Produkte të veçuara

Ofrimi i produkteve dhe zgjidhjeve cilësore për ju

Sistemet e telekomit/të dhënave

JHA Technologies është një furnizues kryesor i produkteve standarde ose të përshtatura të transmetimit të fibrave optike dixhitale dhe zgjidhjeve video, audio, të dhënash, mbyllje kontakti dhe Ethernet për aplikime kritike të misionit në industrinë e sigurisë dhe të mbikëqyrjes.

MË SHUMË DETAJE

Sistemi inteligjent i transportit

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA ofroi produkte industriale Ethernet me performancë të lartë dhe të personalizuara me temperaturë të veçantë, të gjerë dhe nivel të lartë mbrojtjeje.

MË SHUMË DETAJE

Qytet i zgjuar

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA Technologies ofron një linjë të plotë dhe gjithëpërfshirëse të produkteve të transmetimit të fibrave optike për të përmbushur kërkesat unike të fleksibilitetit dhe shkallëzueshmërisë së sistemeve inteligjente të transportit (ITS) duke përfshirë metrotë, hekurudhat, tunelet portet dhe aeroportet.

MË SHUMË DETAJE

Energjisë

Aplikacionet tipike për industritë e energjisë dhe shërbimeve përfshijnë: Energjinë elektrike, naftën dhe gazin, energjinë detare dhe të erës.JHA Technologies ofron produkte industriale Ethernet të projektuara posaçërisht me standarde të larta sigurie, besueshmërie dhe qëndrueshmërie për aplikimet më të ashpra ose të rrezikshme të industrive të energjisë.

MË SHUMË DETAJE

Sistemet e telekomit/të dhënave

JHA Technologies është një furnizues kryesor i produkteve standarde ose të përshtatura të transmetimit të fibrave optike dixhitale dhe zgjidhjeve video, audio, të dhënash, mbyllje kontakti dhe Ethernet për aplikime kritike të misionit në industrinë e sigurisë dhe të mbikëqyrjes.

MË SHUMË DETAJE

Sistemi inteligjent i transportit

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA ofroi produkte industriale Ethernet me performancë të lartë dhe të personalizuara me temperaturë të veçantë, të gjerë dhe nivel të lartë mbrojtjeje.

MË SHUMË DETAJE

Qytet i zgjuar

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA Technologies ofron një linjë të plotë dhe gjithëpërfshirëse të produkteve të transmetimit të fibrave optike për të përmbushur kërkesat unike të fleksibilitetit dhe shkallëzueshmërisë së sistemeve inteligjente të transportit (ITS) duke përfshirë metrotë, hekurudhat, tunelet portet dhe aeroportet.

MË SHUMË DETAJE

Energjisë

Aplikacionet tipike për industritë e energjisë dhe shërbimeve përfshijnë: Energjinë elektrike, naftën dhe gazin, energjinë detare dhe të erës.JHA Technologies ofron produkte industriale Ethernet të projektuara posaçërisht me standarde të larta sigurie, besueshmërie dhe qëndrueshmërie për aplikimet më të ashpra ose të rrezikshme të industrive të energjisë.

MË SHUMË DETAJE

Sistemet e telekomit/të dhënave

JHA Technologies është një furnizues kryesor i produkteve standarde ose të përshtatura të transmetimit të fibrave optike dixhitale dhe zgjidhjeve video, audio, të dhënash, mbyllje kontakti dhe Ethernet për aplikime kritike të misionit në industrinë e sigurisë dhe të mbikëqyrjes.

MË SHUMË DETAJE

Sistemi inteligjent i transportit

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA ofroi produkte industriale Ethernet me performancë të lartë dhe të personalizuara me temperaturë të veçantë, të gjerë dhe nivel të lartë mbrojtjeje.

MË SHUMË DETAJE

Qytet i zgjuar

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA Technologies ofron një linjë të plotë dhe gjithëpërfshirëse të produkteve të transmetimit të fibrave optike për të përmbushur kërkesat unike të fleksibilitetit dhe shkallëzueshmërisë së sistemeve inteligjente të transportit (ITS) duke përfshirë metrotë, hekurudhat, tunelet portet dhe aeroportet.

MË SHUMË DETAJE

Energjisë

Aplikacionet tipike për industritë e energjisë dhe shërbimeve përfshijnë: Energjinë elektrike, naftën dhe gazin, energjinë detare dhe të erës.JHA Technologies ofron produkte industriale Ethernet të projektuara posaçërisht me standarde të larta sigurie, besueshmërie dhe qëndrueshmërie për aplikimet më të ashpra ose të rrezikshme të industrive të energjisë.

MË SHUMË DETAJE

Sistemet e telekomit/të dhënave

JHA Technologies është një furnizues kryesor i produkteve standarde ose të përshtatura të transmetimit të fibrave optike dixhitale dhe zgjidhjeve video, audio, të dhënash, mbyllje kontakti dhe Ethernet për aplikime kritike të misionit në industrinë e sigurisë dhe të mbikëqyrjes.

MË SHUMË DETAJE

Sistemi inteligjent i transportit

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA ofroi produkte industriale Ethernet me performancë të lartë dhe të personalizuara me temperaturë të veçantë, të gjerë dhe nivel të lartë mbrojtjeje.

MË SHUMË DETAJE

Qytet i zgjuar

Në fushën e sistemit të transportit inteligjent, distanca midis pajisjeve është e largët, dhe mjedisi është i ashpër.JHA Technologies ofron një linjë të plotë dhe gjithëpërfshirëse të produkteve të transmetimit të fibrave optike për të përmbushur kërkesat unike të fleksibilitetit dhe shkallëzueshmërisë së sistemeve inteligjente të transportit (ITS) duke përfshirë metrotë, hekurudhat, tunelet portet dhe aeroportet.

MË SHUMË DETAJE

Energjisë

Aplikacionet tipike për industritë e energjisë dhe shërbimeve përfshijnë: Energjinë elektrike, naftën dhe gazin, energjinë detare dhe të erës.JHA Technologies ofron produkte industriale Ethernet të projektuara posaçërisht me standarde të larta sigurie, besueshmërie dhe qëndrueshmërie për aplikimet më të ashpra ose të rrezikshme të industrive të energjisë.

MË SHUMË DETAJE
  • zsgd

Rreth nesh

Shenzhen JHA Technology Co., Ltd është një nga prodhuesit kryesorë të produkteve të ngurtësuara Ethernet, PoE dhe lidhjes me fibra të krijuara posaçërisht për mjedise të vështira dhe kërkuese.E themeluar në vitin 2007 në Shenzhen të Kinës, JHA Tech është e specializuar në projektimin dhe prodhimin e çelsave industriale Ethernet, konvertuesve të mediave, transmetuesit SFP dhe fuqisë mbi produktet Ethernet për aplikacione ku lidhja është thelbësore.Me fokusin tonë kryesor në lidhjen Ethernet për mjedise ekstreme me kërkesa të rrepta, besueshmëria dhe cilësia e produktit janë përparësia kryesore.

Avantazhi ynë

Gjurma jonë

Shenzhen JHA Technology Co. Ltd, themeluar në vitin 2007 në Shenzhen të Kinës, deri më tani me 2 linja SMT, 2 linja DIP, 2 linja montimi, 2 linja paketimi dhe 4 linja testimi.Klientët jashtë shtetit OEM/ODM kanë tejkaluar 200.

Avantazhi ynë

Avantazhi i Kompanisë

Ne zotërojmë një fabrikë industriale standarde prej më shumë se 3000 metra katrorë, e cila është e pajisur me linjën e prodhimit SMT, dhe pajisje prodhimi dhe testimi si linja lidhëse e saldimit me valë, dhoma e provës dhe plakjes, linja e montimit dhe paketimit. Në të njëjtën kohë, ne kanë kaluar ISO 9001:2008 dhe produktet tona kanë marrë certifikata RoSH, CE dhe FCC e kështu me radhë.

