Kabar

  • Sugeng Enggal saking JHA TECH

    Sugeng Enggal saking JHA TECH

    Ing jaman nalika teknologi saya ganti kanthi cepet lan kabutuhan sambungan jaringan sing dipercaya luwih gedhe tinimbang sadurunge, Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. bangga ngluncurake JHA-MIWS6GS2408H, saklar Ethernet industri kanthi kinerja dhuwur lan hemat biaya.Dirancang kanggo kasar lan nuntut ...
    Waca liyane
  • Ngalih PoE kanggo Sistem CCTV: Maju Efisiensi lan Penak

    Ngalih PoE kanggo Sistem CCTV: Maju Efisiensi lan Penak

    Pambuka: Ing jaman saiki tambah akeh panjaluk pengawasan, kamera CCTV wis dadi pilihan populer amarga keluwesan lan penak.Integrasi switch PoE ing sistem CCTV ngidini transmisi data lan daya sing lancar, nggawe proses instalasi luwih ...
    Waca liyane
  • Apa milih kita? Keuntungan nggunakake switch Ethernet industri JHA-MIGS28H-WEB kanthi fungsi manajemen cerdas Web

    Apa milih kita? Keuntungan nggunakake switch Ethernet industri JHA-MIGS28H-WEB kanthi fungsi manajemen cerdas Web

    Ing jaman digital saiki, duwe infrastruktur jaringan sing dipercaya lan efisien iku penting kanggo bisnis supaya bisa maju lan tetep kompetitif.Salah sawijining komponen utama sistem jaringan sing kuat yaiku switch Ethernet industri.Saklar iki nduweni peran penting kanggo ngirim data saka jaringan menyang ...
    Waca liyane
  • Ngalih Ethernet: Sinau babagan fitur lan keuntungan

    Ngalih Ethernet: Sinau babagan fitur lan keuntungan

    Ing jaman digital saiki, switch Ethernet nduweni peran penting kanggo nggawe lan njaga sambungan jaringan sing lancar.Pangertosan fitur lan mupangat iku penting, utamane kanggo individu sing pengin ngoptimalake kinerja jaringan.Artikel iki nduweni tujuan kanggo nyedhiyakake g ...
    Waca liyane
  • Bisa ngalih PoE digunakake minangka ngalih biasa?

    Bisa ngalih PoE digunakake minangka ngalih biasa?

    A ngalih PoE tumindak minangka ngalih, lan mesthi uga bisa digunakake minangka ngalih biasa.Nanging, nalika digunakake minangka ngalih umum, Nilai saka ngalih PoE ora maksimal, lan fungsi kuat saka ngalih PoE boroske.Mulane, ana kasus sing ora perlu nyuplai daya DC menyang ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti babagan PoE Switch?

    Apa sampeyan ngerti babagan PoE Switch?

    Ngalih PoE minangka jinis switch multi-fungsi anyar.Amarga aplikasi nyebar saka switch PoE, wong duwe sawetara pangerten babagan switch PoE.Nanging, akeh wong sing mikir yen saklar PoE bisa ngasilake daya dhewe, sing ora bener.Saklar PoE sumber daya biasane nuduhake PoE ...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane ngalih industri lan ngalih biasa

    Bentenipun antarane ngalih industri lan ngalih biasa

    1.Sturdiness Industrial ngalih dirancang lan diprodhuksi nggunakake komponen industri-bahan.Komponen kasebut dipilih khusus kanggo tahan lingkungan sing atos lan menehi kinerja sing unggul sanajan ing kahanan sing nuntut.Panggunaan komponen kelas industri njamin l maneh ...
    Waca liyane
  • Carane mbedakake switch POE standar saka switch POE non-standar?

    Carane mbedakake switch POE standar saka switch POE non-standar?

    Teknologi Power over Ethernet (POE) wis ngowahi cara kita nguwasani piranti, nyedhiyakake penak, efisiensi lan irit biaya.Kanthi nggabungake daya lan transmisi data ing kabel Ethernet, POE ngilangi kabutuhan kabel listrik sing kapisah, dadi becik kanggo macem-macem aplikasi ...
    Waca liyane
  • JHA Web Smart Series Compact Industrial Ethernet Switches Pambuka

    JHA Web Smart Series Compact Industrial Ethernet Switches Pambuka

    Ngenalke teknologi jaringan paling anyar, switch Ethernet kompak JHA Web Smart Series.Saklar sing ngirit papan lan hemat biaya iki dirancang kanggo nyukupi kabutuhan Ethernet Industri sing akeh.JHA Web Smart Series saklar kompak nduweni fitur Gigabit lan Fast Ethernet bandw...
    Waca liyane
  • Rekomendasi produk anyar - Pambuka kanggo switch kelas industri tanpa kipas 16 port - JHA-MIWS4G016H

    Rekomendasi produk anyar - Pambuka kanggo switch kelas industri tanpa kipas 16 port - JHA-MIWS4G016H

    Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. (JHA) didegaké ing 2007 lan kantor pusaté ing Shenzhen, China.Iki minangka produsen komunikasi serat optik lan produk transmisi sing aman.JHA fokus ing switch Ethernet serat optik kelas industri lan komersial, switch PoE lan ...
    Waca liyane
  • Pira sampeyan ngerti babagan switch jaringan?

    Pira sampeyan ngerti babagan switch jaringan?

    Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan dhasar switch jaringan lan njelajah istilah kunci kayata Bandwidth, Mpps, Full Duplex, Management, Spanning Tree, lan Latency.Apa sampeyan pamula jaringan utawa wong sing pengin nambah kawruh, artikel iki dirancang kanggo mbantu sampeyan entuk ...
    Waca liyane
  • Apa saklar POE?

    Apa saklar POE?

    Ing donya sing cepet-cepet saiki, teknologi berkembang kanthi cepet.Amarga panjaluk masarakat kanggo sambungan jaringan sing efisien lan trep terus tuwuh, peralatan kayata switch POE dadi penting.Dadi, apa sejatine saklar POE lan apa manfaate kanggo kita?A P...
    Waca liyane