produk unggulan

Nyadiakeun Produk Kualitas & Solusi Kanggo Anjeun

  • zsgd

Tentang Kami

Shenzhen JHA Technology Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji produsén ngarah tina Ethernet hardened, PoE, sareng produk konektipitas serat anu dirarancang khusus pikeun lingkungan anu parah sareng nungtut.Diadegkeun dina 2007 di Shenzhen Cina, JHA Tech specializes dina rarancang jeung pabrik saklar Ethernet industri, converters media, transceiver SFP jeung kakuatan leuwih produk Ethernet pikeun aplikasi mana konektipitas nyaeta krusial.Kalayan fokus inti urang dina konektipitas Ethernet pikeun lingkungan ekstrim kalawan syarat stringent reliabiliti produk jeung kualitas anu prioritas luhur.

kauntungan urang

Tapak Kami

Shenzhen JHA Téhnologi Co. Ltd, diadegkeun dina 2007 di Shenzhen Cina, jadi jauh jeung 2 garis SMT, 2 garis DIP, 2 garis assembling, 2 garis bungkusan, sarta 4 garis nguji.konsumén OEM / ODM peuntas laut geus ngaleuwihan 200.

kauntungan urang

Keunggulan Perusahaan

Urang sorangan leuwih ti 3.000-kuadrat-méteran pabrik industri baku, nu geus dilengkepan garis manufaktur SMT, jeung manufaktur jeung alat test kawas gelombang solder plug-in garis, test jeung kamar sepuh, assembling jeung packing line.At dina waktos anu sareng, urang. geus lulus ISO 9001: 2008, sarta produk urang geus diala RoSH, CE jeung FCC jeung saterusna certifications.

kauntungan urang

OEM / ODM Service

Dirojong ku tim téknis anu kuat sareng terampil, gaduh pangalaman R&D langkung ti 15 taun.JHA TECH bisa nyadiakeun konsumén jeung produk kualitas luhur, sarta jasa alus di OEM na ODM manufaktur, ngatur sakabeh proses tina desain, rékayasa, ngahasilkeun pikeun nguji.Sadaya produk urang lulus CE, FCC, RoSH jeung saterusna certifications.

kauntungan urang

Misi kami

Naha anjeun integrator sistem, kontraktor proyék atanapi distributor produk serat, kami nyayogikeun solusi serat lengkep pikeun aplikasi anu dipikahoyong.JHA Technology hoyong tetep janten mitra bisnis anu pikaresepeun pikeun konsumén urang anu nyayogikeun aranjeunna ku kamampuan urang dina unggal fase pamekaran sareng komersialisasi produk sorangan.

Puseur warta

Pilihan umum pikeun peminat kabugaran

Wilujeng tepang taun ti JHA TECH

Wilujeng tepang taun ti JHA TECH

Dina jaman dimana téknologi robih gancang sareng kabutuhan sambungan jaringan anu tiasa dipercaya langkung ageung tibatan kantos, Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. bangga ngaluncurkeun JHA-MIWS6GS2408H, saklar Ethernet industri anu berkinerja tinggi sareng murah.Dirancang pikeun kasar sareng nungtut ...
Pindah Poe pikeun Sistem CCTV: Ngamajukeun Efisiensi sareng Katuangan

PoE Switch pikeun Sistem CCTV: Ngamajukeun Efisiensi...

bubuka: Dina jaman kiwari ngaronjatna tungtutan panjagaan, kaméra CCTV geus jadi pilihan populér alatan kalenturan jeung genah maranéhanana.Integrasi saklar PoE dina sistem CCTV ngamungkinkeun pangiriman data sareng kakuatan anu lancar, ngajantenkeun prosés pamasangan langkung seueur ...
Naha milih kami? Mangpaat ngagunakeun JHA-MIGS28H-WEB industri switch Ethernet jeung fungsi manajemén calakan Web

Naha milih kami? Mangpaat ngagunakeun JHA-MIGS28H-WEB...

Dina jaman digital ayeuna, gaduh infrastruktur jaringan anu dipercaya sareng efisien penting pisan pikeun usaha pikeun maju sareng tetep kompetitif.Salah sahiji komponén konci sistem jaringan anu kuat nyaéta switch Ethernet industri.Saklar ieu maénkeun peran penting dina ngirimkeun data tina jaringan ka ...
switch Ethernet: Diajar ngeunaan fitur sarta mangpaat maranéhna

Saklar Ethernet: Diajar ngeunaan fitur-fitur na ...

Dina jaman digital ayeuna, saklar Ethernet maénkeun peran penting dina ngadegkeun jeung ngajaga sambungan jaringan mulus.Ngartos fitur sareng mangpaatna penting pisan, khususna pikeun individu anu hoyong ngaoptimalkeun kinerja jaringan.Tulisan ieu tujuanana pikeun nyayogikeun g ...
Tiasa switch PoE dipaké salaku switch biasa?

Tiasa switch PoE dipaké salaku switch biasa?

A switch Poe tindakan minangka switch a, sarta tangtu ogé bisa dipaké salaku switch biasa.Nanging, nalika dianggo salaku saklar umum, nilai saklar PoE henteu maksimal, sareng fungsi anu kuat tina saklar PoE dibuang.Ku alatan éta, aya kasus dimana teu kudu nyadiakeun kakuatan DC ka ...
Naon anu anjeun terang ngeunaan PoE Switch?

Naon anu anjeun terang ngeunaan PoE Switch?

Poe switch mangrupakeun tipe anyar saklar multi-fungsi.Kusabab aplikasi nyebar tina saklar PoE, jalma gaduh sababaraha pamahaman saklar PoE.Sanajan kitu, loba jalma mikir yén switch PoE bisa ngahasilkeun kakuatan sorangan, nu teu bener.Saklar PoE catu daya biasana ngarujuk kana PoE ...
Beda antara switch industri jeung switch biasa

Beda antara saklar industri sareng ...

1.Sturdiness Industrial switch anu dirancang jeung dijieun maké komponén industri-grade.Komponén-komponén ieu dipilih sacara khusus pikeun tahan lingkungan anu parah sareng nyayogikeun kinerja anu langkung saé sanajan dina kaayaan anu nungtut.Pamakéan komponén industri-grade ensures a l deui ...
Kumaha cara ngabédakeun saklar POE standar sareng saklar POE non-standar?