Avantazhi ynë

Shërbimi OEM/ODM

Mbështetur nga ekipe teknike të forta dhe të aftë, ka më shumë se 15 vjet përvojë në R&D.JHA TECH mund t'u ofrojë klientëve produkte me cilësi më të lartë dhe shërbime të mira në prodhimin OEM dhe ODM, duke menaxhuar të gjithë procesin nga dizajni, inxhinieria, prodhimi deri te testimi.Të gjitha produktet tona kaluan çertifikatat CE, FCC, RoSH e kështu me radhë.

Avantazhi ynë

Misioni yne

Pavarësisht nëse jeni një integrues i sistemit, kontraktor projekti ose shpërndarës të produkteve të fibrave, ne ofrojmë gamën e plotë të zgjidhjeve të fibrave për aplikacionet tuaja të dëshiruara.JHA Technology dëshiron të mbetet një partner biznesi atraktiv për klientët tanë duke i ofruar ata me aftësitë tona në çdo fazë të zhvillimit dhe komercializimit të produktit të tyre.

Qendra e Lajmeve

Zgjedhja e zakonshme e entuziastëve të fitnesit

Gëzuar Vitin e Ri nga JHA TECH

Gëzuar Vitin e Ri nga JHA TECH

Në një epokë ku teknologjia po ndryshon me shpejtësi dhe nevoja për lidhje të besueshme rrjeti është më e madhe se kurrë, Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. lançon me krenari JHA-MIWS6GS2408H, një ndërprerës Ethernet industrial të menaxhuar me performancë të lartë dhe me kosto efektive.Projektuar për të ashpër dhe kërkues ...
Ndërprerësi PoE për sistemin CCTV: Përparimi i efikasitetit dhe komoditetit

Ndërprerës PoE për sistemin CCTV: Përparimi i Efiçencës...

Hyrje: Në epokën e sotme të rritjes së kërkesave për mbikëqyrje, kamerat CCTV janë bërë një zgjedhje popullore për shkak të fleksibilitetit dhe komoditetit të tyre.Integrimi i çelsave PoE brenda sistemit CCTV lejon transmetimin pa probleme të të dhënave dhe fuqisë, duke e bërë procesin e instalimit më të...
Pse të na zgjidhni ne? Përfitimet e përdorimit të ndërprerësit industrial Ethernet JHA-MIGS28H-WEB me funksionin e menaxhimit inteligjent në ueb

Pse të na zgjidhni ne? Përfitimet e përdorimit të JHA-MIGS28H-WEB...

Në epokën e sotme dixhitale, të kesh një infrastrukturë rrjeti të besueshme dhe efikase është thelbësore që bizneset të lulëzojnë dhe të qëndrojnë konkurrues.Një nga komponentët kryesorë të një sistemi të fuqishëm rrjeti është një ndërprerës industrial Ethernet.Këta ndërprerës luajnë një rol jetik në transmetimin e të dhënave nga rrjeti në...
Çelësat Ethernet: Mësoni rreth veçorive dhe përfitimeve të tyre

Çelësat Ethernet: Mësoni rreth veçorive të tyre një...

Në epokën e sotme dixhitale, ndërprerësit Ethernet luajnë një rol jetik në vendosjen dhe mirëmbajtjen e lidhjeve të rrjetit pa probleme.Të kuptuarit e veçorive dhe përfitimeve të tyre është thelbësore, veçanërisht për individët që kërkojnë të optimizojnë performancën e rrjetit.Ky artikull synon të ofrojë një g...
A mund të përdoret një ndërprerës PoE si një ndërprerës i rregullt?

A mund të përdoret një ndërprerës PoE si një ndërprerës i rregullt?

Një ndërprerës PoE vepron si një ndërprerës, dhe natyrisht mund të përdoret gjithashtu si një ndërprerës i rregullt.Megjithatë, kur përdoret si një ndërprerës i përgjithshëm, vlera e çelësit PoE nuk maksimizohet dhe funksionet e fuqishme të ndërprerësit PoE humbasin.Prandaj, ka raste kur nuk ka nevojë të furnizohet me energji DC për...
Çfarë dini për PoE Switch?

Çfarë dini për PoE Switch?

Ndërprerësi PoE është një lloj i ri ndërprerës me shumë funksione.Për shkak të aplikimit të gjerë të ndërprerësve PoE, njerëzit kanë njëfarë kuptimi të ndërprerësve PoE.Megjithatë, shumë njerëz mendojnë se çelsat PoE mund të gjenerojnë energji vetë, gjë që nuk është e vërtetë.Një ndërprerës PoE i furnizimit me energji zakonisht i referohet një PoE ...
Dallimi midis çelsave industriale dhe çelsave të zakonshëm

Dallimi midis çelsave industriale dhe ...

1. Qëndrueshmëria Çelësat industrialë janë projektuar dhe prodhuar duke përdorur komponentë të shkallës industriale.Këta komponentë janë zgjedhur në mënyrë specifike për t'i bërë ballë mjediseve të vështira dhe për të ofruar performancë superiore edhe në kushte të vështira.Përdorimi i komponentëve të shkallës industriale siguron një jetë më të gjatë...
Si të dallojmë çelësat standardë POE nga çelsat POE jo standarde?

Si të dalloni çelësat standardë POE nga n...

Teknologjia Fuqia mbi Ethernet (POE) ka revolucionarizuar mënyrën se si ne fuqizojmë pajisjet tona, duke ofruar komoditet, efikasitet dhe kursime në kosto.Duke integruar energjinë dhe transmetimin e të dhënave në një kabllo Ethernet, POE eliminon nevojën për një kabllo të veçantë të energjisë, duke e bërë atë ideal për një sërë aplikacionesh...
Prezantimi i ndërprerësve Industrial Ethernet kompakt të Serive Smart të Uebit JHA

Etherne kompakte Industriale e Serive Smart të Uebit JHA...

Duke prezantuar teknologjinë më të fundit të rrjetit, ndërprerësit kompakt të Ethernet-it të Serisë Ueb Smart JHA.Këta çelësa që kursejnë hapësirë ​​dhe me kosto efektive janë krijuar për të përmbushur nevojat në rritje të Ethernetit Industrial.Çelësat kompakte të serisë JHA Web Smart kanë një brez Gigabit dhe Fast Ethernet...
Rekomandim për produktin e ri–Hyrje në çelësin industrial pa ventilator me 16 porte—JHA-MIWS4G016H

Rekomandim për produktin e ri – Hyrje t...

Shenzhen JHA Technology Co, Ltd (JHA) është themeluar në vitin 2007 dhe e ka selinë në Shenzhen të Kinës.Është prodhuesi kryesor i komunikimeve me fibra optike dhe produkteve të transmetimit të sigurt.JHA fokusohet në çelsat Ethernet me fibra optike industriale dhe komerciale, çelësat PoE dhe f...
Sa dini për çelësat e rrjetit?

Sa dini për çelësat e rrjetit?

Në këtë artikull, ne do të diskutojmë bazat e ndërprerësve të rrjetit dhe do të eksplorojmë termat kryesorë të tillë si Bandwidth, Mpps, Full Duplex, Management, Spanning Tree dhe Latency.Pavarësisht nëse jeni fillestar në rrjete ose dikush që kërkon të zgjerojë njohuritë tuaja, ky artikull është krijuar për t'ju ndihmuar të fitoni një përmbledhje...
Çfarë është një ndërprerës POE?

Çfarë është një ndërprerës POE?

Në botën e sotme me ritme të shpejta, teknologjia po evoluon me një ritëm të shpejtë.Ndërsa kërkesa e njerëzve për lidhje efikase dhe të përshtatshme në rrjet vazhdon të rritet, pajisje të tilla si ndërprerësit POE janë bërë thelbësore.Pra, çfarë është saktësisht një ndërprerës POE dhe çfarë përfitimesh ka për ne?Një P...
Ekspozita Intersec në Arabinë Saudite–Shenzhen JHA Technology Co., Ltd

Ekspozita Intersec në Arabinë Saudite – Shenzhen...

