MetroNet amata fausia le 100% fiber optic network i Bryan, Texas

BRIAN, Texas, Tes. 14, 2021–(BUSINESS WIRE)–MetroNet ua faalauiloaina i le aso nei ua amata le fausiaina o fale i luga o le 100% fiber-optic infrastructure a le MetroNet i le Aai o Bryan .MetroNet o le a faʻatupeina atoa se tupe faʻaalu miliona miliona e tuʻuina atu ai tagata nofoia. ma pisinisi fa'atasi ai ma le tele-fast fiber internet access.A mae'a, o le Aai o Bryan o le a fa'aigoaina o le Gigabit City Fa'amaonia ma le MetroNet's future-proof network network.
O tagata o Bryan o le a vaʻai i le fausiaina o fale e lata ane i Manchester Avenue i lenei vaiaso ma o le a faʻalautele vave pe a oʻo mai tagata muamua i luga o le initaneti i le tautotogo 2022. A o faʻaauau le fausiaina i totonu o le alalafaga, e mafai e tagata faʻatau ona sainia mo se faʻatau muamua, lea o le a faʻaalia ai lo latou fiafia ma faʻamuamua faʻapipiʻi. pe a avanoa.O i latou e fiafia i auaunaga MetroNet e mafai ona asiasi i le www.MetroNetInc.com/signup e logoina pe a avanoa o latou tuatusi mo le faʻapipiʻiina ma le avanoa i le faʻatau muamua.
"Ua fiafia le Aai o Bryan e fesoasoani i le MetroNet i le faʻatinoina o le 100 pasene fiber-optic network e tuʻuina atu ai le faʻatuatuaina ma le televave o le Initaneti i o tatou tagata ma pisinisi," o le tala lea a le Mayor Andrew Nelson. .”
"Matou te fiafia e maua se faʻafeiloaʻiga mafanafana mai le Aai o Bryan," o le tala lea a John Cinelli, Pule Sili o MetroNet."I MetroNet, matou te talitonu i le tuʻuina atu o le saoasaoa gigabit e le mafaatusalia i nuʻu matou te tautuaina e lagolago ai le tulaga maualuga o le olaga. E ala i le faʻaaogaina o le MetroNet's ultra-fast service, o le a lelei le tulaga o Bryan mo le faʻaauauina o le tuputupu aʻe ma le atinaʻeina o le tamaoaiga. Matou te tulimatai atu e galulue lima i totonu lima ma le aai a o faagasolo galuega.”
MetroNet e tuʻuina saʻo atu fiber i fale ma pisinisi i nuʻu e leʻo maua i totonu o le US ma taugofie, tutusa saoasaoa e oʻo atu i le 10 Gb e aunoa ma ni konekarate umi. o nu'u ma isi auaunaga fa'aopoopo.
O le MetroNet o se tasi o kamupani telefoni feaveaʻi televave faʻatupulaia fiber optic i le Iunaite Setete ma e lauiloa mo le auʻaunaga sili ona lelei mai lona malosi i le lotoifale. O tagata nofomau ma pisinisi e fiafia i auaunaga MetroNet e mafai ona asiasi ile building.MetroNetInc.com e maua faʻafouga faufale. i lo latou eria.
O le a maua e tagata o lo'o nonofo i sone fau fale fa'amatalaga e ala i meli e uiga i galuega faufale i lo latou pitonu'u i le 30 aso a'o le'i amataina, ma o lo'o tu'uina atu e le kamupani fa'amatalaga fa'aopoopo, e pei o fa'ailoga o le fanua, e fa'ailoa ai i tagata nofoia le taimi e amata ai le galuega le tumau i lo latou pitonu'u. fa'ailoga i fa'ailoga ID ma ta'avale fa'ailoga.
Mo nisi fa'amatalaga e uiga i taumafaiga a le A'ai o Brian e fa'alautele le avanoa i le MetroNet i luga ole auaunaga i luga ole laiga, asiasi www.bryantx.gov/broadband ma construction.MetroNetInc.com.
