Hvor lang er den normale levetiden til fiberoptiske transceivere av industrikvalitet?

Ved produksjon og kjøp av optiske fibertransceivere av industrikvalitet, enten produsenter eller kjøpere, er en viktig referanseindeks levetiden.Så hvor lang er den normale levetiden til fiberoptiske transceivere av industrikvalitet?

Optiske fibertransceivere av industrikvalitet er viktig overføringsutstyr for optisk fiber.I utformingen av optiske fibertransceivere av industriell kvalitet spiller valget av komponenter en viktig rolle, som bestemmer ytelsen, levetiden og kostnadene til produktet.Dens levetid er hovedsakelig relatert til dens optiske modul, og den generelle levetiden er omtrent 5 år.Den optiske fibertransceiveren brukes i lang tid, og den optiske hovedkomponenten vil ikke fungere normalt på grunn av overdreven tap og laserskade om ca. 5 år.

JHA-IG11WH-20-1

Industrielle optiske fibertransceivere brukes vanligvis i faktiske nettverksmiljøer der Ethernet-kabler ikke kan dekkes og optiske fibre må brukes for å forlenge overføringsavstanden.Samtidig bidrar de også til å koble den siste milen med optiske fiberlinjer til storbynett og ytre nett.Spilte en stor rolle.Så når vi velger, må vi velge en optisk fibertransceiver av industrikvalitet med god produktkvalitet og stabilitet.


Innleggstid: Mar-10-2021