Intersec Saudi Arabia është një nga ekspozitat më të mëdha të sigurisë në Arabinë Saudite, duke ofruar një platformë për industrinë e sigurisë për të shfaqur teknologjitë dhe zgjidhjet më të fundit.Ekspozita mbahet çdo vit dhe tërheq ekspozues dhe vizitorë nga e gjithë bota.Intersec Arabia Saudite...
JHA TECH në SMART NATION EXPO 2023

JHA TECH në SMART NATION EXPO 2023

SMART NATION EXPO 2023 u mbajt me madhështi në Kompleks MITEC.Ekspozita përfshin energjinë inteligjente, mjedisin, teknologjinë e informacionit, ndërtimin, kujdesin shëndetësor, rrjetet 5G, kartat inteligjente dhe fusha të tjera.Ekspozita gjithashtu mbajti një sërë forumesh, seminaresh dhe produktesh.dhe konferenca teknologjike...
Shihemi në SMART NATION EXPO 2023

Shihemi në SMART NATION EXPO 2023

Ne po marrim pjesë në SMART NATION EXPO 2023, e cila është 5G më e madhe e Azisë Juglindore, qytet inteligjent, IR4.0, ngjarje në zhvillim e teknologjisë dhe teknologjisë së aplikacioneve.Ne ftojmë sinqerisht të gjithë klientët dhe partnerët tanë të çmuar të vizitojnë stendën tonë dhe të zbulojnë produktet më të fundit inovative që ofrojmë.•...
Festoni përfundimin e suksesshëm të Ekspozitës Secutech Vietnam

Festoni përfundimin e suksesshëm të Secu...

Më 19 korrik 2023, ekspozita e Secutech Vietnam erdhi siç ishte planifikuar.Qindra prodhues të sigurisë dhe mbrojtjes nga zjarri u mblodhën në Hanoi.Kjo ishte hera e parë që JHA merrte pjesë në ekspozitën e Vietnamit dhe ekspozita përfundoi me sukses më 21.Qeveria vietnameze dha...
Si të dallojmë NP jo standarde nga NP standarde?

Si të dalloni NP jo standarde nga standa...

1. PoE jo standarde dhe PoE standarde Për PoE standarde që përputhet me standardet IEEE 802.3af/at/bt dhe ka një protokoll shtrëngimi duarsh.PoE jo standarde nuk ka një protokoll shtrëngimi duarsh dhe siguron furnizim me energji elektrike 12V, 24V ose fikse 48V DC.Çelësi standard i furnizimit me energji PoE ka një kontroll PoE c...
Keni nevojë për një Zgjerues të ri Gigabit PoE në natyrë

Keni nevojë për një Zgjerues të ri Gigabit PoE në natyrë

Në epokën e sotme dixhitale, lidhja e besueshme e rrjetit është thelbësore, veçanërisht në mjedise të jashtme.Megjithatë, lidhjet Ethernet dhe Power over Ethernet (PoE) shpesh kufizojnë distancat e kabllove në një maksimum prej 100 metrash ndërmjet portave të rrjetit.Për të kapërcyer këtë kufizim të distancës, kompania jonë h...
Prezantimi i ndërprerësit tonë të ri industrial Ethernet -JHA-MIW8SH- Zgjidhja perfekte e lidhjes

Prezantimi i ndërprerësit tonë të ri industrial Ethernet ...

Jemi të emocionuar të njoftojmë lançimin e produktit tonë më të fundit, Ndërprerësi Industrial Ethernet–JHA-MIW8SH.Si ofrues kryesor i zgjidhjeve të rrjetit, ne e kuptojmë rëndësinë e lidhjes së besueshme në mjediset industriale.Ndërprerësi ynë i ri mund të ofrojë veçori të avancuara dhe performancë të fortë për...
Bashkohuni me ne në Secutech Vietnam 2023 – Numri i kabinës D314

Bashkohuni me ne në Secutech Vietnam 2023 - Booth ...

Jemi të ngazëllyer të njoftojmë pjesëmarrjen tonë në ekspozitën e ardhshme Secutech Vietnam 2023, një nga ngjarjet kryesore në industrinë e sigurisë dhe sigurisë.Ftojmë përzemërsisht të gjithë klientët dhe partnerët tanë të çmuar që të vizitojnë stendën tonë dhe të zbulojnë risitë më të fundit që kemi për të ofruar.Shëno ti...
Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur zgjedh një modul optik të pajtueshëm?

Çfarë duhet t'i kushtohet vëmendje kur zgjidhni ...

Moduli optik është aksesori kryesor i sistemit të komunikimit optik dhe luan një rol jetik në komunikimin me fibra optike.Kryesisht plotëson funksionin e konvertimit fotoelektrik.Cilësia e modulit optik përcakton cilësinë e transmetimit të rrjetit optik.Opsioni inferior...
Cili është ndryshimi midis një ndërprerës POE dhe një ndërprerës normal?

Cili është ndryshimi midis një ndërprerës POE dhe ...

1. Besueshmëri e ndryshme: Çelësat POE janë çelësa që mbështesin furnizimin me energji elektrike për kabllot e rrjetit.Krahasuar me çelësat e zakonshëm, terminalet e marrjes së energjisë (siç janë AP, kamerat dixhitale, etj.) nuk kanë nevojë të kryejnë instalime elektrike dhe janë më të besueshëm për të gjithë rrjetin.2. Funksion të ndryshëm...
Kur blini një ndërprerës, cili është niveli i duhur IP i një ndërprerës industrial?

Kur blini një çelës, cila është e përshtatshme...

Niveli i mbrojtjes së çelësave industrialë është hartuar nga IEC (International Electrotechnical Association).Ai përfaqësohet nga IP, dhe IP i referohet "mbrojtjes nga hyrja.Pra, kur blejmë çelsat industrialë, cili është niveli i duhur i IP i ndërprerësve industrialë?Klasifikimi i aplikacioneve elektrike...
Përmirësimi — Ndërprerësi industrial Ethernet me 8 porte i menaxhuar me 2 porte fibrash

Përmirësimi - Eter industrial i menaxhuar me 8 porte...

Për të përmbushur nevojat e klientëve tanë, ne kemi përmirësuar ndërprerësin industrial të menaxhuar me 8 porte dhe madhësia e produktit është bërë më e vogël, gjë që mund të zvogëlojë kostot e transportit dhe të kursejë hapësirë;Më poshtë janë tiparet kryesore të produktit: *Mbështetje 2 porte fibrash 1000Base-FX dhe 8 10...
Cilat janë metodat e menaxhimit të ndërprerësve?

Cilat janë metodat e menaxhimit të ndërprerësve?

Ekzistojnë dy lloje të metodave të menaxhimit të switch-it: 1. Menaxhimi i switch-it përmes portit të konsolës së switch-it i përket menaxhimit jashtë brezit, i cili karakterizohet nga mungesa e nevojës për të zënë ndërfaqen e rrjetit të switch-it, por kablloja është special dhe distanca e konfigurimit është e shkurtër...
Si të zgjidhni saktë çelësin e duhur?

Si të zgjidhni saktë çelësin e duhur?

Aktualisht, ka shumë lloje të çelsave në treg, dhe cilësia është e pabarabartë, kështu që çfarë treguesish duhet t'u kushtojmë vëmendje kur blejmë?1. Gjerësia e brezit të shpinës;Rrjedha e kalimit të shtresës 2/3;2. Lloji dhe sasia e VLAN-it;3. Numri dhe lloji i portave të switch-it;4. Protokollet mbështetëse dhe unë...
Cili është ndryshimi midis një ndërprerësi të shtresës 2 dhe një ndërprerës të shtresës 3?

