Sådan løses ustabiliteten af ​​POE-switches

POE kontaktergive alle stor bekvemmelighed og hastighed, men på grund af POE-switches komplette funktioner er det heller ikke nok.POE-switches pålidelighed er også den mest åbenlyse faktor i denne mangel.For at forbedre POE Switches kan være mere pålidelige, og alle tænker også over det, så hvad er de faktorer, der påvirker stabiliteten af ​​POE switches?

1. Afstanden er ikke arrangeret

PoE-switchens kraftoverførselsafstand kan nå 100 meter, men i praktisk anvendelse, for at sikre en bedre videoeffekt, er det generelt bedre at vælge en afstand på højst 80 meter.Hvis den anvendte afstand er 90 meter, 100 meter eller mere, bliver transmissionseffekten ikke så god, og der vil endda opstå pakketab, hvilket fører til den ustabile PoE-switch, som alle tror.

2. PoE switch kvalitetsproblem

Nogle venner er stødt på den situation, at PoE-switchen er ustabil i den faktiske drift, hvilket kan være kvalitetsproblemet for den købte PoE-switch.Nu er der mange typer PoE-switche, og nogle mennesker vælger dårligere PoE-switche til en billig penge, hvilket helt sikkert vil føre til problemer med videotransmission, og ustabilitet er uundgåelig.Når du vælger en PoE-switch, så prøv at vælge et mærke med et vist omdømme og professionalisme.

3. Kvaliteten af ​​netværkskablet er ikke god nok

Alle ved, at en PoE-switch har brug for et kategori 5 netværkskabel eller et kategori 5 super netværkskabel til transmission.Nogle mennesker køber et netværkskabel med dårlig kvalitet, hvilket direkte fører til ustabilitet i overvågningssystemet.

4. Ikke at vælge den rigtige PoE-switch

PoE-switche spænder fra 4 porte til 24 porte, inklusive 100M, 1000M, og nogle med 100M med gigabit-sammenkædede porte.Hvordan vælger man en switch, eller hvor meget båndbredde skal man vælge?Det kræver en vis mængde faglig viden.Hvis du ikke vælger den rigtige PoE-switch, er ustabilitet normalt.

 

Så hvordan skal pålideligheden af ​​PoE switch-applikationer forbedres?Faktisk er det ikke svært: netværkskabel af god kvalitet、PoE-switch med fremragende ydeevne、Passelig strømforsyningsafstand、Passelige strømforsyningsmodelspecifikationer.

JHA, en switch-producent,kan ikke kun levere produkter med stærk pålidelighed, men også konfigurere og tilpasse de bedst egnede POE-switche til kunder i henhold til deres applikationsbehov, sikre stabiliteten og omkostningseffektiviteten af ​​kundernes brug og sikre kundernes projektdrift.

JHA-P40208BMH


Indlægstid: 16. maj 2022