Lajme

 • A mund të përdoret një ndërprerës PoE si një ndërprerës i rregullt?

  A mund të përdoret një ndërprerës PoE si një ndërprerës i rregullt?

  Një ndërprerës PoE vepron si një ndërprerës, dhe natyrisht mund të përdoret gjithashtu si një ndërprerës i rregullt.Megjithatë, kur përdoret si një ndërprerës i përgjithshëm, vlera e çelësit PoE nuk maksimizohet dhe funksionet e fuqishme të ndërprerësit PoE humbasin.Prandaj, ka raste kur nuk ka nevojë të furnizohet me energji DC për...
  Lexo më shumë
 • Çfarë dini për PoE Switch?

  Çfarë dini për PoE Switch?

  Ndërprerësi PoE është një lloj i ri ndërprerës me shumë funksione.Për shkak të aplikimit të gjerë të ndërprerësve PoE, njerëzit kanë njëfarë kuptimi të ndërprerësve PoE.Megjithatë, shumë njerëz mendojnë se çelsat PoE mund të gjenerojnë energji vetë, gjë që nuk është e vërtetë.Një ndërprerës PoE i furnizimit me energji zakonisht i referohet një PoE ...
  Lexo më shumë
 • Dallimi midis çelsave industriale dhe çelsave të zakonshëm

  Dallimi midis çelsave industriale dhe çelsave të zakonshëm

  1. Qëndrueshmëria Çelësat industrialë janë projektuar dhe prodhuar duke përdorur komponentë të shkallës industriale.Këta komponentë janë zgjedhur në mënyrë specifike për t'i bërë ballë mjediseve të vështira dhe për të ofruar performancë superiore edhe në kushte të vështira.Përdorimi i komponentëve të shkallës industriale siguron një jetë më të gjatë...
  Lexo më shumë
 • Si të dallojmë çelësat standardë POE nga çelsat POE jo standarde?

  Si të dallojmë çelësat standardë POE nga çelsat POE jo standarde?

  Teknologjia Fuqia mbi Ethernet (POE) ka revolucionarizuar mënyrën se si ne fuqizojmë pajisjet tona, duke ofruar komoditet, efikasitet dhe kursime në kosto.Duke integruar energjinë dhe transmetimin e të dhënave në një kabllo Ethernet, POE eliminon nevojën për një kabllo të veçantë të energjisë, duke e bërë atë ideal për një sërë aplikacionesh...
  Lexo më shumë
 • Prezantimi i ndërprerësve Industrial Ethernet kompakt të Serive Smart të Uebit JHA

  Prezantimi i ndërprerësve Industrial Ethernet kompakt të Serive Smart të Uebit JHA

  Duke prezantuar teknologjinë më të fundit të rrjetit, ndërprerësit kompakt të Ethernet-it të Serisë Ueb Smart JHA.Këta çelësa që kursejnë hapësirë ​​dhe me kosto efektive janë krijuar për të përmbushur nevojat në rritje të Ethernetit Industrial.Çelësat kompakte të serisë JHA Web Smart kanë një brez Gigabit dhe Fast Ethernet...
  Lexo më shumë
 • Rekomandim për produktin e ri–Hyrje në çelësin industrial pa ventilator me 16 porte—JHA-MIWS4G016H

  Rekomandim për produktin e ri–Hyrje në çelësin industrial pa ventilator me 16 porte—JHA-MIWS4G016H

  Shenzhen JHA Technology Co, Ltd (JHA) është themeluar në vitin 2007 dhe e ka selinë në Shenzhen të Kinës.Është prodhuesi kryesor i komunikimeve me fibra optike dhe produkteve të transmetimit të sigurt.JHA fokusohet në çelsat Ethernet me fibra optike industriale dhe komerciale, çelësat PoE dhe f...
  Lexo më shumë
 • Sa dini për çelësat e rrjetit?

  Sa dini për çelësat e rrjetit?

  Në këtë artikull, ne do të diskutojmë bazat e ndërprerësve të rrjetit dhe do të eksplorojmë termat kryesorë të tillë si Bandwidth, Mpps, Full Duplex, Management, Spanning Tree dhe Latency.Pavarësisht nëse jeni fillestar në rrjete ose dikush që kërkon të zgjerojë njohuritë tuaja, ky artikull është krijuar për t'ju ndihmuar të fitoni një përmbledhje...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është një ndërprerës POE?

  Çfarë është një ndërprerës POE?

  Në botën e sotme me ritme të shpejta, teknologjia po evoluon me një ritëm të shpejtë.Ndërsa kërkesa e njerëzve për lidhje efikase dhe të përshtatshme në rrjet vazhdon të rritet, pajisje të tilla si ndërprerësit POE janë bërë thelbësore.Pra, çfarë është saktësisht një ndërprerës POE dhe çfarë përfitimesh ka për ne?Një P...
  Lexo më shumë
 • Ekspozita Intersec në Arabinë Saudite–Shenzhen JHA Technology Co., Ltd

  Ekspozita Intersec në Arabinë Saudite–Shenzhen JHA Technology Co., Ltd

  Intersec Saudi Arabia është një nga ekspozitat më të mëdha të sigurisë në Arabinë Saudite, duke ofruar një platformë për industrinë e sigurisë për të shfaqur teknologjitë dhe zgjidhjet më të fundit.Ekspozita mbahet çdo vit dhe tërheq ekspozues dhe vizitorë nga e gjithë bota.Intersec Arabia Saudite...
  Lexo më shumë
 • JHA TECH në SMART NATION EXPO 2023

  JHA TECH në SMART NATION EXPO 2023

  SMART NATION EXPO 2023 u mbajt me madhështi në Kompleks MITEC.Ekspozita përfshin energjinë inteligjente, mjedisin, teknologjinë e informacionit, ndërtimin, kujdesin shëndetësor, rrjetet 5G, kartat inteligjente dhe fusha të tjera.Ekspozita gjithashtu mbajti një sërë forumesh, seminaresh dhe produktesh.dhe konferenca teknologjike...
  Lexo më shumë
 • Shihemi në SMART NATION EXPO 2023

  Shihemi në SMART NATION EXPO 2023

  Ne po marrim pjesë në SMART NATION EXPO 2023, e cila është 5G më e madhe e Azisë Juglindore, qytet inteligjent, IR4.0, ngjarje në zhvillim e teknologjisë dhe teknologjisë së aplikacioneve.Ne ftojmë sinqerisht të gjithë klientët dhe partnerët tanë të çmuar të vizitojnë stendën tonë dhe të zbulojnë produktet më të fundit inovative që ofrojmë.•...
  Lexo më shumë
 • Festoni përfundimin e suksesshëm të Ekspozitës Secutech Vietnam

  Festoni përfundimin e suksesshëm të Ekspozitës Secutech Vietnam

  Më 19 korrik 2023, ekspozita e Secutech Vietnam erdhi siç ishte planifikuar.Qindra prodhues të sigurisë dhe mbrojtjes nga zjarri u mblodhën në Hanoi.Kjo ishte hera e parë që JHA merrte pjesë në ekspozitën e Vietnamit dhe ekspozita përfundoi me sukses më 21.Qeveria vietnameze dha...
  Lexo më shumë