Cili është ndryshimi midis një ndërprerës të shtresës 2...

Dallimi thelbësor midis një ndërprerës të shtresës 2 dhe një ndërprerës të shtresës 3 është se shtresa e protokollit të punës është e ndryshme.Një ndërprerës i shtresës 2 punon në shtresën e lidhjes së të dhënave dhe një ndërprerës i shtresës 3 punon në shtresën e rrjetit.Mund të kuptohet thjesht si një ndërprerës i shtresës 2.Mund të mendoni se ka vetëm t...
Cilat janë ndryshimet midis moduleve të portës elektrike dhe moduleve optike?

Cilat janë ndryshimet midis portës elektrike...

Moduli i portës së bakrit është një modul që konverton një portë optike në një portë elektrike.Funksioni i tij është të konvertojë sinjalet optike në sinjale elektrike, dhe lloji i ndërfaqes së tij është RJ45.Moduli optik në elektrik është një modul që mbështet shkëmbimin e nxehtë, dhe llojet e paketave përfshijnë SFP,...
A munden çelsat industriale të Ethernetit nga prodhues të ndryshëm të krijojnë një rrjet unazash të tepërta?

A mund të ndërrojë Ethernet industriale nga të ndryshme...

Si një produkt i rëndësishëm i komunikimit të të dhënave, ndërprerësit industrialë Ethernet duhet të jenë të hapur dhe të pajtueshëm me produkte nga prodhues të shumtë për të siguruar funksionim afatgjatë të qëndrueshëm dhe të sigurt të sistemit.Nëse mbështeteni vetëm në një prodhues të caktuar, rreziku është jashtëzakonisht i lartë.Prandaj, bazuar në s...
Si të zgjidhni një çelës sigurie?

Si të zgjidhni një çelës sigurie?

Çelësat e sigurisë, të njohur edhe si ndërprerësit PoE, janë krijuar për mjedise të thjeshta të rrjetit si shtëpitë, konviktet e shkollave, zyrat dhe monitorimet e vogla.Së pari, është e gabuar të përdoret kapaciteti i çelësit për të llogaritur numrin e kamerave me kamera.Është ende e nevojshme t'i referohemi...
Çfarë është një ndërprerës i shtresës 3?

Çfarë është një ndërprerës i shtresës 3?

Me zhvillimin e përgjithshëm dhe aplikimin e teknologjisë së rrjetit, ndryshime të mëdha ka pësuar edhe zhvillimi i switch-ave.Ndërprerësit më të hershëm u zhvilluan nga ndërprerësit shumë të thjeshtë në çelësat e shtresës 2, dhe më pas nga ndërprerësit e shtresës 2 në çelësat e shtresës 3.Pra, çfarë është një ndërprerës i Shtresës 3?...
Si të instaloni çelësin industrial Din-rail?

Si të instaloni çelësin industrial Din-rail?

Ekzistojnë klasifikime të ndryshme të ndërprerësve industrialë, të cilët mund të ndahen në çelsat industrialë të menaxhueshëm dhe ndërprerës të pamenaxhuar.Sipas metodës së instalimit, ato mund të ndahen në çelsat industriale të montuara në hekurudhë dhe çelsat industriale të montuara në raft.Pra, si janë montuar në hekurudhë ...
Cilat janë 5 avantazhet e zakonshme të ndërprerësve industrialë?

Cilat janë 5 avantazhet e zakonshme të industriale...

Me zhvillimin e vazhdueshëm të teknologjisë, gjithnjë e më shumë çelsat e industrisë kanë zëvendësuar gradualisht çelësat e zakonshëm.Kjo është për shkak se çelsat industriale kanë përparësi që nuk i kanë çelësat e zakonshëm.Pra, cilat janë pesë pikat e zakonshme të çelsave industriale?1. Super kunder nderhyrjes I...
Përmbledhje e problemeve të zakonshme në përdorimin e ndërprerësve POE industriale

Përmbledhje e problemeve të zakonshme në përdorimin e industrisë...

Rreth distancës së furnizimit me energji të çelsave POE Distanca e furnizimit me energji PoE përcaktohet nga sinjali i të dhënave dhe distanca e transmetimit, dhe distanca e transmetimit të sinjalit të të dhënave përcaktohet nga kablloja e rrjetit.1. Kërkesat për kabllo rrjeti Sa më e ulët të jetë impedanca e kabllit të rrjetit...
Cilat janë tiparet kryesore të ndërprerësit Industrial Ethernet 10G me 8 porte me 2 porte fibër?

Cilat janë tiparet kryesore të 10G 8 Port Industr...

Me zhvillimin e shpejtë të ekonomisë, çelsat Gigabit nuk mund të plotësojnë më nevojat e industrisë dhe u krijuan 10 ndërprerës Gigabit.Çelësat industriale 10G të zhvilluara së fundmi nga kompania jonë zgjidhin nevojat urgjente të industrive të tilla si energjia elektrike, petrokimike dhe energjia e re...
Cilat janë skenarët e aplikimit për ndërprerësin e furnizimit me energji të portit të rrjetit PoE me 8 porte?

Cilat janë skenarët e aplikimit për 8-po...

Ndërprerësi i rrjetit të furnizimit me energji POE me 8 porte "Mos djeg pajisjet" inteligjent POE, algoritmi i avancuar i vetëdijes furnizon me energji vetëm pajisjet terminale IEEE 802.3af, kështu që nuk ka nevojë të shqetësoheni për dëmtimin e pajisjeve standarde private PoE ose jo-PoE .Fuqia inteligjente su...
Pse të përdorni çelësat industrialë të Ethernetit?

Pse të përdorni çelësat industrialë të Ethernetit?

Teknologjia Ethernet është përmirësuar shumë dhe është pranuar nga zyrat e korporatave dhe universiteteve, dhe tani po zgjerohet gradualisht në mjedise industriale më të kërkuara.Apeli i ndërprerësve industrialë Ethernet përfshin aftësinë për të monitoruar transmetimet e të dhënave, shërbimet ekzistuese të përdorura për të ndërtuar...
Si të zgjidhni çelësin e duhur PoE?

Si të zgjidhni çelësin e duhur PoE?

Ndërprerësit përdoren zakonisht në projektet aktuale të dobëta, veçanërisht çelsat POE.POE quhet gjithashtu një sistem furnizimi me energji i bazuar në rrjetin lokal (POL, Power over LAN) ose Active Ethernet (Active Ethernet), i referuar ndonjëherë si Power over Ethernet.Ky është specifikimi më i fundit standard për s...
Cilat janë arsyet e dështimit të funksionit të modulit optik?

Cilat janë arsyet e dështimit të zgjedhjes...

Moduli optik përdoret kryesisht për të shndërruar sinjalin elektrik në pajisje (në përgjithësi i referohet çelësit ose pajisjes së ruterit) në një sinjal optik, dhe më pas për ta transmetuar atë përmes një fibre optike (realizuar nga fundi transmetues i modulit optik) dhe mund të marrë një fije optike të jashtme...
Ndërprerës Industrial Ethernet me 16 porte 10G Menaxhimi i ri i mbërritjes me 4 porte fibrash

New Arrival Management 16 Port 10G Industrial E...

Për të përmbushur nevojat e klientëve, ne zhvilluam dhe prodhuam në mënyrë të pavarur një ndërprerës industrial 10G të menaxhimit, porti optik është i pajtueshëm me Gigabit, me kosto efektive, performancë të qëndrueshme dhe mbështet 16 porte RJ45 adaptive 10/100/1000Base-T + 4 slot 10G SFP.Në përputhje të plotë...
Çelësat industrialë janë kaq të shtrenjtë, pse po i përdorin kaq shumë njerëz?

Çelësat industrialë janë kaq të shtrenjtë, pse janë s...

