FWDM

  • Pajisja FWDM

    Pajisja FWDM

    1. Veçoritë ♦ Humbje e ulët e futjes ♦ Izolim i lartë ♦ PDL i ulët ♦ Dizajn kompakt ♦ Konsistencë superiore e kanalit ♦ Gjatësia e valës së gjerë: 1260 nm~1620 nm ♦ Temperatura e gjerë e funksionimit: -45℃~85℃ ♦ Besueshmëri e lartë DMW dhe sisteme qëndrueshmërie ♦ Rrjetet PON ♦ Lidhje CATV 3. Pajtueshmëria ♦ Telcordia GR-1209-CORE-2001 ♦ Telcordia GR-1221-CORE-1999 ♦ RoHS 4. Specifikimet Filtri-Parametrat e pajisjes WDM Operative Gjatësia e valës (nm) T113/R15 T113/R15 R1415 T14R1315 ...