E uiga i le MetroNet: O le MetroNet o le kamupani tuto'atasi 100% fiber optic sili ona tele i le Iunaite Setete, o le ofisa autu i Evansville, Indiana. -featured fiber-optic telefoni, ma fiber-optic IPTV ma le tele o polokalame.MetroNet na amata i le 2005 ma le fiber optic network i Greencastle, Indiana, ma talu mai lena taimi ua tupu aʻe i Indiana, Illinois, Iowa, Kentucky, Michigan, Minnesota, Ohio , Florida, North E sili atu nai lo le 120 nu'u i Carolinas ma Virginia o lo'o tautua ma feso'ota'iga.Texas, Wisconsin ma Missouri.MetroNet ua tuuto atu i le aumaia o auaunaga tau feso'ota'iga fa'aonaponei i nu'u-tutusa pe sili atu nai lo i latou o lo'o ofoina atu i nofoaga tetele. MetroNet na faaigoaina e le PC Mag o se tasi o le 10 Fastest ISPs i North Central US i le 2020 ma le Top 10 ISPs ma le Best Gaming Quality Index i le 2021. Broadband Now ua faʻatulagaina MetroNet o le 3 sili ona televave le initaneti ma le televave o loʻo tuʻuina atu fiber i totonu. le malo mo le 2020 ma le numera tasi e sili ona televave le tele o le initaneti i setete uma mo le 2020. I le 2020, MetroNet na maua le Vectren Energy Security Mining Partner Award mai Vectren.Mo nisi faʻamatalaga, asiasi www.MetroNetinc.com.
Editor’s Note: Media is invited to MetroNet’s kick-off event on December 16, 2021 at 10:00 am with MetroNet representatives.Construction will take place on Manchester Avenue.Please notify Katie@RunSwitchPR.com if you are able to attend.
Sea o Meta Platforms (NASDAQ: FB) toe see i aso nei ona o loʻo faʻaauau pea ona faʻatautaia e le aufaipisinisi faʻamatalaga lata mai a le kamupani o loʻo fautua mai ai e mafai e Meta ona tapunia Facebook ma Instagram i Europa ona o le faʻatupulaia o tulafono faatonutonu. auina atu o faamatalaga a tagata Europa i luga o le Atelani i le US Meta na fai mai i le faaiuga o le vaiaso talu ai i se gaioiga e mafai ona faamalosia ai le kamupani e tapunia Facebook ma Instagram i le itulagi. o se sui o le komiti faatonu a Meta talu mai le 2005, ua filifili e le toe tauva mo le toe filifilia.
O sea o le taavale eletise Saina (EV) fai NIO (NYSE: NIO) na maualuga i le taeao o le Aso Lua ina ua maeʻa se lipoti malosi mai le au suʻesuʻe Wall Street i luga o le kamupani. mai le Aso Gafua tapunia. I se lipoti fou i le Aso Lua, Barclays suʻesuʻe Shao Jiong na amata lana inisiua o le NIO ma le Ova mamafa ma le tau $34 tau.
O tagata fou o le Citi e talosaga mo kata fai aitalafu a le Citibank e ala i MoneyHero! O le ata muamua o le tausaga fou, o le taui faʻapitoa o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le Apple AirPods 3rd generation! E leai ni kata meaalofa e mafai ona toe faʻatau, o le a lafo saʻo atu ia te oe!
O oloa alumini sa i ai se aso susulu i le Aso Lua, faatasi ai ma Alcoa (NYSE: AA) tapunia 9.8% ma laʻititi Century Aluminum (NASDAQ: CENX) i luga 11.9%. Leai se mea lilo tele: Alumini naʻo le tau maualuga i 13 tausaga. O loʻo i ai faʻamatalaga a Bloomberg. .