Kumaha cara ngabédakeun saklar POE standar tina n...

Téknologi Power over Ethernet (POE) parantos ngarobih cara urang ngawasaan alat urang, nyayogikeun genah, efisiensi sareng penghematan biaya.Ku ngahijikeun kakuatan sareng pangiriman data dina kabel Ethernet, POE ngaleungitkeun kabutuhan kabel listrik anu misah, janten idéal pikeun sababaraha aplikasi ...
JHA Web Smart Series Compact Industrial Ethernet switch Bubuka

JHA Web Smart Series Compact Industrial Etherne...

Ngawanohkeun téknologi jaringan canggih panganyarna, JHA Web Smart Series saklar Ethernet kompak.Ieu saklar hemat spasi jeung ongkos-éféktif dirancang pikeun minuhan kaperluan tumuwuh tina Ethernet Industri.JHA Web Smart Series saklar kompak fitur Gigabit sareng Fast Ethernet bandw ...
Rekomendasi produk anyar-Perkenalan kana switch kelas industri 16-port fanless-JHA-MIWS4G016H

Rekomendasi produk anyar - Perkenalan t...

Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. (JHA) diadegkeun dina 2007 sareng kantor pusatna di Shenzhen, Cina.Éta produsén ngarah komunikasi serat optik jeung produk transmisi aman.JHA museurkeun kana industri sareng kelas komersial saklar Ethernet serat optik, saklar PoE sareng f ...
Sabaraha anjeun terang ngeunaan switch jaringan?

Sabaraha anjeun terang ngeunaan switch jaringan?

Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas dasar-dasar switch jaringan sareng ngajalajah istilah konci sapertos Bandwidth, Mpps, Full Duplex, Management, Spanning Tree, sareng Latency.Naha anjeun pamula jaringan atanapi anu hoyong ngagedekeun pangaweruh anjeun, tulisan ieu dirarancang pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun kompre...
Naon saklar POE?

Naon saklar POE?

Di dunya anu gancang ayeuna, téknologi ngembang kalayan gancang.Nalika paménta masarakat pikeun sambungan jaringan anu épisién sareng merenah terus ningkat, peralatan sapertos saklar POE parantos janten penting.Janten naon saklar POE sareng naon mangpaatna pikeun urang?Hiji P...
Pameran Intersec Arab Saudi–Shenzhen JHA Technology Co., Ltd

Pameran Intersec Arab Saudi–Shenzhen...

Intersec Saudi Arabia mangrupikeun salah sahiji paméran kaamanan panggedéna di Arab Saudi, nyayogikeun platform pikeun industri kaamanan pikeun nunjukkeun téknologi sareng solusi pang anyarna.Pameran ieu diayakeun taunan sareng narik para paméran sareng sémah ti sakumna dunya.Intersec Arab Saudi...
JHA TECH di SMART NATION EXPO 2023

JHA TECH di SMART NATION EXPO 2023

SMART NATION EXPO 2023 digelar di Kompleks MITEC.Pameran ieu ngalibatkeun énergi pinter, lingkungan, téknologi inpormasi, konstruksi, perawatan kaséhatan, jaringan 5G, kartu pinter sareng widang anu sanés.Pameran ogé diayakeun sababaraha forum, seminar, sareng produk.sareng konferensi téknologi ...
Hayu urang tepang di SMART NATION EXPO 2023

Hayu urang tepang di SMART NATION EXPO 2023

Kami ilubiung dina SMART NATION EXPO 2023, nyaéta 5G panggedéna di Asia Tenggara, kota pinter, IR4.0, acara téknologi anyar sareng téknologi aplikasi.Urang tulus diondang sadaya konsumén jeung mitra kami hargana nganjang stan kami sarta manggihan produk inovatif panganyarna kami nawiskeun.•...
Ngagungkeun Kacindekan Suksés tina Pameran Secutech Vietnam

Ngagungkeun Kacindekan Sukses tina Secu ...

Dina 19 Juli 2023, paméran Secutech Vietnam datang sakumaha dijadwalkeun.Ratusan pabrik kaamanan sareng panyalindungan seuneu ngariung di Hanoi.Ieu kahiji kalina JHA pikeun ilubiung dina paméran Vietnam, sarta paméran réngsé junun dina 21st.Pamaréntah Vietnam masihan ...
Kumaha cara ngabédakeun POE non-standar sareng POE standar?

Kumaha carana ngabédakeun POE non-standar ti standar...

1. Poe non-standar jeung Poe baku Pikeun Poe baku nu sasuai jeung standar IEEE 802.3af / di / bt sarta ngabogaan protokol sasalaman.Poe non-standar teu boga protokol sasalaman, jeung nyadiakeun 12V, 24V atawa dibereskeun 48V DC catu daya.Saklar catu daya PoE standar gaduh kontrol PoE c ...
Anjeun peryogi Extender Gigabit PoE Luar Anyar

Anjeun peryogi Extender Gigabit PoE Luar Anyar

Dina jaman digital ayeuna, konektipitas jaringan anu dipercaya penting pisan, khususna di lingkungan luar.Sanajan kitu, sambungan Ethernet jeung Power over Ethernet (PoE) mindeng ngawatesan jarak kabel ka maksimum 100 méter antara palabuhan jaringan.Pikeun ngatasi watesan jarak ieu, perusahaan kami h ...
Nepangkeun Pindah Ethernet Industri Anyar Kami -JHA-MIW8SH- Solusi Konektipitas Sampurna

Ngenalkeun Switch Ethernet Industri Anyar Kami ...

Kami bungah ngumumkeun peluncuran produk panganyarna kami, Industrial Ethernet Switch-JHA-MIW8SH.Salaku panyadia solusi jaringan anu unggul, kami ngartos pentingna konektipitas anu dipercaya dina lingkungan industri.Switch anyar kami tiasa nawiskeun fitur canggih sareng perfor anu kuat ...
Miluan Kami di Secutech Vietnam 2023 - Nomer Booth D314

Miluan Kami di Secutech Vietnam 2023 - Booth ...

