VGA видео конвертор

  • 1Ch VGA во конвертор со оптички влакна JHA-V100

    1Ch VGA во конвертор со оптички влакна JHA-V100

    Еднојадрениот некомпресиран VGA дигитален оптички трансивер е составен од VGA предавател и приемник.Пренесува VGA сигнали со висока дефиниција преку едномодни едномодни оптичко влакно.Исто така, поддржува функции како што се пренос на USB тастатура и глувче и надворешен независен звук.