Warta

  • Tiasa switch PoE dipaké salaku switch biasa?

    Tiasa switch PoE dipaké salaku switch biasa?

    A switch Poe tindakan minangka switch a, sarta tangtu ogé bisa dipaké salaku switch biasa.Nanging, nalika dianggo salaku saklar umum, nilai saklar PoE henteu maksimal, sareng fungsi anu kuat tina saklar PoE dibuang.Ku alatan éta, aya kasus dimana teu kudu nyadiakeun kakuatan DC ka ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan PoE Switch?

    Naon anu anjeun terang ngeunaan PoE Switch?

    Poe switch mangrupakeun tipe anyar saklar multi-fungsi.Kusabab aplikasi nyebar tina saklar PoE, jalma gaduh sababaraha pamahaman saklar PoE.Sanajan kitu, loba jalma mikir yén switch PoE bisa ngahasilkeun kakuatan sorangan, nu teu bener.Saklar PoE catu daya biasana ngarujuk kana PoE ...
    Maca deui
  • Beda antara switch industri jeung switch biasa

    Beda antara switch industri jeung switch biasa

    1.Sturdiness Industrial switch anu dirancang jeung dijieun maké komponén industri-grade.Komponén-komponén ieu dipilih sacara khusus pikeun tahan lingkungan anu parah sareng nyayogikeun kinerja anu langkung saé sanajan dina kaayaan anu nungtut.Pamakéan komponén industri-grade ensures a l deui ...
    Maca deui
  • Kumaha cara ngabédakeun saklar POE standar sareng saklar POE non-standar?

    Kumaha cara ngabédakeun saklar POE standar sareng saklar POE non-standar?

    Téknologi Power over Ethernet (POE) parantos ngarobih cara urang ngawasaan alat urang, nyayogikeun genah, efisiensi sareng penghematan biaya.Ku ngahijikeun kakuatan sareng pangiriman data dina kabel Ethernet, POE ngaleungitkeun kabutuhan kabel listrik anu misah, janten idéal pikeun sababaraha aplikasi ...
    Maca deui
  • JHA Web Smart Series Compact Industrial Ethernet switch Bubuka

    JHA Web Smart Series Compact Industrial Ethernet switch Bubuka

    Ngawanohkeun téknologi jaringan canggih panganyarna, JHA Web Smart Series saklar Ethernet kompak.Ieu saklar hemat spasi jeung ongkos-éféktif dirancang pikeun minuhan kaperluan tumuwuh tina Ethernet Industri.JHA Web Smart Series saklar kompak fitur Gigabit sareng Fast Ethernet bandw ...
    Maca deui
  • Rekomendasi produk anyar-Perkenalan kana switch kelas industri 16-port fanless-JHA-MIWS4G016H

    Rekomendasi produk anyar-Perkenalan kana switch kelas industri 16-port fanless-JHA-MIWS4G016H

    Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. (JHA) diadegkeun dina 2007 sareng kantor pusatna di Shenzhen, Cina.Éta produsén ngarah komunikasi serat optik jeung produk transmisi aman.JHA museurkeun kana industri sareng kelas komersial saklar Ethernet serat optik, saklar PoE sareng f ...
    Maca deui
  • Sabaraha anjeun terang ngeunaan switch jaringan?

    Sabaraha anjeun terang ngeunaan switch jaringan?

    Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas dasar-dasar switch jaringan sareng ngajalajah istilah konci sapertos Bandwidth, Mpps, Full Duplex, Management, Spanning Tree, sareng Latency.Naha anjeun pamula jaringan atanapi anu hoyong ngagedekeun pangaweruh anjeun, tulisan ieu dirarancang pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun kompre...
    Maca deui
  • Naon saklar POE?

    Naon saklar POE?

    Di dunya anu gancang ayeuna, téknologi ngembang kalayan gancang.Nalika paménta masarakat pikeun sambungan jaringan anu épisién sareng merenah terus ningkat, peralatan sapertos saklar POE parantos janten penting.Janten naon saklar POE sareng naon mangpaatna pikeun urang?Hiji P...
    Maca deui
  • Pameran Intersec Arab Saudi–Shenzhen JHA Technology Co., Ltd

    Pameran Intersec Arab Saudi–Shenzhen JHA Technology Co., Ltd

    Intersec Saudi Arabia mangrupikeun salah sahiji paméran kaamanan panggedéna di Arab Saudi, nyayogikeun platform pikeun industri kaamanan pikeun nunjukkeun téknologi sareng solusi pang anyarna.Pameran ieu diayakeun taunan sareng narik para paméran sareng sémah ti sakumna dunya.Intersec Arab Saudi...
    Maca deui
  • JHA TECH di SMART NATION EXPO 2023

    JHA TECH di SMART NATION EXPO 2023

    SMART NATION EXPO 2023 digelar di Kompleks MITEC.Pameran ieu ngalibatkeun énergi pinter, lingkungan, téknologi inpormasi, konstruksi, perawatan kaséhatan, jaringan 5G, kartu pinter sareng widang anu sanés.Pameran ogé diayakeun sababaraha forum, seminar, sareng produk.sareng konferensi téknologi ...
    Maca deui
  • Hayu urang tepang di SMART NATION EXPO 2023

    Hayu urang tepang di SMART NATION EXPO 2023

    Kami ilubiung dina SMART NATION EXPO 2023, nyaéta 5G panggedéna di Asia Tenggara, kota pinter, IR4.0, acara téknologi anyar sareng téknologi aplikasi.Urang tulus diondang sadaya konsumén jeung mitra kami hargana nganjang stan kami sarta manggihan produk inovatif panganyarna kami nawiskeun.•...
    Maca deui
  • Ngagungkeun Kacindekan Suksés tina Pameran Secutech Vietnam

    Ngagungkeun Kacindekan Suksés tina Pameran Secutech Vietnam

    Dina 19 Juli 2023, paméran Secutech Vietnam datang sakumaha dijadwalkeun.Ratusan pabrik kaamanan sareng panyalindungan seuneu ngariung di Hanoi.Ieu kahiji kalina JHA pikeun ilubiung dina paméran Vietnam, sarta paméran réngsé junun dina 21st.Pamaréntah Vietnam masihan ...
    Maca deui