Kami bungah ngumumkeun partisipasi kami dina paméran Secutech Vietnam 2023 anu bakal datang, salah sahiji acara utama dina industri kaamanan sareng kaamanan.Kami kalayan hormat ngajak sadaya para nasabah sareng mitra anu dihargaan pikeun nganjang ka stan kami sareng mendakan inovasi panganyarna anu kami tawarkeun.Tandaan anjeun ...
Naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih modul optik anu cocog?

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika milih ...

Modul optik mangrupikeun aksésori inti sistem komunikasi optik sareng maénkeun peran penting dina komunikasi serat optik.Utamana ngalengkepan fungsi konversi photoelectric.Kualitas modul optik nangtukeun kualitas transmisi jaringan optik.Pilihan inferior ...
Naon nya éta selisih switch POE sarta switch normal?

Naon bedana saklar POE sareng...

1. reliabiliti béda: saklar POE mangrupakeun saklar nu ngarojong catu daya ka kabel jaringan.Dibandingkeun sareng saklar biasa, terminal panampi kakuatan (sapertos AP, kaméra digital, jsb) henteu kedah ngalaksanakeun kabel listrik, sareng langkung dipercaya pikeun sadaya jaringan.2. Fungsi béda ...
Nalika mésér saklar, naon tingkat IP anu cocog pikeun saklar industri?

Nalika mésér saklar, naon anu cocog ...

Tingkat panyalindungan saklar industri disusun ku IEC (International Electrotechnical Association).Diwakilan ku IP, sareng IP nujul kana "perlindungan ingress.Janten, nalika urang mésér saklar industri, naon tingkat IP saklar industri anu cocog?Klasifikasi aplikasi listrik ...
Ningkatkeun - Diurus 8-port industri switch Ethernet jeung 2 palabuhan serat

Ningkatkeun - Diurus 8-port industri Éter...

Dina raraga minuhan kaperluan konsumén urang, kami geus ditingkatkeun 8-port junun switch industri, sarta ukuran produk geus jadi leuwih leutik, nu bisa ngurangan waragad transportasi jeung ngahemat spasi;Ieu mangrupikeun fitur konci produk: * Ngarojong 2 1000Base-FX port serat sareng 8 10...
Naon métode manajemén switch?

Naon métode manajemén switch?

Aya dua jenis métode manajemén switch: 1. Manajemén switch ngaliwatan port konsol of switch milik kaluar-of-band manajemén, nu dicirikeun ku teu kudu ngeusian panganteur jaringan tina switch, tapi kabel nyaeta khusus sareng jarak konfigurasina pondok ...
Kumaha carana milih saklar anu leres?

Kumaha carana milih saklar anu leres?

Ayeuna, aya seueur jinis saklar dina pasaran, sareng kualitasna henteu rata, janten indikator naon anu kedah urang perhatosan nalika mésér?1. rubakpita Backplane;Lapisan 2/3 switching throughput;2. tipe jeung kuantitas VLAN;3. Jumlah jeung tipe port switch;4. Ngadukung protokol sareng kuring ...
Naon nya éta selisih switch Lapisan 2 sarta Lapisan 3 switch?

Naon bédana antara switch Layer 2 ...

Beda penting antara saklar lapisan-2 sareng saklar lapisan-3 nyaéta lapisan protokol anu dianggo béda.Saklar lapisan-2 dianggo dina lapisan tautan data, sareng saklar lapisan-3 dianggo dina lapisan jaringan.Ieu bisa saukur dipikaharti salaku lapisan 2 switch.Anjeun tiasa nganggap yén éta ngan ukur gaduh t ...
Naon bédana antara modul port listrik sareng modul optik?

Naon bédana antara alat listrik ...

Modul port tambaga mangrupikeun modul anu ngarobih port optik janten port listrik.Fungsina nyaéta ngarobah sinyal optik jadi sinyal listrik, sarta tipe panganteur na RJ45.Modul optik-to-listrik nyaéta modul anu ngadukung swapping panas, sareng jinis pakét kalebet SFP, ...
Tiasa Pindah Ethernet Industri ti Produsén Béda Ngawangun Jaringan Ringan Kaleuleuwihan?

Tiasa Ethernet Industri Pindah ti Béda ...

Salaku produk komunikasi data anu penting, saklar Ethernet industri kedah kabuka sareng cocog sareng produk ti sababaraha pabrik pikeun mastikeun operasi sistem anu stabil sareng aman dina jangka panjang.Upami anjeun ngan ukur ngandelkeun produsén anu tangtu, résikona ageung pisan.Ku alatan éta, dumasar kana s ...
Kumaha Pilih Switch Kaamanan?

Kumaha Pilih Switch Kaamanan?

Saklar kaamanan, ogé katelah saklar PoE, dirancang pikeun lingkungan jaringan basajan sapertos imah, asrama sakola, kantor, sareng ngawaskeun leutik.Kahiji, salah ngagunakeun kapasitas switch keur ngitung jumlah kaméra jeung kaméra.Masih perlu ngarujuk kana ...
Naon saklar Lapisan 3?

Naon saklar Lapisan 3?

Kalayan pamekaran umum sareng aplikasi téknologi jaringan, pamekaran saklar ogé parantos ngalaman parobihan anu ageung.Saklar pangheubeulna dimekarkeun tina saklar basajan pisan ka saklar lapisan 2, lajeng ti saklar lapisan 2 ka saklar lapisan 3.Janten, naon saklar Lapisan 3?...
Kumaha Pasang Saklar Industri Din-rail?

Kumaha Pasang Saklar Industri Din-rail?

Aya sababaraha klasifikasi saklar industri, anu tiasa dibagi kana saklar industri anu tiasa diurus sareng saklar anu teu diurus.Nurutkeun kana métode instalasi, aranjeunna bisa dibagi kana rail-dipasang saklar industri jeung saklar industri rak-dipasang.Janten kumaha dipasang rel ...
Naon 5 kaunggulan umum saklar industri?

Naon 5 kaunggulan umum tina industri ...

Kalayan kamajuan téknologi anu terus-terusan, beuki seueur saklar industri laun-laun ngagentos saklar biasa.Éta sabab saklar industri gaduh kaunggulan anu saklar biasa henteu gaduh.Janten, naon lima titik umum saklar industri?1. Super anti gangguan I...
Kasimpulan masalah umum dina pamakéan switch POE industri

Ringkesan masalah umum dina pamakean industri ...

