Warta

  • Naha anjeun milarian konverter média serat industri ukuran alit?

    Naha anjeun milarian konverter média serat industri ukuran alit?

    Ngenalkeun JHA-IFS11C, konverter média industri anu canggih sareng kasar anu ngarobih cara lingkungan kritis ngatur kabutuhan jaringanna. Alat anu saleresna alit ieu dirarancang pikeun nyumponan kabutuhan kaméra luar ruangan kalayan rohangan anu terbatas, janten solusi anu sampurna pikeun aplikasi ...
    Maca deui
  • Securika Moscow 2024 Uleman–ti JHA TECH

    Securika Moscow 2024 Uleman–ti JHA TECH

    Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. bungah ngumumkeun partisipasina dina paméran Securika anu bakal datang. Salaku salah sahiji produsén ngarah tina hardened Ethernet, PoE jeung produk konektipitas serat optik dirancang pikeun lingkungan kasar jeung nuntut, kami hayang pisan showcase innovativ kami ...
    Maca deui
  • Ngawanohkeun produk panganyarna kami JHA-MIWS4GS2400H

    Ngawanohkeun produk panganyarna kami JHA-MIWS4GS2400H

    JHA-MIWS4GS2400H switch Ethernet industri terjal jeung dipercaya dirancang pikeun minuhan sarat nungtut lingkungan kasar. Nampilkeun bahan kelas industri sareng desain rak 19 inci, saklar tiasa tahan kisaran suhu anu lega sareng nawiskeun redundansi catu daya ganda pikeun paningkatan ...
    Maca deui
  • Naha Pilih JHA?

    Naha Pilih JHA?

    Shenzhen JHA Technology Co., Ltd, panyadia global 15 taun pangalaman solusi komunikasi data industri, revolutionizing industri switch jaringan jeung produk panganyarna maranéhanana, JHA-MIW4G024H. Ieu-kinerja tinggi, ongkos-éféktif high-end junun Ethernet industri switc ...
    Maca deui
  • Wilujeng tepang taun ti JHA TECH

    Wilujeng tepang taun ti JHA TECH

    Dina jaman dimana téknologi robih gancang sareng kabutuhan sambungan jaringan anu tiasa dipercaya langkung ageung tibatan kantos, Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. bangga ngaluncurkeun JHA-MIWS6GS2408H, saklar Ethernet industri berkinerja tinggi sareng murah. Dirancang pikeun kasar sareng nungtut ...
    Maca deui
  • Pindah Poe pikeun Sistem CCTV: Ngamajukeun Efisiensi sareng Katuangan

    Pindah Poe pikeun Sistem CCTV: Ngamajukeun Efisiensi sareng Katuangan

    bubuka: Dina jaman kiwari ngaronjatna tungtutan panjagaan, kaméra CCTV geus jadi pilihan populér alatan kalenturan jeung genah maranéhanana. Integrasi saklar PoE dina sistem CCTV ngamungkinkeun pangiriman data sareng kakuatan anu lancar, ngajantenkeun prosés pamasangan langkung seueur ...
    Maca deui
  • Naha milih kami? Mangpaat ngagunakeun JHA-MIGS28H-WEB industri switch Ethernet jeung fungsi manajemén calakan Web

    Naha milih kami? Mangpaat ngagunakeun JHA-MIGS28H-WEB industri switch Ethernet jeung fungsi manajemén calakan Web

    Dina jaman digital ayeuna, gaduh infrastruktur jaringan anu dipercaya sareng efisien penting pisan pikeun usaha pikeun maju sareng tetep kompetitif. Salah sahiji komponén konci sistem jaringan anu kuat nyaéta switch Ethernet industri. Saklar ieu maénkeun peran penting dina ngirimkeun data tina jaringan ka ...
    Maca deui
  • switch Ethernet: Diajar ngeunaan fitur sarta mangpaat maranéhna

    switch Ethernet: Diajar ngeunaan fitur sarta mangpaat maranéhna

    Dina jaman digital ayeuna, saklar Ethernet maénkeun peran penting dina ngadegkeun jeung ngajaga sambungan jaringan mulus. Ngartos fitur sareng mangpaatna penting pisan, khususna pikeun individu anu hoyong ngaoptimalkeun kinerja jaringan. Tulisan ieu tujuanana pikeun nyayogikeun g ...
    Maca deui
  • Tiasa switch PoE dipaké salaku switch biasa?

    Tiasa switch PoE dipaké salaku switch biasa?

    A switch Poe tindakan minangka switch a, sarta tangtu ogé bisa dipaké salaku switch biasa. Nanging, nalika dianggo salaku saklar umum, nilai saklar PoE henteu maksimal, sareng fungsi anu kuat tina saklar PoE dibuang. Ku alatan éta, aya kasus dimana teu kudu nyadiakeun kakuatan DC ka ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan PoE Switch?

    Naon anu anjeun terang ngeunaan PoE Switch?

    Poe switch mangrupakeun tipe anyar saklar multi-fungsi. Kusabab aplikasi nyebar tina saklar PoE, jalma gaduh sababaraha pamahaman saklar PoE. Sanajan kitu, loba jalma mikir yén switch PoE bisa ngahasilkeun kakuatan sorangan, nu teu bener. Saklar PoE catu daya biasana ngarujuk kana PoE ...
    Maca deui
  • Beda antara switch industri jeung switch biasa

    Beda antara switch industri jeung switch biasa

    1.Sturdiness Industrial switch anu dirancang jeung dijieun maké komponén industri-grade. Komponén-komponén ieu dipilih sacara khusus pikeun tahan lingkungan anu parah sareng nyayogikeun kinerja anu langkung saé sanajan dina kaayaan anu nungtut. Pamakéan komponén industri-grade ensures a l deui ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngabédakeun saklar POE standar sareng saklar POE non-standar?

    Kumaha cara ngabédakeun saklar POE standar sareng saklar POE non-standar?

    Téknologi Power over Ethernet (POE) parantos ngarobih cara urang ngawasaan alat urang, nyayogikeun genah, efisiensi sareng penghematan biaya. Ku ngahijikeun kakuatan sareng pangiriman data dina kabel Ethernet, POE ngaleungitkeun kabutuhan kabel listrik anu misah, janten idéal pikeun sababaraha aplikasi ...
    Maca deui
123456Salajengna >>> Kaca 1 / 25