JHA Web Smart Series Compact Industrial Ethernet Switches Introduction

Ke hoʻolauna nei i ka ʻenehana pūnaewele ʻokiʻoki hou loa, kaJHANā hoʻololi Ethernet paʻa pūnaewele Smart Series.Hoʻolālā ʻia kēia mau hoʻololi hoʻōla a me ke kumu kūʻai no ka hoʻokō ʻana i nā pono ulu oʻOihana Ethernet.

ʻO JHA Web Smart Series compact switch e hōʻike ana i nā koho bandwidth Gigabit a me Fast Ethernet, e hāʻawi ana i ka hana like ʻole a me ka hilinaʻi.Inā pono ʻoe e hoʻohui i nā polokalamu he nui a hoʻonui paha i kāu pūnaewele, hiki i kēia mau hoʻololi ke hoʻokō i kāu mau pono.

https://www.jha-tech.com/8-101001000tx-poepoe-and-2-1g-sfp-slot-smart-web-industrial-poe-switch-jha-migs28hp-web-products/

Akā ʻaʻole ʻo ia wale nō.Haʻaheo nō hoʻi mākou e hoʻolauna i kaJHA-MIGS28H-WEB hoʻololi Ethernet ʻoihana.Hāʻawi kēia hoʻololi hoʻokele pūnaewele naʻauao i kahi hopena waiwai i kāu mau pono Ethernet.ʻO kona lepo-hōʻoia, hoʻopaʻa paʻa piha ʻia a me ka helu pale IP40 e hōʻoiaʻiʻo hiki iā ia ke pale aku i nā kaiapuni ʻoi loa.

Ma waho aʻe o ka hana ʻino, hāʻawi ka JHA-MIGS28H-WEB hoʻololi i ka overcurrent, overvoltage a me ka pale EMC.Me ka hoʻokomo ʻana i nā mana lua ʻelua a me ka hoʻolālā ʻana i ka alarm naʻauao i kūkulu ʻia, hiki i nā limahana mālama ʻōnaehana ke nānā maʻalahi i ka hana ʻoihana.

He aha ka JHA-MIGS28H-WEB kū hoʻokahi, ʻo ia ke kākoʻo i nā awa 2 1000Base-X SFP fiber optic a me 8 10/100Base-TX Ethernet awa.Hāʻawi kēia maʻalahi i ka hoʻohui pono ʻana i kekahi hoʻonohonoho pūnaewele.

Akā ʻaʻole pau nā hiʻohiʻona ma laila.Loaʻa iā JHA-MIGS28H-WEB nā hana hoʻokele naʻauao pūnaewele, hiki ke hoʻonohonoho maʻalahi a mālama i ka hoʻololi.Hoʻohui ʻia, ʻo kāna hoʻolālā fanless e hōʻoia i ka hana mālie, e kūpono ia no nā kaiapuni leo.

No nā mea hoʻohana e koi ana i ka Power over Ethernet (PoE), aia kahi ʻano JHA-MIGS28HP-WEB, e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona nui like me ka pōmaikaʻi hoʻohui o ke kākoʻo PoE.

ʻO ka hapa maikaʻi loa?ʻO kēia mau hoʻololi kiʻekiʻe kiʻekiʻe ke kumu kūʻai nui loa i ka hoʻokūkū, e hoʻolilo iā lākou i koho waiwai no Industrial Ethernet.

I ka hōʻuluʻulu manaʻo, me kā lākou hana paʻa, nā hiʻohiʻona hoʻokele pūnaewele akamai, kākoʻo PoE koho a me nā kumukūʻai hoʻokūkū, nā Compact Switches hou JHA-MIGS28H-WEBHoʻololi Ethernet ʻOihanae hāʻawi i ka hoʻonā kūpono no ka hoʻonā pono o kāu pūnaewele.Mai poina i kēia mau huahana hou e hoʻomaikaʻi i ka hana a me ka hilinaʻi o kāu ʻoihana pūnaewele.


Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2023