Ngeunaan jarak catu daya saklar POE Jarak catu daya PoE ditangtukeun ku sinyal data sareng jarak pangiriman, sareng jarak pangiriman sinyal data ditangtukeun ku kabel jaringan.1. Syarat kabel jaringan Nu nurunkeun impedansi kabel jaringan...
Naon anu Fitur Key of 10G 8 Port Industrial Ethernet Pindah kalawan 2 palabuhan Serat?

Naon Fitur Utama 10G 8 Port Industri ...

Kalayan kamajuan ékonomi anu gancang, saklar Gigabit henteu tiasa nyumponan kabutuhan industri, sareng 10 saklar Gigabit parantos aya.Saklar industri 10G nembé dikembangkeun ku perusahaan kami pikeun ngabéréskeun kabutuhan industri sapertos listrik, pétrokimia, sareng énergi énggal ...
Naon skenario aplikasi pikeun switch catu daya port jaringan Poe 8 port?

Naon skenario aplikasi pikeun 8-po...

8-port POE switch jaringan catu daya "Never burn devices" intelligent POE switch, anu canggih algoritma timer kasadaran ngan suplai kakuatan pikeun IEEE 802.3af terminal alat, jadi aya teu kudu salempang ngeunaan ngaruksak swasta baku PoE atawa parabot non-PoE .Kakuatan cerdas ...
Naha Paké saklar Ethernet Industrial?

Naha Paké saklar Ethernet Industrial?

Téknologi Ethernet parantos ningkat pisan sareng ditampi ku kantor perusahaan sareng universitas, sareng ayeuna laun-laun ngembang kana lingkungan industri anu langkung nungtut.Daya tarik saklar Ethernet industri kalebet kamampuan pikeun ngawas pangiriman data, utilitas anu aya anu dianggo pikeun ngawangun ...
Kumaha carana milih switch PoE katuhu?

Kumaha carana milih switch PoE katuhu?

Saklar ilaharna dipaké dina proyék-proyék ayeuna lemah, utamana saklar POE.POE disebut ogé sistem catu daya dumasar jaringan wewengkon lokal (POL, Power over LAN) atawa Ethernet Active (Ethernet Aktif), sok disebut Power over Ethernet.Ieu spésifikasi standar panganyarna pikeun s ...
Naon alesan pikeun gagalna fungsi modul optik?

Naon sababna gagalna pilihan...

Modul optik utamana dipaké pikeun ngarobah sinyal listrik dina alat (umumna nujul kana switch atawa alat router) kana sinyal optik, lajeng ngirimkeunana ngaliwatan hiji serat optik (diwujudkeun ku tungtung ngirimkeun tina modul optik), jeung tiasa nampi fiks optik éksternal ...
Manajemén Kadatangan Anyar 16 Port 10G Industrial Ethernet Pindah kalawan 4 Serat Port

Manajemén Kadatangan Anyar 16 Port 10G Industrial E ...

Dina raraga minuhan kaperluan konsumén, urang bebas dimekarkeun sarta ngahasilkeun switch industri 10G manajemén, port optik nyaéta mundur cocog sareng Gigabit, ongkos-éféktif, kinerja stabil, sarta ngarojong 16 10/100/1000Base-T palabuhan RJ45 adaptif + 4 10G SFP slot.Dina minuhan pinuh ...
Saklar industri mahal pisan, naha seueur jalma anu ngagunakeunana?

Saklar industri mahal pisan, naha s ...

Saklar industri gaduh kinerja kelas carrier pikeun tahan lingkungan operasi anu parah.runtuyan produk euyeub tur konfigurasi port fléksibel bisa minuhan kaperluan sagala rupa widang industri.Janten hargana langkung mahal tibatan saklar komérsial, janten naha seueur palanggan masih ...
Naha anjeun badé mésér konverter média serat kelas industri?

Naha anjeun badé mésér serat kelas industri ...

Konverter média kelas industri mangrupikeun saklar industri anu tiasa manjangkeun jarak transmisi.Cai mibanda kaunggulan genah, pangropéa basajan, kinerja anti gangguan kuat, kinerja kuat, sarta operasi stabil.Desain produk saluyu sareng standar Ethernet, sareng ...
Naha harga saklar industri béda?

Naha harga saklar industri béda ...

Anyar-anyar ieu, seueur palanggan naroskeun: Naha aya bédana anu ageung dina harga sabab aranjeunna sadayana saklar industri?Salajengna, produsén JHA bakal nganalisis bédana pikeun anjeun: Kahiji, Casing Béda Aya tilu jinis cangkang pikeun saklar industri dina pasaran: sh ...
Ngawanohkeun Kadatangan Anyar Diurus Pindah Ethernet Industrial kalawan 8 10G SFP + slot

Ngawanohkeun Kadatangan Anyar Managed Industrial ...

JHA-MIWS08H mangrupikeun saklar Ethernet industri anu épéktip, kinerja anu luhur.Saklar ngadukung 8 10G SFP + Slot sareng ogé ngadukung WEB, CLI, Telnet / konsol serial, utilitas Windows, sareng manajemén SNMP tina sababaraha cara, fitur QoS anu beunghar pikeun kontrol sareng manajemén lalu lintas data, ngadukung ...
Naha saklar industri sareng saklar komérsial tiasa dianggo silih ganti?Naha dua jinis saklar tiasa dianggo pikeun dianggo bumi?

Tiasa switch industri jeung switch komérsial ...

Kalayan popularitas saklar industri, seueur anu naroskeun, tiasa saklar industri tiasa dianggo di kantor perusahaan?Naha éta tiasa ngagentos saklar komérsial?Jawabna: enya.Salami saklar komérsial dianggo, saklar industri tiasa dianggo, tapi biayana bakal langkung luhur, ...
Naon 4 port unmanaged industri switch Ethernet jeung 1 port serat dipaké pikeun?

Naon 4 port unmanaged Ethernet industri sw ...

Kalawan ngembangkeun gancang kota pinter jeung transportasi calakan, saklar Ethernet industri laun datang ka tempoan, sarta dipaké dina sagala rupa skenario kayaning subways, kakuatan listrik, transit rail, tanaga, industri pétrokimia jeung saterusna.JHA-IG14H nyaéta 5-port Unmanaged Indus...
Naon 8-port Unmanaged Industrial Ethernet Pindah? Naon fitur na?

