Hva bør man være oppmerksom på når man velger en kompatibel optisk modul?

Deoptisk moduler kjernetilbehøret til det optiske kommunikasjonssystemet og spiller en viktig rolle i optisk fiberkommunikasjon.Den fullfører hovedsakelig den fotoelektriske konverteringsfunksjonen.Kvaliteten på den optiske modulen bestemmer overføringskvaliteten til det optiske nettverket.Dårlige optiske moduler vil ha problemer som pakketap, ustabil overføring og optisk demping.Som vi alle vet, sammenlignet med originale optiske moduler, er prisen på kompatible optiske moduler mye lavere.Velg så hva er forholdsreglene for kompatible optiske moduler?

JHA5440D-35

 

1.Denoptisk modulenhetvil være kryptert til en viss grad for å matche med sin egen enhet.Inkluderende produsenter må utføre forskjellig inkluderende matching på den optiske modulen for å løse matchingsproblemet perfekt.

2. Levetid: Levetiden til en normal optisk modul er 5 år, avhengig av bruken av den optiske modulen når det gjelder tid, hvis det er et problem om 1 eller 2 år, kan det grovt bedømmes at Kvaliteten på selve modulen har et problem eller en brukt modul.

3. Optisk modulytelse: Ytelsesindikatorene som påvirker den optiske modulen inkluderer hovedsakelig gjennomsnittlig overført optisk effekt, ekstinksjonsforhold, optisk signalsenterbølgelengde, overbelastning optisk kraft, mottaksfølsomhet og mottak av optisk kraft.Ved å oppdage om disse verdiene er innenfor normalområdet kan ytelsen til den optiske modulen bedømmes.Den kan sees gjennom DDM-informasjon.I tillegg kan det også bedømmes ut fra om signalet til den optiske modulen er stabilt under overføring, om det er forsinkelse, og om det er pakketap.

4. Enten det er en bruktmodul: Når du kjøper en kompatibel optisk modul, må du være oppmerksom på at du ikke blindt forfølger lave priser.Brukte moduler har ofte ulike problemer kort tid etter at de er tatt i bruk.


Innleggstid: Mar-10-2023