Çelësat industrialë kanë performancë të nivelit të transportuesit për t'i bërë ballë mjediseve të vështira të funksionimit.Seritë e pasura të produkteve dhe konfigurimi fleksibël i portit mund të plotësojnë nevojat e fushave të ndryshme industriale.Pra, çmimi është relativisht më i shtrenjtë se çelsat komerciale, kështu që pse shumë klientë ende ...
A do të blini vërtet konvertues të mediave me fibra të shkallës industriale?

A do të blini vërtet fibra të shkallës industriale...

Konvertuesi i mediave të klasës industriale është një ndërprerës industrial që mund të zgjasë distancën e transmetimit.Ka avantazhet e komoditetit, mirëmbajtjes së thjeshtë, performancës së fortë kundër ndërhyrjeve, performancës së fuqishme dhe funksionimit të qëndrueshëm.Dizajni i produktit është në përputhje me standardin Ethernet, dhe...
Pse çmimet e çelsave industriale janë të ndryshme?

Pse ndryshojnë çmimet e çelsave industriale...

Kohët e fundit, shumë klientë kanë pyetur: Pse ka një ndryshim kaq të madh në çmim sepse janë të gjithë çelsat industriale?Më pas, prodhuesi JHA do të analizojë ndryshimin për ju: Së pari, kutia është e ndryshme Në treg ekzistojnë tre lloje predhash për çelësat industrialë: hekuri sh...
Prezantimi i Ndërprerësit Ethernet Industrial të Menaxhimit të Arritjes së Re me 8 slot 10G SFP+

Prezantimi i Arritjes së Re të Menaxhuar Industriale...

JHA-MIWS08H është një ndërprerës Ethernet industrial i menaxhuar me performancë të lartë dhe me kosto efektive.Çelësi mbështet 8 slot 10G SFP+ dhe gjithashtu mbështet WEB, CLI, Telnet/konsolën serike, programin Windows dhe menaxhimin e SNMP në mënyra të ndryshme, veçori të pasura QoS për kontrollin dhe menaxhimin e trafikut të të dhënave, mbështetje...
A mund të përdoren çelësat industrialë dhe komercialë në mënyrë të ndërsjellë?A mund të përdoren dy llojet e çelsave për përdorim shtëpiak?

A munden çelsat industriale dhe komerciale...

Me popullaritetin e çelsave industriale, shumë njerëz do të pyesin, a mund të përdoren çelësat industrialë në zyrat e korporatave?A mund të zëvendësojë çelsat komerciale?Përgjigja është: po.Për sa kohë që përdoren çelsat komercialë, në vend të tyre mund të përdoren çelsat industrialë, por kostoja do të jetë relativisht më e lartë,...
Për çfarë përdoret ndërprerësi Ethernet industrial i pamenaxhuar me 4 porte me 1 portë fibër?

Çfarë është Ethernet industrial i pamenaxhuar me 4 porte...

Me zhvillimin e shpejtë të qyteteve inteligjente dhe transportit inteligjent, çelsat industriale Ethernet janë shfaqur gradualisht dhe përdoren në skenarë të ndryshëm si metro, energji elektrike, tranzit hekurudhor, energji, industri petrokimike etj.JHA-IG14H është një Indus i Pamenaxhuar me 5 porte...
Çfarë është ndërprerësi Industrial Ethernet i Pamenaxhuar me 8 porte? Cilat janë veçoritë e tij?

Çfarë është Ethernet Industrial i Pamenaxhuar me 8 porte Sw...

JHA-IG08H është një ndërprerës Ethernet plug-and-play industrial i pamenaxhuar gigabit, i cili është 8 10/100/1000Base-T(X) full/half duplex, MDI/MDI-X me përshtatje automatike RJ45 port Ethernet. Është i vlerësuar me IP40 dhe DIN-rail/montim në mur, mbështet fuqinë e tepricës DC10-58V dhe diapazonin e gjerë të temperaturës së punës (-40 °C deri në 8...
Çfarë është ndërprerësi Industrial Ethernet i Pamenaxhuar me 5 porte? Si ta përdorim atë?

Çfarë është Ethernet Industrial i Pamenaxhuar me 5 porte Sw...

Çfarë është ndërprerësi Industrial Ethernet i Pamenaxhuar me 5 porte? Si ta përdorim atë?JHA-IG05H është një ndërprerës Ethernet industrial gigabit i pamenxhuar me plug-and-play, i cili ka 5 porta Ethernet 10/100/1000Base-T(X) full/half duplex, MDI/MDI-X me përshtatje automatike RJ45. Është i vlerësuar me IP40 dhe DIN-rail/montim në mur, mbështet DC10-5...
Super Mini PoE Injector nga JHA TECH

Super Mini PoE Injector nga JHA TECH

Përshkrimi i produktit: Fuqia e injektimit JHA Mini PoE në një sinjal jo-POE dhe nxjerr një sinjal me POE.Ai përputhet plotësisht me standardet IEEE 802.3at/af, mund të punojë me të gjitha pajisjet e përputhshme me IEEE 802.3at/af POE, si kamera IP, telefon IP, AP me valë etj. Karakteristikat kryesore: 1. Çipi: XS2180.Kompati...
Çfarë është një kordon patch me fibra?Si ta klasifikoni atë?

Çfarë është një kordon patch me fibra?Si ta klasifikoni atë?

Fibrat patch përdoren për të bërë korda patch nga pajisjet në lidhjet e kabllove me fibra optike.Ekziston një shtresë mbrojtëse më e trashë, e cila zakonisht përdoret për lidhjen midis transmetuesit optik dhe kutisë së terminalit.Kërcuesit e fibrave optike (të njohur edhe si lidhës me fibër optike) i referohen...
Klasifikimi dhe parimi i punës së konvertuesve të protokollit

Klasifikimi dhe parimi i funksionimit të protoko...

Klasifikimi i konvertuesve të protokollit Konvertuesit e protokollit ndahen në dy lloje: GE dhe GV.E thënë thjesht, GE do të konvertojë 2M në ndërfaqen Ethernet RJ45;GV është të konvertojë ndërfaqen 2M në V35, në mënyrë që të lidhet me ruterin.Si funksionojnë konvertuesit e protokollit? Ka shumë lloje të konvertimit të protokollit...
Cili është ndryshimi midis një transmetuesi optik dhe një marrës me fibër optike?

Cili është ndryshimi midis një trans optik...

Dallimi midis transmetuesit optik dhe marrësit me fibra optike: Transmetuesi kryen vetëm shndërrim fotoelektrik, nuk ndryshon kodin dhe nuk kryen përpunime të tjera të të dhënave.Transmetuesi është për Ethernet, ekzekuton protokollin 802.3 dhe përdoret vetëm për pikë-në-pikë...
Çfarë është një konvertues protokolli?

Çfarë është një konvertues protokolli?

Konvertuesi i protokollit quhet konverteri i protokollit, i njohur gjithashtu si konverteri i ndërfaqes.Ai u mundëson hosteve në rrjetin e komunikimit që përdorin protokolle të ndryshme të nivelit të lartë të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin për të kompletuar aplikacione të ndryshme të shpërndara.Punon ne transportin...
Cili është roli i një konverteri protokolli?

Cili është roli i një konverteri protokolli?

Konvertuesi i protokollit në përgjithësi mund të kompletohet me një çip ASIC, i cili është me kosto të ulët dhe përmasa të vogla.Mund të kryejë konvertim të ndërsjellë midis ndërfaqes së të dhënave Ethernet ose V.35 të protokollit IEEE802.3 dhe ndërfaqes 2M të protokollit standard G.703.Mund të konvertohet edhe mes...
Situata aktuale dhe perspektivat e zhvillimit të ndërprerësve industrialë

Situata aktuale dhe perspektivat e zhvillimit të ...