Naon 8-port Unmanaged Industrial Ethernet Sw ...

JHA-IG08H mangrupikeun saklar Ethernet plug-and-play industri gigabit anu teu diurus, nyaéta 8 10/100/1000Base-T (X) pinuh / satengah duplex, MDI / MDI-X adaptasi otomatis RJ45 port Ethernet. sareng DIN-rail / Wall mountable, ngadukung kakuatan redundancy DC10-58V sareng rentang suhu kerja anu lega (-40 ° C dugi ka 8 ...
Naon 5-port Unmanaged Industrial Ethernet Pindah? Kumaha ngagunakeun?

Naon 5-port Unmanaged Industrial Ethernet Sw...

Naon 5-port Unmanaged Industrial Ethernet Pindah? Kumaha ngagunakeun?JHA-IG05H mangrupakeun plug-and-play unmanged gigabit industri switch Ethernet, nu boga 5 10/100/1000Base-T (X) pinuh / satengah duplex, MDI / MDI-X otomatis-adaptasi RJ45 port Ethernet.It IP40 dipeunteun sarta DIN-rail / Tembok mountable, ngarojong DC10-5 ...
Super Mini PoE Injector ti JHA TECH

Super Mini PoE Injector ti JHA TECH

Katerangan produk: JHA Mini PoE Injector Power kana sinyal Non-POE sareng kaluaran sinyal sareng POE.Ieu pinuh sasuai jeung standar IEEE 802.3at / af, tiasa dianggo kalayan sagala alat IEEE 802.3at / af POE patuh, kayaning kaméra IP, telepon IP, AP nirkabel jeung sajabana Fitur konci: 1. Chip: XS2180.Kompati...
Naon ari serat patch?Kumaha klasifikasina?

Naon ari serat patch?Kumaha klasifikasina?

Serat patch cords dipaké pikeun nyieun patch cords ti parabot pikeun serat optik sambungan kabel.Aya lapisan pelindung anu langkung kandel, anu umumna dianggo pikeun sambungan antara transceiver optik sareng kotak terminal.Jumper serat optik (ogé katelah konektor serat optik) ngarujuk kana ...
Klasifikasi sareng prinsip kerja konverter protokol

Klasifikasi sareng prinsip kerja protoco...

Klasifikasi Protocol Converters Protocol converters dibagi jadi dua jenis: GE jeung GV.Kantun nempatkeun, ge keur ngarobah 2M kana panganteur Ethernet RJ45;GV nyaéta pikeun ngarobah 2M kana panganteur V35, ku kituna pikeun nyambung jeung router dina.Kumaha Protocol Converters Gawé? Aya seueur jinis konvénsi protokol...
Naon bedana transceiver optik sareng transceiver serat optik?

Naon bedana trans optik...

Beda antara transceiver optik jeung transceiver serat optik: Transceiver ngan ngalakukeun konversi photoelectric, teu ngarobah kodeu, sarta teu ngalakukeun processing sejenna dina data.Transceiver kanggo Ethernet, ngajalankeun protokol 802.3, sareng ngan ukur dianggo pikeun titik-ka-titik ...
Naon anu converter protokol?

Naon anu converter protokol?

Konverter protokol disebut konverter protokol, ogé katelah konverter antarmuka.Éta ngamungkinkeun host dina jaringan komunikasi anu nganggo protokol tingkat luhur anu béda pikeun gawé bareng pikeun ngarengsekeun rupa-rupa aplikasi anu disebarkeun.Gawéna di angkutan la...
Naon peran converter protokol?

Naon peran converter protokol?

Konverter protokol umumna tiasa direngsekeun ku chip ASIC, anu hargana murah sareng ukuranana leutik.Bisa ngalakukeun silih konversi antara Ethernet atawa V.35 panganteur data tina protokol IEEE802.3 jeung panganteur 2M tina protokol G.703 baku.Éta ogé tiasa dirobih antara ...
Situasi Ayeuna sareng Prospek Pangwangunan Saklar Industri

Situasi Ayeuna sareng Prospek Pangwangunan ...

1. saklar industri disebut oge saklar Ethernet industri.Dina kaayaan ayeuna, jeung ngembangkeun kontinyu sarta gancang sarta kamajuan téhnologi jaringan, paménta pikeun jaringan dina widang industri, utamana dina widang kontrol industri, geus jadi beuki loba ...
Sababaraha titik ngeunaan parameter switch serat

Sababaraha titik ngeunaan parameter switch serat

Kapasitas Ngalihkeun Kapasitas switching saklar, ogé katelah bandwidth backplane atanapi bandwidth switching, nyaéta jumlah maksimum data anu tiasa diurus antara prosesor panganteur switch atanapi kartu antarmuka sareng beus data.Kapasitas bursa nunjukkeun total bursa data ...
Kumaha carana sangkan router a?

Kumaha carana sangkan router a?

Router mangrupikeun alat jaringan lapisan 3.Hub jalan dina lapisan kahiji (lapisan fisik) sarta teu mibanda kamampuhan processing calakan.Nalika arus hiji port dialirkeun ka hub, éta ngan saukur ngirimkeun arus ka palabuhan anu sanés, sareng henteu paduli naha komputer disambungkeun ka ...
Kumaha transceiver optik dibagi dumasar kana jinis téknologi sareng jinis antarmuka?

Kumaha transceiver optik dibagi nurutkeun ...

Transceiver optik bisa dibagi kana 3 kategori nurutkeun téhnologi: PDH, SPDH, SDH, HD-CVI.PDH transceiver optik: PDH (Plesiochronous Digital Hierarchy, quasi-synchronous digital series) optical transceiver mangrupakeun-kapasitas leutik transceiver optik, nu umumna dipaké dina pasangan, a ...
Naon hartosna transceiver optik 2M, sareng naon hubungan antara transceiver optik E1 sareng 2M?

Naon hartosna transceiver optik 2M, sareng ...

