Видео конвертор на телефонски влакна

 • Fiber-8Voice +GE мултиплексер JHA-P08GE01

  Fiber-8Voice +GE мултиплексер JHA-P08GE01

  Овој уред обезбедува телефон со 1-8 канали, 1-канален етернет интерфејс 1000M (брзина на жица 1000M), интерфејсот 1-канал етернет е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-64Voice+4E1 Multiplexer JHA-PCO/S64E4F4C1

  Fiber-64Voice+4E1 Multiplexer JHA-PCO/S64E4F4C1

  Преглед: Оваа серија на опрема е развиена од нашата компанија специјален пренос на оптички влакна vlsi PDH врз основа на развој на опрема за оптички пренос од точка до точка.Овој производ е инсталација на решетка од 19 инчи 1 U, глас со 64 канали, интерфејс E1 со 4 канали, Апликацијата е многу флексибилна.Имајте совршена функција за аларм, машината работи стабилна и сигурна, мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мал волумен.Карактеристики: Врз основа на сопствено интегрирано коло;1U19-инчен р...
 • Fiber-64Voice +2FE Multiplexer JHA-P64FE02

  Fiber-64Voice +2FE Multiplexer JHA-P64FE02

  Овој уред обезбедува телефон со 1-64 канали, 2-канален 10M/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M), интерфејс 2-канал етернет е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-64Voice +2GE мултиплексер JHA-P64GE02

  Fiber-64Voice +2GE мултиплексер JHA-P64GE02

  Овој уред обезбедува телефон со 1-64 канали, етернет интерфејс со 2 канали 10M/100/1000M (брзина на жица 1000M), интерфејс 2-канал етернет е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-32Voice +2GE мултиплексер JHA-P32GE02

  Fiber-32Voice +2GE мултиплексер JHA-P32GE02

  Овој уред обезбедува телефон со 1-32 канали, 2-канален 1000M етернет интерфејс (брзина на жица 1000M), интерфејс 2-канал етернет е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-32Voice +2FE Multiplexer JHA-P32FE02

  Fiber-32Voice +2FE Multiplexer JHA-P32FE02

  Овој уред обезбедува телефон со 1-32 канали, 2-канален 10M/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M), интерфејсот 2-канал етернет е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-16Voice +2GE мултиплексер JHA-P16GE06

  Fiber-16Voice +2GE мултиплексер JHA-P16GE06

  Овој уред обезбедува телефон со 1-16 канали, 2 канален 10M/100M/1000M етернет интерфејс (брзина на жица 1000M). Опрема електричен дел за цели дигитални кола, сигурност на машината, стабилност, мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина, лесна инсталација и одржување.

 • Fiber-16Voice +2FE Multiplexer JHA-P16FE02

  Fiber-16Voice +2FE Multiplexer JHA-P16FE02

  Овој уред обезбедува телефон со 1-16 канали, 2 канален 10M/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M). Електричен дел за опрема за цели дигитални кола, доверливост на машината, стабилност, мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина, лесна инсталација и одржување.

 • Fiber-8Voice +FE Multiplexer JHA-P08FE01

  Fiber-8Voice +FE Multiplexer JHA-P08FE01

  Овој уред обезбедува телефон со 1-8 канали, 1 канал 10M/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M), 1Канал етернет интерфејс е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-4Voice +GE мултиплексер JHA-P04GE01

  Fiber-4Voice +GE мултиплексер JHA-P04GE01

  Овој уред обезбедува телефон со 1-4 канали, етернет интерфејс со 2 канали 10M/100M/1000M (брзина на жица 100M), 1Каналски етернет интерфејс е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN

 • Fiber-4Voice +FE Multiplexer JHA-P04FE01

  Fiber-4Voice +FE Multiplexer JHA-P04FE01

  Овој уред обезбедува телефон со 1-4 канали, 2-канален 10M/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M), интерфејсот 1-канал етернет е интерфејс со прекинувач, може да поддржува VLAN.

 • Fiber-4Voice +4FE Мултиплексер JHA-P04FE04

  Fiber-4Voice +4FE Мултиплексер JHA-P04FE04

  Овој уред обезбедува 1-4-канален телефон, 4-канален 10M/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M), интерфејс за етернет 4 канал е интерфејс со прекинувач.Целата машина работи сигурно и стабилно со мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина и лесна инсталација и одржување.