Prečo sú ceny priemyselných vypínačov rozdielne?

V poslednej dobe sa mnohí zákazníci pýtali: Prečo je taký veľký rozdiel v cene, pretože sú všetky priemyselnýprepínače?Ďalej výrobca JHA analyzuje rozdiel za vás:

Po prvé, ton Casing je iný

Na trhu sú tri typy plášťov pre priemyselné spínače: železné plášte, polohliníkové položelezné plášte a celohliníkové plášte.Z hľadiska odvodu tepla majú najlepší efekt odvodu tepla a najvyššiu cenu celohliníkové plášte, po ktorých nasledujú polohliníkové plášte.Polovičné železo, efekt rozptylu tepla železnej škrupiny je relatívne slabý a často sa používa komerčné prepínače.

https://www.jha-tech.com/industrial-ethernet-switch/

Po druhé, rôzne komponenty

Priemyselné spínače majú prísne normy pre výber komponentov, pretože priemyselné spínače sa používajú v drsnom prostredí a môžu byť stabilne používané.Komerčné prepínače sa však nedokážu prispôsobiť takémuto drsnému prostrediu.Zákazníci, ktorí ich používali, môžu vedieť, že tento prepínač stratí pakety.Ak priemyselný prepínač, ktorý ste si kúpili, často trpí stratou paketov, môže sa stať, že komponenty použité výrobcom nespĺňajú požiadavky priemyselného prepínača.

https://www.jha-tech.com/4-10100tx-and-2-100fx-unmanaged-industrial-ethernet-switch-jha-if24h-products/

Po tretie, nedostatočná ochrana

Priemyselné spínače sú zvyčajne navrhnuté s ochranou proti prepätiu bleskom a ochranou proti preťaženiu, ale aby sa ušetrili náklady, mnohé spínače nemajú skutočnú ochranu pred bleskom.Keď do sieťového kábla zasiahne blesk, doska PCB sa poškodí v dôsledku nadmerného prúdu.

https://www.jha-tech.com/industrial-ethernet-switch/

Preto pri výbere priemyselných vypínačov nevyberajte naslepo lacné a nie naslepo drahé.Mali by ste komplexne zvážiť svoje potreby a vybrať si tie správne priemyselné spínače.

Príďte do JHA a dozviete sa viac o prepínači priemyselného Ethernetu. Všetky naše produkty budú pred odoslaním testované jeden po druhom.

https://www.jha-tech.com/industrial-ethernet-switch/

 


Čas odoslania: 28. novembra 2022