Transceiver optik nyaéta alat anu ngarobah sababaraha sinyal E1 kana sinyal optik.Transceiver optik disebut oge alat transmisi optik.Transceiver optik gaduh harga anu béda-béda dumasar kana jumlah E1 (nyaéta, 2M) palabuhan anu dikirimkeun.Sacara umum, tran optik pangleutikna ...
Analisis tipe switch serat

Analisis tipe switch serat

Access Layer Switch Biasana, bagian jaringan anu langsung nyambung ka pamaké atawa ngakses jaringan disebut lapisan aksés, sarta bagian antara lapisan aksés jeung lapisan inti disebut lapisan distribusi atawa lapisan konvergénsi.Saklar aksés umumna dipaké pikeun ...
Naon Cat5e/Cat6/Cat7 Cable?

Naon Cat5e/Cat6/Cat7 Cable?

Naon bédana antara Ca5e, Cat6, sareng Cat7?Kategori Lima (CAT5): Frékuénsi pangiriman nyaéta 100MHz, dianggo pikeun pangiriman sora sareng pangiriman data kalayan laju pangiriman maksimal 100Mbps, utamina dianggo dina jaringan 100BASE-T sareng 10BASE-T.Ieu mangrupikeun kabel Ethernet anu paling sering dianggo ...
Naon 1 * 9 modul optik?

Naon 1 * 9 modul optik?

1 * 9 produk modul optik rangkep munggaran dihasilkeun dina 1999. Ieu mangrupakeun produk modul optik tetep.Ieu biasana langsung kapok (soldered) dina circuit board sahiji alat komunikasi jeung dipaké salaku modul optik tetep.Kadangkala kacida disebut oge modul optik 9-pin atanapi 9PIN..A...
Naon bédana antara saklar Lapisan 2 sareng Lapisan 3?

Naon bedana Layer 2 sareng Laye...

1. Tingkat kerja anu béda: Lapisan 2 saklar dianggo dina lapisan tautan data, sareng saklar Lapisan 3 dianggo dina lapisan jaringan.Lapisan 3 saklar teu ngan ngahontal-speed tinggi diteruskeun pakét data, tapi ogé ngahontal kinerja jaringan optimal nurutkeun kaayaan jaringan béda.2. Pajajaran...
Kumaha ngagunakeun transceiver serat optik?

Kumaha ngagunakeun transceiver serat optik?

Fungsi transceiver serat optik nyaéta pikeun ngarobih antara sinyal optik sareng sinyal listrik.Sinyal optik nyaéta input ti port optik, jeung sinyal listrik kaluaran ti port listrik, sarta sabalikna.Prosésna kira-kira kieu: ngarobah sinyal listrik ...
Kumaha Saklar Ring Diurus Gawé?

Kumaha Saklar Ring Diurus Gawé?

Kalawan ngembangkeun industri komunikasi jeung informatization ékonomi nasional, junun pasar switch jaringan ring geus tumuwuh steadily.Éta ongkos-éféktif, kacida fléksibel, rélatif basajan tur gampang pikeun nerapkeun.Téknologi Ethernet parantos janten jaringan LAN anu penting ...
Pangwangunan transceiver optik telepon

Pangwangunan transceiver optik telepon

Transceiver optik telepon nagara urang parantos ngembangkeun gancang kalayan pamekaran industri ngawaskeun.Ti analog ka digital, lajeng ti digital ka luhur-definisi, aranjeunna terus maju.Saatos taun akumulasi téknis, aranjeunna parantos ngembangkeun ka s ...
Naon ari IEEE 802.3&Subnet Mask?

Naon ari IEEE 802.3&Subnet Mask?

Naon IEEE 802.3?IEEE 802.3 mangrupikeun grup kerja anu nyerat set standar Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), anu ngahartikeun kontrol aksés sedeng (MAC) dina lapisan sambungan fisik sareng data tina Ethernet kabel.Ieu biasana mangrupikeun téknologi jaringan area lokal (LAN) ...
Naon bédana antara switch sareng konverter serat?

Naon bedana saklar jeung f...

Serat optik transceiver mangrupakeun alat pisan ongkos-éféktif jeung fléksibel.Pamakéan umum nyaéta pikeun ngarobah sinyal listrik dina pasangan twisted kana sinyal optik.Ieu umumna dipaké dina kabel tambaga Ethernet nu teu bisa katutup sarta kudu ngagunakeun serat optik pikeun manjangkeun jarak transmisi.Di ...
Naon ari redundansi jaringan Ring & protokol IP?

Naon ari redundansi jaringan Ring & protokol IP?

Naon ari redundansi jaringan Ring?Jaringan ring ngagunakeun cingcin kontinyu pikeun nyambungkeun unggal alat babarengan.Éta mastikeun yén sinyal anu dikirim ku hiji alat tiasa katingali ku sadaya alat anu sanés dina ring.Redundansi jaringan ring nujul kana naha saklar ngarojong jaringan nalika kabel nyambungkeun...
Naon ari Topologi Jaringan&TCP/IP?

Naon ari Topologi Jaringan&TCP/IP?

Naon Topologi Jaringan Topologi jaringan nujul kana fitur perenah fisik sapertos sambungan fisik rupa-rupa média transmisi, kabel jaringan, sareng sacara abstrak ngabahas interaksi rupa-rupa titik tungtung dina sistem jaringan ku nginjeum dua elemen grafis anu paling dasar dina geo ...
Naon STP sareng naon OSI?

Naon STP sareng naon OSI?

Naon STP?STP (Spanning Tree Protocol) nyaéta protokol komunikasi anu dianggo dina lapisan kadua (lapisan tautan data) dina modél jaringan OSI.Aplikasi dasarna nyaéta pikeun nyegah puteran anu disababkeun ku tautan kaleuleuwihan dina saklar.Hal ieu dipaké pikeun mastikeun yén euweuh loop di Ethernet.Logis pikeun ...
Naon téh switch junun & SNMP?

Naon téh switch junun & SNMP?

Naon switch junun?Tugas switch anu diurus nyaéta ngajaga sadaya sumber jaringan dina kaayaan anu saé.Produk switch manajemén jaringan nyayogikeun rupa-rupa metode manajemén jaringan dumasar kana port kontrol terminal (Konsol), dumasar kana halaman Wéb sareng ngadukung Telnet pikeun log in kana n...
Naon téh transceiver serat optik?