Na siitia sea i le maeʻa ai o se aso leaga ananafi ma lipotia mai o tupe a Saina na lagolagoina e le setete na amata faʻatau oloa i le lotoifale.
Rivian fa'atauga na fa'atupula'ia 3% i le 1:55 pm ET, ae e le tatau i le aufaipisinisi ona tu'uina atu lena mea moni latou te fa'amalieina. faʻasalalauga faʻasalalauga, e mautinoa lava o se mea e matamata ai. E pei ona faʻamatalaina e le General Fire Department i se faʻasalalauga faʻasalalau: "Naʻo le maeʻa o le 9 i le afiafi, na valaauina ai le General Firefighters i le Rivian Automobile Plant i le 100 North Rivian Expressway e lipoti atu se taʻavale mu i totonu o le fale. ”
Fa'aoga e ala i le SC Mobile, fa'atotonu atoatoa, ma fa'ato'a mae'a le fa'atupe i le kiliki o le ki! Fa'aoga nei ma tupe fa'atau fa'atau e $500 pe sili atu!
Ua talanoaina e Jared Blikre o Yahoo Finance se lipoti a Bloomberg e fiafia Microsoft i le mauaina o Mandiant.
E manaʻo tagata uma ia lava tupe e ola fiafia ai i le litaea. Ae afai e te masani i se ituaiga olaga, atonu e te manaʻomia sina sili atu nai lo le maualalo.O le pou How To Retire With $4M na faʻaalia muamua ile SmartAsset Blog.Ole $4M Reserve e mafai ona maua ai le to'atele o tagata litaea… Fa'aauau Faitau →
O le faʻateleina o le feteʻenaʻi i le maketi o oloa e amata i le 2022 e tatalaina ai avanoa mo le aufaipisinisi - aemaise lava i latou e naunau e faia ni faʻalavelave faʻaopoopo. O tulaga tau maketi fa'apenei e tatau ona tosina atu ai le aufaipisinisi i penisini.
O lo'o taumafai le kamupani ta'avale e taofia le faiga o le fa'aopoopoina o pili i tau fa'atau fa'atau, fai mai e ono taugofie ai le fa'atauga a le au fa'atau ta'avale i le lumana'i.
E le o se mea e ofo ai, o tupe faʻaalu i luga ole laiga e faʻamoemoe e tupu toeitiiti atoa le 11% i tausaga taʻitasi i le $ 7.4 miliona e oʻo atu i le 2025, e tusa ai ma le eMarketer. E le o se mea e ofo ai, Shopify na faʻaalia i taimi uma iʻuga tau tupe sili. fa'alautele le 150 fa'avae i le 54.5%, ma le tupe maua fua na si'itia 150% ile $458.2 miliona.
I totonu o lenei tusiga, matou te talanoaina 10 tufatufaga faʻasoa e faʻatau mo litaea i le 2022, e tusa ai ma Reddit. Afai e te manaʻo e faaseʻeina la matou auiliiliga auiliili o tufatufaga o tupe teufaafaigaluega, alu saʻo i Reddit's 5 Dividend Stocks e Faʻatau mo le Litaea i le 2022. O faʻasoa faʻasoa uma lava. le ita a o taofiofia e le tamaoaiga o le tamaoaiga […]
Auai matou e fa'alogo muamua i aafiaga ma lu'itau sa feagai ma la latou malaga MBA, ma le auala na latou faia ai se suiga i galuega.
Na taʻua e se failauga mo le faʻapotopotoga Iapani i le Aso Lulu, o le faʻaopoopoina o sea teu oloa a Amerika talu ai nei na resitalaina e Alibaba e le o fesoʻotaʻi ma soʻo se fefaʻatauaiga patino i le lumanaʻi a SoftBank Group Corp. , e le fesoʻotaʻi ma soʻo se fefaʻatauaiga patino i le lumanaʻi e le SBG, "o le tala lea a SoftBank i se faʻamatalaga i le Reuters.