1. Çelësat industrialë quhen edhe ndërprerës industrialë Ethernet.Në situatën aktuale, me zhvillimin dhe avancimin e vazhdueshëm dhe të shpejtë të teknologjisë së rrjeteve, kërkesa për rrjete në fushën industriale, veçanërisht në fushën e kontrollit industrial, është bërë gjithnjë e më...
Disa pika në lidhje me parametrat e ndërprerësit të fibrave

Disa pika në lidhje me parametrat e ndërprerësit të fibrave

Kapaciteti komutues Kapaciteti komutues i ndërprerësit, i njohur gjithashtu si gjerësia e brezit të brezit të pasmë ose gjerësia e brezit të komutimit, është sasia maksimale e të dhënave që mund të trajtohet midis procesorit të ndërfaqes së ndërfaqes ose kartës së ndërfaqes dhe autobusit të të dhënave.Kapaciteti i shkëmbimit tregon shkëmbimin total të të dhënave...
Si funksionon një ruter?

Si funksionon një ruter?

Një ruter është një pajisje rrjeti me shtresa 3.Hub funksionon në shtresën e parë (shtresa fizike) dhe nuk ka aftësi inteligjente përpunimi.Kur rryma e një porti kalon në shpërndarës, ai thjesht e transmeton rrymën në portet e tjera dhe nuk i intereson nëse kompjuterët janë të lidhur me një tjetër...
Si ndahen transmetuesit optikë sipas llojeve të teknologjisë dhe llojeve të ndërfaqes?

Si ndahen transmetuesit optikë sipas ...

Transmetuesit optikë sipas teknologjisë mund të ndahen në 3 kategori: PDH, SPDH, SDH, HD-CVI.Transmetuesi optik PDH: Transmetuesi optik PDH (Plesiochronous Digital Hierarchy, quasi-sinchronous dixhital seri) është një marrës optik me kapacitet të vogël, i cili zakonisht përdoret në çifte, një ...
Çfarë do të thotë marrësi optik 2M dhe cila është marrëdhënia midis marrësit optik E1 dhe 2M?

Çfarë do të thotë marrësi optik 2M, dhe ...

Transmetuesi optik është një pajisje që konverton sinjale të shumta E1 në sinjale optike.Transmetuesi optik quhet gjithashtu pajisje transmetimi optik.Transmetuesit optikë kanë çmime të ndryshme sipas numrit të porteve E1 (d.m.th., 2M) të transmetuara.Në përgjithësi, transporti më i vogël optik...
Analiza e llojeve të ndërprerësve të fibrave

Analiza e llojeve të ndërprerësve të fibrave

Ndërprerësi i shtresës së aksesit Zakonisht, pjesa e rrjetit që lidhet drejtpërdrejt me përdoruesit ose akseson rrjetin quhet shtresa e aksesit, dhe pjesa ndërmjet shtresës së aksesit dhe shtresës bazë quhet shtresa e shpërndarjes ose shtresa e konvergjencës.Çelësat e aksesit zakonisht përdoren për të bërë...
Çfarë është kablloja Cat5e/Cat6/Cat7?

Çfarë është kablloja Cat5e/Cat6/Cat7?

Cili është ndryshimi midis Ca5e, Cat6 dhe Cat7?Kategoria Pesë (CAT5): Frekuenca e transmetimit është 100 MHz, përdoret për transmetimin e zërit dhe transmetimin e të dhënave me një shpejtësi maksimale transmetimi prej 100 Mbps, e përdorur kryesisht në rrjetet 100BASE-T dhe 10BASE-T.Ky është rrjeti Ethernet më i përdorur...
Çfarë është moduli optik 1*9?

Çfarë është moduli optik 1*9?

Produkti i modulit optik të paketuar 1*9 u prodhua për herë të parë në vitin 1999. Është një produkt i modulit optik fiks.Zakonisht kurohet drejtpërdrejt (ngjitet) në tabelën e qarkut të pajisjes së komunikimit dhe përdoret si një modul optik fiks.Ndonjëherë quhet edhe një modul optik 9-pin ose 9PIN..Një...
Cili është ndryshimi midis çelsave të Shtresës 2 dhe Shtresës 3?

Cili është ndryshimi midis Layer 2 dhe Laye...

1. Nivele të ndryshme pune: Çelësat e shtresës 2 punojnë në shtresën e lidhjes së të dhënave, dhe çelësat e shtresës 3 punojnë në shtresën e rrjetit.Çelësat e shtresës 3 jo vetëm që arrijnë përcjelljen me shpejtësi të lartë të paketave të të dhënave, por gjithashtu arrijnë performancën optimale të rrjetit sipas kushteve të ndryshme të rrjetit.2. Princi...
Si të përdorni transmetuesit me fibra optike?

Si të përdorni transmetuesit me fibra optike?

Funksioni i transmetuesve me fibra optike është të konvertojnë sinjalet optike dhe sinjalet elektrike.Sinjali optik hyn nga porta optike, dhe sinjali elektrik del nga porta elektrike dhe anasjelltas.Procesi është afërsisht si më poshtë: konvertoni sinjalin elektrik ...
Si funksionojnë çelësat e unazave të menaxhuara?

Si funksionojnë çelësat e unazave të menaxhuara?

Me zhvillimin e industrisë së komunikimit dhe informatizimin e ekonomisë kombëtare, tregu i ndërrimit të rrjetit të menaxhuar të unazave është rritur në mënyrë të qëndrueshme.Është me kosto efektive, shumë fleksibël, relativisht i thjeshtë dhe i lehtë për t'u zbatuar.Teknologjia Ethernet është bërë një rrjet i rëndësishëm LAN për...
Zhvillimi i transmetuesit optik telefonik

Zhvillimi i transmetuesit optik telefonik

Transmetuesit optikë telefonikë të vendit tonë janë zhvilluar me shpejtësi me zhvillimin e industrisë së monitorimit.Nga analoge në dixhitale, dhe më pas nga dixhitale në definicion të lartë, ato po përparojnë vazhdimisht.Pas vitesh akumulimi teknik, ata janë zhvilluar në një s...
Çfarë është IEEE 802.3&Subnet Mask?

Çfarë është IEEE 802.3&Subnet Mask?

Çfarë është IEEE 802.3?IEEE 802.3 është një grup pune që shkroi grupin standard të Institutit të Inxhinierëve Elektrikë dhe Elektronikë (IEEE), i cili përcakton kontrollin e aksesit të mesëm (MAC) si në shtresat fizike ashtu edhe në lidhjen e të dhënave të Ethernet me tel.Kjo është zakonisht një teknologji e rrjetit lokal (LAN) me...
Cili është ndryshimi midis një ndërprerës dhe një konverteri fibër?

Cili është ndryshimi midis një ndërprerës dhe një f...

Transmetuesi me fibër optike është një pajisje shumë ekonomike dhe fleksibël.Përdorimi i zakonshëm është shndërrimi i sinjaleve elektrike në çifte të përdredhura në sinjale optike.Përdoret përgjithësisht në kabllot e bakrit Ethernet që nuk mund të mbulohen dhe duhet të përdorin fibra optike për të zgjatur distancën e transmetimit.Në ...
Çfarë është Ring Network Redundancy & IP protokolli?

Çfarë është Ring Network Redundancy & IP protokolli?

Çfarë është teprica e rrjetit Ring?Një rrjet zile përdor një unazë të vazhdueshme për të lidhur secilën pajisje së bashku.Siguron që sinjali i dërguar nga një pajisje të mund të shihet nga të gjitha pajisjet e tjera në unazë.Teprica e rrjetit të unazës i referohet nëse çelësi e mbështet rrjetin kur kablloja lidhet...
Çfarë është Topologjia e Rrjetit&TCP/IP?

Çfarë është Topologjia e Rrjetit&TCP/IP?