Naon téh transceiver serat optik?

Transceiver serat optik mangrupikeun unit konversi média transmisi Ethernet anu silih tukeur sinyal listrik pasangan twisted jarak pondok sareng sinyal optik jarak jauh.Ieu disebut oge converter serat di loba tempat.Produk umumna dianggo dina lingkungan jaringan anu saleresna dimana ...
Naon ari badai siaran & cingcin Ethernet?

Naon ari badai siaran & cingcin Ethernet?

Naon ari badai siaran?Badai siaran ngan saukur hartosna yén nalika data siaran banjir jaringan sareng teu tiasa diolah, éta nyertakeun jumlah rubakpita jaringan anu ageung, nyababkeun henteu mampuh jasa normal pikeun ngajalankeun, atanapi bahkan lumpuh lengkep, sareng "badai siaran". .
Fitur utama téknologi GPON

Fitur utama téknologi GPON

(1) rubakpita tinggi unprecedented.Laju GPON saluhur 2,5 Gbps, anu tiasa nyayogikeun rubakpita anu cukup ageung pikeun nyumponan paménta rubakpita anu luhur dina jaringan anu bakal datang, sareng ciri asimétrina tiasa langkung hadé adaptasi kana pasar jasa data broadband.(2) Aksés palayanan lengkep...
Naon GPON&EPON?

Naon GPON&EPON?

Naon Gpon?Téknologi GPON (Gigabit-Capable PON) nyaéta generasi panganyarna tina téknologi aksés terpadu optik pasip broadband dumasar kana standar ITU-TG.984.x.Mibanda loba kaunggulan kayaning rubakpita tinggi, efisiensi tinggi, sinyalna badag, sarta panganteur pamaké euyeub.Seuseueurna operator ngémutan ...
Naon saklar PoE?Beda antara switch PoE jeung switch PoE +!

Naon saklar PoE?Beda antara Po...

Poe switch mangrupakeun alat loba dipaké dina industri kaamanan kiwari, sabab mangrupakeun switch nu nyadiakeun kakuatan sarta pangiriman data pikeun switch jauh (kayaning telepon IP atawa kaméra), sarta maénkeun peran anu kacida penting.Nalika nganggo saklar PoE, sababaraha saklar PoE ditandaan ku PoE, sareng sababaraha saklar ...
Naon transceiver optik DVI?Naon kaunggulan tina transceiver optik DVI?

Naon transceiver optik DVI?Naon anu...

Transceiver optik DVI diwangun ku pamancar DVI (DVI-T) jeung panarima DVI (DVI-R), nu ngirimkeun sinyal DVI, VGA, Audip, jeung RS232 ngaliwatan serat single-mode single-core.Naon transceiver optik DVI?DVI transceiver optik nyaéta alat terminal pikeun sinyal optik DVI ...
Opat precautions pikeun pamakéan transceiver serat optik

Opat precautions pikeun pamakéan serat optik tra ...

Dina konstruksi jaringan sareng aplikasi, saprak jarak transmisi maksimum kabel jaringan umumna 100 méter, perlu ngagunakeun alat relay sapertos transceiver serat optik nalika nyebarkeun jaringan transmisi jarak jauh.Transceiver serat optik umumna urang ...
Naon kasalahan umum sareng solusi pamancar optik video HDMI?

Naon kasalahan umum sareng solusi HDM...

HDMI transceiver optik nyaéta alat terminal pikeun pangiriman sinyal optik.Dina rupa-rupa aplikasi, mindeng diperlukeun pikeun ngirimkeun sumber sinyal HDMI ka jarak pikeun ngolah.Masalah anu paling menonjol nyaéta: warna matak sareng kabur tina sinyal anu ditampi dina kajauhan, ghostin...
Sabaraha jarak pangiriman maksimum saklar catu daya POE?

Sabaraha jarak transmisi maksimum th...

Pikeun terang jarak pangiriman maksimum PoE, urang kedah terang heula naon faktor konci anu nangtukeun jarak maksimal.Nyatana, nganggo kabel Ethernet standar (pasangan twisted) pikeun ngirimkeun kakuatan DC tiasa dibawa dina jarak anu jauh, anu langkung ageung tibatan jarak transmisi ...
Naon modul optik?

Naon modul optik?

Modul optik diwangun ku alat optoeléktronik, sirkuit fungsional sareng antarmuka optik.Alat optoeléktronik ngawengku dua bagian: ngirimkeun jeung narima.Kantun nempatkeun, fungsi modul optik nyaéta pikeun ngarobah sinyal listrik kana sinyal optik dina ngirim ...
Tren pikeun pasar peralatan jaringan Cina

Tren pikeun alat jaringan Cina ...

Téknologi anyar sareng aplikasi anyar terus ngatalisan tren pertumbuhan lalu lintas data anu luhur, anu diperkirakeun ngajalankeun pasar peralatan jaringan pikeun ngaleuwihan pertumbuhan anu dipiharep.Kalayan kamekaran lalu lintas data global, jumlah alat Internét ogé ningkat gancang.Dina waktos anu sasarengan,...
Naon nya éta selisih switch Ethernet jeung router a?

Naon bédana antara swit Ethernet...

Sanajan duanana dipaké pikeun switching jaringan, aya béda dina fungsi.Beda 1: Beban sareng subnetting béda.Ngan aya hiji jalur antara saklar Ethernet, ku kituna informasi anu ngumpul dina hiji link komunikasi sarta teu bisa dinamis disadiakeun pikeun kasaimbangan ...
Jenis transceiver optik & tipe panganteur

Jenis transceiver optik & tipe panganteur

Transceiver optik nyaéta alat terminal pikeun pangiriman sinyal optik.1. Tipe transceiver optik: Transceiver optik nyaéta alat anu ngarobah sababaraha E1 (standar pangiriman data pikeun garis batang, biasana dina laju 2.048Mbps, standar ieu dipaké di Cina jeung Éropa) kana opti ...
Pamancar?panarima?Tiasa tungtung A / B tina converter média serat disambungkeun casually?

Pamancar?panarima?Tiasa A/B tungtung f...