Advanced Micro Devices (NASDAQ: AMD) sa i ai se amataga faigata i le tausaga talu ona pa'u lona tau o sea toetoe lava 21% i le masina talu ai, ae e lei umi se taimi na toe maua ai e le kamupani ana togafiti i le maketi o oloa. tele i nai aso ua tuanaʻi, fesoasoani i se lipoti malosi o le kuata lona fa o tupe maua e sili atu i faʻamoemoega i le lautele lautele. mo fa'asoa AMD.
Fefa'ataua'iga e lamatia. Fa'amanuiaga mai mea faigaluega fa'atauva'a mamana, fa'atau oloa fa'atele, ta'imua fua faatatau o nonogatupe ma leai ni pili natia.
O le 2021 o se tausaga mataʻina mo EV investors. E leʻi umi, Lucid Motors (LCID), Rivian Automotive (RIVN), ma Arrival (ARVL) na auai i le taʻitaʻi o pisinisi Tesla (TSLA) o se kamupani lautele, ae o le tele o isi kamupani taʻavale eletise na maua sea i totonu. le maketi o oloa.E tele tupe maua. I le isi itu o le fanua o le kamupani EV, peitaʻi, o le faletupe o tupe teufaafaigaluega Morgan Stanley na tuʻuina atu le fesili i ana tagata faʻatau: "RIVN ($60 piliona) poʻo LCID ($50 piliona): o le a le mea e te manaʻo e maua nei?"O lena e vaapiapi le Avanoa
Faatasi ai ma le faʻaitiitia muamua o le kuata taʻitasi a Facebook i tagata faʻaoga i aso taʻitasi, o Mark Zuckerberg, lea ua paʻu nei i le $ 31 piliona i tupe maua, e mafai ona maua le mafanafana i le pisinisi faʻapitoa a le kamupani i lenei vaiaso. VR platform ei ai, faʻamatalaga fou mai Steam - o le tufatufaina tele i luga ole laiga o taaloga vitio PC ma le 120 miliona tagata faʻaoga masina - faʻaalia o le Meta's virtual reality (VR) ) pisinisi e pulea ma faʻavavevave le atinaʻeina.
O le New York Times, o loʻo taʻua ai tagata e masani i le mataupu, na lipotia mai e Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) ua tapunia lemu le fale e tasi e maua ai vaega o lana tui COVID-19. O le lipoti a le New York Times na fai mai o le tapunia e le tumau ma o le fale gaosi Leiden o loʻo faʻamoemoe e toe amata faia ni tui i ni nai masina. Na faʻapea mai le pepa e le o manino pe na afaina ai le faʻamaloloina o tui puipui ona o le faʻaputuga. ia
Vikram Mansharamani, o se faiaoga Harvard ma tusitala lauiloa, fai mai o le pa o le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa, fefe i le misia, ma le tauaso faʻatuatua i "Faʻatonu Sili" na taʻitaʻia ai se faʻalavelave i kamupani tekonolosi maualuga.
O le maketi na toe malosi malosi i le Aso Lua, ae na tumau pea i se tulaga.Expedia e taʻitaʻia le pisinisi femalagaaʻi, ma o loʻo faʻatulagaina Apple.
I le maeʻa ai o le malosi malosi o le 2021, o faʻamaumauga tetele e tolu o loʻo amata i se amataga faigata i le 2022. A o le S&P 500 ma le Dow Jones Industrial Average o loʻo paʻu i lalo 5.92% ma le 3.43%, i le tausaga nei, le Nasdaq Composite… Faʻaauau le faitau → Afai Oe Fa'aoga Lenei Fuafuaga masani o Tupe Teufaafaigaluegaina, O le fa'ailoga E te mautinoa e te le manuia na fa'aalia muamua ile SmartAsset blog.


Taimi meli: Feb-09-2022