E fa'asaoina ea e sui o PoE le malosi?

E pei ona tatou iloa uma, o se tasi o faʻamanuiaga tele o le PoE power supply o le faʻasaoina o le malosi, ae o fea e faʻaalia ai le faʻaolaina o le malosi?

O leSuiga PoEo le a otometi lava ona fetuunai le mana e tusa ai ma le masini sapalai eletise.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maualalo le vevela o se infrared dome, o le mana faʻavevela e oʻo atu i le 30Wmax, ma o le mana e 24W max i lalo o tulaga masani.O le suiga o le PoE o le a otometi lava ona fetuunai le sapalai eletise e tusa ai ma le tulaga faʻaogaina o le dome.

O leJHA fa'asologae mafai e sui tulaga PoE ona seti le taamilosaga o le malosiaga o le PoE, ma e mafai ona otometi ona taofi le faʻaogaina o faʻamau i luga o ports faʻatulagaina i taimi o aso malolo ma le po, lea e le gata ina faʻasaoina le malosi, ae mafai foi ona faʻatulagaina le faʻaogaina o le faʻaogaina i nisi faʻaaliga.

JHA fa'asologa o suiga PoE o le a mata'ituina le tulaga o ports uma i le taimi moni.Afai o loʻo i lalo le tulaga o le taulaga, o le a otometi lava ona taofi le faʻaogaina o le taulaga ma ulufale i le faʻaogaina o le malosi, lea e le gata ina faʻasaoina ai le malosi, ae faʻamautinoa ai foi le faʻaogaina o meafaigaluega masani.

JHA-P41114BMH


Taimi meli: Nov-03-2021