Hva er de 5 vanlige fordelene med industrielle brytere?

Med kontinuerlig utvikling av teknologi, mer og mer industria bryterehar gradvis erstattetvanlige brytere.Det er fordi industrielle brytere har fordeler som vanlige brytere ikke har.Så, hva er de fem vanlige punktene for industrielle brytere?

https://www.jha-tech.com/managed-industrial-ethernet-switch/1. Super anti-interferens

Industrielle brytere har sterke anti-interferensfunksjoner, som høye beskyttelsesnivåer i lynbeskyttelse, anti-korrosjon og antistatisk, men kommersielle bryterehar ikke disse funksjonene.

2.Bruken av industrielle komponenter

Industrielle brytere har høye krav til komponentene i produktet og tåler testen av tøffe miljøer, slik at de bedre kan tilpasse seg industrimiljøet.

3.Lang levetid

Industrielle brytere tar i bruk industrielle løsninger fra skallet til komponentene, slik at produktet har høyere pålitelighet og lengre driftssvikt, som vanligvis kan overstige 10 år.Levetiden til vanlige kommersielle brytere er omtrent 3-5 år.

4.bredt temperaturarbeid

Industrielle brytere bruker generelt skall av aluminiumslegering, som har bedre varmeavledning og sterkere beskyttelse.De kan i utgangspunktet fungere normalt i temperaturområdet -45°C til +85°C, og kan tilpasse seg komplekse temperaturer og fuktighet.Arbeidsområdet til kommersielle brytere er imidlertid relativt smalt.

5. Rask redundans

Industrielle brytere har generelt funksjonene til raskt ringnettverk og redundans, og redundanstiden er mindre enn 20 ms.Selv om kommersielle produkter også kan danne et redundant nettverk, er gjenopprettingstiden mer enn 10-30s, noe som er for lang og ikke egnet for industrielle miljøer.

Ovennevnte er de 5 vanlige fordelene med industrielle brytere.JHAhar vært spesialisert på FoU, produksjon og salg av industrielt kommunikasjonsutstyr som f.eksindustrielle brytere, PoE-brytere, mediekonverter, protokollomformere, optiske sendere, optiske telefonsendere, og smart rock-prosjekter i 15 år.Velkommen til konsultasjon.


Innleggstid: 21. desember 2022