Når du køber en industriel switch, hvad er den passende IP-klassificering af den industrielle switch?

Beskyttelsesniveauet for industrielle switches omtales ofte som IP-beskyttelsesindekset.IP refererer til "indgangsbeskyttelse, adgangsbeskyttelse", og beskyttelsesniveauet er udarbejdet af IEC (International Electrotechnical Association).Så når vi køber industrielle switches, hvad er det passende IP-niveau for de industrielle switches?

Klassificer elektriske apparater efter deres støvtætte og vandtætte egenskaber.IP-beskyttelsesniveau er generelt sammensat af to tal.Det første tal repræsenterer indtrængningsindekset for støv og fremmedlegemer (værktøj, hænder osv.), det højeste niveau er 6;det andet tal repræsenterer det vandtætte forseglingsindeks for elektriske apparater, det højeste niveau Det er 8. Jo større tal, jo højere beskyttelsesniveau.

Ved køb af enindustriel afbryder, vælger brugere normalt en industriel switch med et passende beskyttelsesniveau i henhold til deres brugsmiljø.For industrielle afbrydere er IP-beskyttelsesniveauet et indeks for støv- og vandmodstand, så hvad forårsager forskellen i indekset?Dette er hovedsageligt relateret til kontaktens skalprofil.Industrielle afbrydere omfatter hovedsageligt aluminiumslegeringsprofiler og galvaniserede stålplader.Derimod har aluminiumslegeringer en højere grad af beskyttelse.

For industrielle switches kan et generelt beskyttelsesniveau på mere end 30 tilpasse sig barske industrielle miljøer og kan sikre sikker, pålidelig og stabil kommunikation for industrielle switches.JHA-IG016H-1


Indlægstid: 15. november 2021