Çfarë është Topologjia e Rrjetit Topologjia e rrjetit i referohet veçorive të paraqitjes fizike si lidhja fizike e mediave të ndryshme të transmetimit, kabllove të rrjetit dhe diskuton në mënyrë abstrakte ndërveprimin e pikave të ndryshme fundore në një sistem rrjeti duke huazuar dy elementët grafikë më themelorë në gjeo...
Çfarë është STP dhe çfarë është OSI?

Çfarë është STP dhe çfarë është OSI?

Çfarë është STP?STP (Spanning Tree Protocol ) është një protokoll komunikimi që funksionon në shtresën e dytë (shtresa e lidhjes së të dhënave) në modelin e rrjetit OSI.Aplikimi i tij themelor është të parandalojë unazat e shkaktuara nga lidhjet e tepërta në ndërprerës.Përdoret për të siguruar që nuk ka lak në Ethernet.E logjikshme për të...
Çfarë është një ndërprerës&SNMP i menaxhuar?

Çfarë është një ndërprerës&SNMP i menaxhuar?

Çfarë është një ndërprerës i menaxhuar?Detyra e një ndërprerësi të menaxhuar është të mbajë të gjitha burimet e rrjetit në gjendje të mirë.Produktet e ndërprerësit të menaxhimit të rrjetit ofrojnë metoda të ndryshme të menaxhimit të rrjetit bazuar në portën e kontrollit të terminalit (Konsola), bazuar në faqen e internetit dhe duke mbështetur Telnet për t'u identifikuar në n...
Çfarë është një marrës me fibër optike?

Çfarë është një marrës me fibër optike?

Transmetuesi me fibër optike është një njësi konvertimi e mediave të transmetimit Ethernet që shkëmben sinjalet elektrike me çifte të përdredhura në distanca të shkurtra dhe sinjale optike në distanca të gjata.Në shumë vende quhet gjithashtu një konvertues i fibrave.Produkti përdoret përgjithësisht në mjedisin aktual të rrjetit ku...
Çfarë është një stuhi transmetimi dhe unazë Ethernet?

Çfarë është një stuhi transmetimi dhe unazë Ethernet?

Çfarë është një stuhi transmetimi?Një stuhi transmetimi thjesht do të thotë që kur të dhënat e transmetimit vërshojnë rrjetin dhe nuk mund të përpunohen, ai zë një sasi të madhe të gjerësisë së brezit të rrjetit, duke rezultuar në pamundësinë e funksionimit të shërbimeve normale, apo edhe paralizë të plotë, dhe një "stuhi transmetimi". .
Karakteristikat kryesore të teknologjisë GPON

Karakteristikat kryesore të teknologjisë GPON

(1) Bandwidth i lartë i paparë.Shkalla e GPON është deri në 2.5 Gbps, e cila mund të sigurojë një gjerësi bande mjaft të madhe për të përmbushur kërkesën në rritje për gjerësi bande të lartë në rrjetet e ardhshme dhe karakteristikat e tij asimetrike mund të përshtaten më mirë me tregun e shërbimit të të dhënave me brez të gjerë.(2) Qasje me shërbim të plotë...
Çfarë është GPON&EPON?

Çfarë është GPON&EPON?

Çfarë është Gpon?Teknologjia GPON (Gigabit-Capable PON) është gjenerata më e fundit e teknologjisë së aksesit të integruar optik pasiv me brez të gjerë bazuar në standardin ITU-TG.984.x.Ka shumë përparësi, si gjerësia e bandës, efikasiteti i lartë, mbulimi i madh dhe ndërfaqet e pasura të përdoruesit.Shumica e operatorëve rega...
Çfarë është një ndërprerës PoE?Dallimi midis çelësit PoE dhe çelësit PoE+!

Çfarë është një ndërprerës PoE?Dallimi midis Po...

Ndërprerësi PoE është një pajisje e përdorur gjerësisht në industrinë e sigurisë sot, sepse është një ndërprerës që ofron energji dhe transmetim të të dhënave për çelësat në distancë (si telefonat IP ose kamerat) dhe luan një rol shumë të rëndësishëm.Kur përdorni çelsat PoE, disa çelësa PoE shënohen me PoE, dhe disa janë mar...
Çfarë është një transmetues optik DVI?Cilat janë avantazhet e transmetuesit optik DVI?

Çfarë është një transmetues optik DVI?Çfarë janë...

Transmetuesi optik DVI përbëhet nga një transmetues DVI (DVI-T) dhe një marrës DVI (DVI-R), të cilët transmetojnë sinjale DVI, VGA, Audip dhe RS232 përmes një fijeje me një bërthamë me një modalitet të vetëm.Çfarë është një transmetues optik DVI?Transmetuesi optik DVI është një pajisje terminale për sinjalin optik DVI...
Katër masa paraprake për përdorimin e transmetuesve me fibra optike

Katër masa paraprake për përdorimin e fibrave optike...

Në ndërtimin dhe aplikimin e rrjetit, meqenëse distanca maksimale e transmetimit të kabllos së rrjetit është përgjithësisht 100 metra, është e nevojshme të përdoren pajisje rele si transmetuesit me fibra optike kur vendoset një rrjet transmetimi në distanca të gjata.Transmetuesit me fibër optike janë përgjithësisht ne...
Cilat janë gabimet dhe zgjidhjet e zakonshme të transmetuesve optikë video HDMI?

Cilat janë gabimet dhe zgjidhjet e zakonshme të HDM...

Transmetuesi optik HDMI është një pajisje terminale për transmetimin e sinjalit optik.Në një gamë të gjerë aplikimesh, shpesh është e nevojshme të transmetohet burimi i sinjalit HDMI në një distancë për përpunim.Problemet më të spikatura janë: shpërndarja e ngjyrave dhe turbullimi i sinjalit të marrë në distancë, fantazma...
Cila është distanca maksimale e transmetimit të çelësit të furnizimit me energji POE?

Sa është distanca maksimale e transmetimit të...

Për të ditur distancën maksimale të transmetimit të PoE, së pari duhet të kuptojmë se cilët janë faktorët kryesorë që përcaktojnë distancën maksimale.Në fakt, përdorimi i kabllove standarde Ethernet (çifti i përdredhur) për të transmetuar fuqinë DC mund të bartet në një distancë të gjatë, e cila është shumë më e madhe se distanca e transmetimit ...
Çfarë është një modul optik?

Çfarë është një modul optik?

Moduli optik përbëhet nga pajisje optoelektronike, qarqe funksionale dhe ndërfaqe optike.Pajisja optoelektronike përfshin dy pjesë: transmetuese dhe marrëse.E thënë thjesht, funksioni i modulit optik është të shndërrojë sinjalin elektrik në një sinjal optik në momentin e dërgimit ...
Tendencat për tregun e pajisjeve të rrjetit të Kinës

Tendencat për pajisjet e rrjetit të Kinës ...

Teknologjitë e reja dhe aplikacionet e reja vazhdojnë të katalizojnë trendin e lartë të rritjes së trafikut të të dhënave, i cili pritet të shtyjë tregun e pajisjeve të rrjetit të tejkalojë rritjen e pritur.Me rritjen e trafikut global të të dhënave, numri i pajisjeve të internetit po rritet gjithashtu me shpejtësi.Në të njëjtën kohë,...
Cili është ndryshimi midis një ndërprerës Ethernet dhe një ruteri?

Cili është ndryshimi midis një çelësi Ethernet...

Edhe pse të dyja përdoren për ndërrimin e rrjetit, ka dallime në funksion.Dallimi 1: Ngarkesa dhe nënrrjeta janë të ndryshme.Mund të ketë vetëm një rrugë midis ndërprerësve Ethernet, në mënyrë që informacioni të përqendrohet në një lidhje komunikimi dhe të mos mund të shpërndahet në mënyrë dinamike për të balancuar...
Lloji i transmetuesit optik dhe lloji i ndërfaqes

Lloji i transmetuesit optik dhe lloji i ndërfaqes

Transmetuesi optik është pajisja terminale për transmetimin e sinjalit optik.1. Lloji i transmetuesit optik: Transmetuesi optik është një pajisje që konverton shumë E1 (një standard i transmetimit të të dhënave për linjat trunk, zakonisht me një shpejtësi prej 2.048 Mbps, ky standard përdoret në Kinë dhe Evropë) në opti...
Transmetues?Marrësi?A mund të lidhet rastësisht skaji A/B i konvertuesit të mediave me fibra?