Pikeun transceiver serat optik, fungsi utama transceiver nyaéta pikeun manjangkeun jarak transmisi jaringan, anu tiasa ngirangan cacad yén kabel jaringan henteu tiasa ngirimkeun jarak jauh ka tingkat anu tangtu, sareng ngagampangkeun transmisi kilométer anu terakhir, tapi pikeun aranjeunna. WHO...
Konverter média serat mana anu ngirimkeun sareng anu nampi?

Konverter média serat mana anu ngirimkeun sareng anu mana ...

Nalika kami ngirimkeun jarak anu jauh, kami biasana nganggo serat optik pikeun ngirimkeun.Kusabab jarak transmisi serat optik pisan panjang, sacara umum, jarak transmisi serat single-mode leuwih ti 20 kilométer, sarta jarak transmisi serat multi-mode bisa ngahontal nepi t ...
Naon bedana AOC sareng DAC?kumaha carana milih?

Naon bedana AOC sareng DAC?Kumaha...

Sacara umum, kabel optik aktif (AOC) jeung sambungan kabel langsung (DAC) boga béda handap: ① konsumsi kakuatan béda: konsumsi kakuatan AOC leuwih luhur batan DAC;②Jarak transmisi anu béda: Dina tiori, jarak transmisi AOC pangpanjangna tiasa ngahontal 100M, ...
Naon peran converter média serat?

Naon peran converter média serat?

Konverter média serat mangrupikeun alat produk anu dipikabutuh pikeun sistem komunikasi optik.Fungsi utami nyaéta unit konversi média transmisi Ethernet anu tukeur sinyal listrik pasangan twisted jarak pondok sareng sinyal optik jarak jauh.produk konverter média serat nyaéta ...
Nalika mésér saklar, naon tingkat IP anu cocog pikeun saklar industri?

Nalika mésér saklar, naon anu cocog ...

Tingkat panyalindungan saklar industri disusun ku IEC (International Electrotechnical Association).Diwakilan ku IP, sareng IP nujul kana "perlindungan ingress.Janten, nalika urang mésér saklar industri, naon tingkat IP saklar industri anu cocog?Klasifikasi alat listrik...
Naon nya éta selisih switch POE sarta switch normal?

Naon bedana saklar POE sareng...

1. reliabiliti béda: saklar POE mangrupakeun saklar nu ngarojong catu daya ka kabel jaringan.Dibandingkeun sareng saklar biasa, terminal panampi kakuatan (sapertos AP, kaméra digital, jsb) henteu kedah ngalaksanakeun kabel listrik, sareng langkung dipercaya pikeun sadaya jaringan.2. Fungsi béda ...
Naon pancegahan pikeun saklar industri dina panggunaan sapopoé?

Naon pancegahan pikeun switch industri ...

Naon pancegahan pikeun saklar industri dina panggunaan sapopoé?(1) Ulah nempatkeun alat dina tempat deukeut cai atawa beueus;(2) Ulah nempatkeun nanaon dina kabel kakuatan, tetep kaluar jangkauan;(3) Pikeun ngahindarkeun seuneu, ulah cangreud atanapi bungkus kabel;(4) Konektor kakuatan sareng alat-alat sanésna ...
Fungsi jeung Aplikasi Serat Industri Pindah

Fungsi sareng Aplikasi Serat Industri Sw ...

Saklar Serat Industri (Industrial Switch), ogé katelah switch Ethernet industri, mangrupikeun padamelan dina lapisan kadua OSI (lapisan tautan inpormasi data, diartikeun ngarujuk kana "jaringan daérah lokal"), numutkeun MAC (jaringan port manajemén konci bahan. ) Alamat lengkep) idéntifikasi...
Kumaha carana ngajawab instability of saklar POE

Kumaha carana ngajawab instability of saklar POE

Saklar POE nyayogikeun sadayana genah sareng gancang, tapi kusabab fungsi lengkep saklar POE, éta ogé henteu cekap.Kaandalan saklar POE ogé mangrupikeun faktor anu paling atra dina kakurangan ieu.Pikeun langkung saé POE Switch tiasa langkung dipercaya, sareng sadayana ...
Kumaha carana milih switch serat industri

Kumaha carana milih switch serat industri

Dina taun-taun ayeuna, aya seueur merek saklar industri, anu seueur dianggo dina seueur widang, sapertos: transportasi calakan, transit rel, listrik listrik, pertambangan sareng widang sanésna.Alatan peryogi mertimbangkeun seueur faktor, sapertos kaayaan tugas, naha redundansi diperyogikeun ...
Fitur saklar POE kelas industri

Fitur saklar POE kelas industri

1. port Gigabit, transmisi efisien Rojongan 1 SFP Gigabit single-mode / multi-mode port optik jeung 1 10/100/1000M adaptif port jaringan RJ45, sadaya palabuhan boga pinuh fungsi kawat-speed diteruskeun pikeun mastikeun non-blocking pakét diteruskeun.2. cangkang logam-kakuatan tinggi kalawan dissipation panas kuat p ...
Naon Dupi Pindah PoE Industri?

Naon Dupi Pindah PoE Industri?

Saklar PoE industri nujul kana saklar industri sareng catu daya PoE, atanapi saklar PoE kelas industri.Saklar PoE industri dumasar kana switch Ethernet industri nu aya, ku embedding hiji chip catu daya PoE, ngaliwatan kabel jaringan nyadiakeun alat jaringan terminal.Pow...
Isolasi logis sareng isolasi fisik ngeunaan konverter média serat Ethernet

Isolasi logis sareng isolasi fisik ngeunaan ...

Naon isolasi fisik: Nu disebut "isolasi fisik" hartina euweuh interaksi data silih antara dua atawa leuwih jaringan, sarta euweuh kontak dina lapisan fisik / lapisan link data / lapisan IP.Tujuan isolasi fisik nyaéta pikeun ngajagaan éntitas hardware sareng ...
Kaunggulan teknis Poe

Kaunggulan teknis Poe

1) Nyederhanakeun kabel sareng ngahémat biaya.Seueur peralatan langsung, sapertos kaméra panjagaan, kedah dipasang dimana hese nyebarkeun catu daya AC.Poe ngaleungitkeun kabutuhan catu daya anu mahal sareng waktosna dina masang catu daya, ngahémat biaya sareng waktos.2) Éta merenah pikeun ...