransceiver, og hvilke typer findes der?

800PX

Telefonoptiske transceivere kan opdeles i 4 kategorier i henhold til anvendelsesområder:
1. Optisk transceiver til overvågningstelefon: bruges til at transmittere videosignaler (f.eks. er outputtet fra almindelige kameraer videosignaler), og kan også hjælpe med overførsel af lyd, kontroldata, switch-signaler og Ethernet-signaler.Det bruges hovedsageligt på motorveje, bytrafik, Fællesskabets sikkerhed og forskellige områder, der skal overvåges;

2. Radio- og tv-telefonoptisk transceiver: bruges til at transmittere radiofrekvenssignaler, dens terminal er ikke punkt-til-punkt transmission, den er direkte forgrenet i den optiske vej, kan være en sender til flere modtagere, hovedsagelig brugt i det optiske transmissionsfelt af kabel-tv;

3. Telefonoptisk transceiver til telekommunikation: hver basiskanal i dens terminal er 2M, også kendt som 2M terminal.Hver 2M kanal kan transmittere 30 telefoner eller transmittere 2M båndbredde netværkssignaler.Det er kun en kanal med fast båndbredde og bruges hovedsageligt Afhængigt af det understøttende udstyr, der er tilsluttet den optiske transceiver, er den understøttede protokol G.703-protokollen, som hovedsageligt bruges inden for optisk telekommunikation med fast båndbredde.

4. Telefonoptiske transceivere til elektrisk strøm: Baseret på forskellige anvendelser inden for disse områder er de telefonoptiske transceivere, der bruges af radio, tv og telekommunikation, relativt faste og har færre varianter.

800PX-


Posttid: 27. december 2021