Transmetues?Marrësi?A mundet fundi A/B i f...

Për transmetuesit me fibër optike, funksioni kryesor i transmetuesit është të zgjasë distancën e transmetimit të rrjetit, gjë që mund të lehtësojë defektin që kablloja e rrjetit nuk mund të transmetojë në distanca të gjata në një masë të caktuar dhe të sjellë lehtësi në transmetimin e kilometrit të fundit, por për ata OBSH...
Cili konvertues i mediave me fibra transmeton dhe cili merr?

Cili konvertues i mediave me fibra transmeton dhe cilin...

Kur transmetojmë në distanca të gjata, zakonisht përdorim fibra optike për të transmetuar.Për shkak se distanca e transmetimit të fibrës optike është shumë e gjatë, në përgjithësi, distanca e transmetimit të fibrës me një modalitet është më shumë se 20 kilometra, dhe distanca e transmetimit të fibrës me shumë mënyra mund të arrijë deri në t...
Cili është ndryshimi midis AOC dhe DAC?si te zgjedhim?

Cili është ndryshimi midis AOC dhe DAC?si...

Në përgjithësi, kablloja optike aktive (AOC) dhe kablloja e lidhjes direkte (DAC) kanë këto dallime: ① Konsumi i ndryshëm i energjisë: konsumi i energjisë i AOC është më i lartë se ai i DAC;②Distanca të ndryshme transmetimi: Në teori, distanca më e gjatë e transmetimit e AOC mund të arrijë 100M,...
Cili është roli i konvertuesit të mediave me fibra?

Cili është roli i konvertuesit të mediave me fibra?

Konvertuesi i mediave me fibra është një pajisje e nevojshme produkti për sistemin e komunikimit optik.Funksioni i tij kryesor është njësia e konvertimit të mediave të transmetimit Ethernet që shkëmben sinjale elektrike me çifte të përdredhura në distanca të shkurtra dhe sinjale optike në distanca të gjata.Produktet e konvertuesit të mediave me fibra janë...
Kur blini një ndërprerës, cili është niveli i duhur IP i një ndërprerës industrial?

Kur blini një çelës, cila është e përshtatshme...

Niveli i mbrojtjes së çelësave industrialë është hartuar nga IEC (International Electrotechnical Association).Ai përfaqësohet nga IP, dhe IP i referohet "mbrojtjes nga hyrja.Pra, kur blejmë çelsat industrialë, cili është niveli i duhur i IP i ndërprerësve industrialë?Klasifikimi i aplikacioneve elektrike...
Cili është ndryshimi midis një ndërprerës POE dhe një ndërprerës normal?

Cili është ndryshimi midis një ndërprerës POE dhe ...

1. Besueshmëri e ndryshme: Çelësat POE janë çelësa që mbështesin furnizimin me energji elektrike për kabllot e rrjetit.Krahasuar me çelësat e zakonshëm, terminalet e marrjes së energjisë (siç janë AP, kamerat dixhitale, etj.) nuk kanë nevojë të kryejnë instalime elektrike dhe janë më të besueshëm për të gjithë rrjetin.2. Funksion të ndryshëm...
Cilat janë masat paraprake për çelësat industrialë në përdorim të përditshëm?

Cilat janë masat paraprake për ndërrimin industrial...

Cilat janë masat paraprake për çelësat industrialë në përdorim të përditshëm?(1) Mos e vendosni pajisjen në një vend afër ujit ose lagështisë;(2) Mos vendosni asgjë në kabllon e energjisë, mbajeni atë jashtë mundësive;(3) Për të shmangur zjarrin, mos e lidhni ose mbështillni kabllon;(4) Lidhësi i energjisë dhe pajisjet e tjera bashkë...
Funksioni dhe aplikimi i ndërprerësit të fibrave industriale

Funksioni dhe aplikimi i fibrave industriale Sw...

Ndërprerësi Industrial Fiber (Industrial Switch), i njohur gjithashtu si ndërprerës industrial Ethernet, është një punë në shtresën e dytë të OSI (shtresa e lidhjes së informacionit të të dhënave, e përcaktuar duke iu referuar "rrjetit të zonës lokale"), sipas MAC (menaxhimi i çelësit të materialit të portit të rrjetit). ) Adresa e detajuar) identifi...
Si të zgjidhet paqëndrueshmëria e çelsave POE

Si të zgjidhet paqëndrueshmëria e çelsave POE

Çelësat POE u ofrojnë të gjithëve komoditet dhe shpejtësi të madhe, por për shkak të funksioneve të plota të çelsave POE, gjithashtu nuk mjafton.Besueshmëria e ndërprerësve POE është gjithashtu faktori më i dukshëm në këtë mangësi.Në mënyrë që të përmirësohet POE Switches mund të jenë më të besueshëm, dhe të gjithë janë një...
Si të zgjidhni çelësin e fibrave industriale

Si të zgjidhni çelësin e fibrave industriale

Vitet e fundit ka pasur shumë marka të ndërprerësve industrialë, të cilët përdoren gjerësisht në shumë fusha, si: transporti inteligjent, tranziti hekurudhor, energjia elektrike, miniera dhe fusha të tjera.Për shkak të nevojës për të marrë parasysh shumë faktorë, siç është situata e detyrës, nëse kërkohet tepricë...
Karakteristikat e çelsave POE të shkallës industriale

Karakteristikat e çelsave POE të shkallës industriale

1. Porta Gigabit, Mbështetje për transmetim efikas 1 port optik SFP Gigabit me një modalitet/shumë modalitet dhe 1 portë rrjeti RJ45 adaptive 10/100/1000M, të gjitha portet kanë funksionin e përcjelljes me shpejtësi të plotë të telit për të siguruar përcjelljen e paketave pa bllokim.2. Predha metalike me qëndrueshmëri të lartë me shpërndarje të fortë të nxehtësisë p...
Çfarë është një ndërprerës Industrial PoE?

Çfarë është një ndërprerës Industrial PoE?

Ndërprerësi Industrial PoE i referohet një ndërprerës industrial me furnizim me energji PoE ose një ndërprerës PoE të shkallës industriale.Ndërprerësi industrial PoE bazohet në çelësin ekzistues industrial Ethernet, duke futur një çip të furnizimit me energji PoE, përmes kabllit të rrjetit për të siguruar pajisje të rrjetit terminal.Pow...
Izolimi logjik dhe izolimi fizik rreth konvertuesit të mediave me fibër Ethernet

Izolimi logjik dhe izolimi fizik rreth ...

Çfarë është izolimi fizik: I ashtuquajturi "izolim fizik" do të thotë se nuk ka ndërveprim të ndërsjellë të të dhënave midis dy ose më shumë rrjeteve dhe nuk ka asnjë kontakt në shtresën fizike/shtresën e lidhjes së të dhënave/shtresën IP.Qëllimi i izolimit fizik është të mbrojë entitetet harduerike dhe...
Përparësitë teknike të Poe

Përparësitë teknike të Poe

1) Thjeshtoni instalimet elektrike dhe kurseni kostot.Shumë pajisje të drejtpërdrejta, të tilla si kamerat e vëzhgimit, duhet të instalohen aty ku është e vështirë të vendoset furnizimi me energji AC.Poe eliminon nevojën për furnizim të shtrenjtë me energji elektrike dhe kohën e shpenzuar në instalimin e furnizimit me energji elektrike, duke kursyer kosto dhe kohë.2) Është i përshtatshëm për ...