Општ тип PDH Mux

 • 16E1 PDH влакна мултиплексер JHA-CPE16

  16E1 PDH влакна мултиплексер JHA-CPE16

  Овој уред обезбедува 1-16 канал E1 интерфејс, стандарден телефон со 2 жица како инженерска нарачка-жица (опционално).Тоа е многу флексибилно.Има функција за аларм.Работата е сигурна, стабилна и мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина.

 • 8E1 PDH влакна мултиплексер JHA-CPE8

  8E1 PDH влакна мултиплексер JHA-CPE8

  Овој уред обезбедува 1-8 канален интерфејс E1, стандарден телефон со 2 жици како инженерска нарачка-жица (опционално).Тоа е многу флексибилно.Има функција за аларм.Работата е сигурна, стабилна и мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина.

 • 4E1 PDH влакна мултиплексер JHA-CPE4m

  4E1 PDH влакна мултиплексер JHA-CPE4m

  Овој уред обезбедува 1-4* E1 интерфејс, стандарден телефон со 2 жици како жица за инженерска нарачка (опционално).Тоа е многу флексибилно.Има функција за аларм.Работата е сигурна, стабилна и мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина.

 • 4E1 PDH фибер мултиплексер JHA-CPE4 (19 инчен тип 1U)

  4E1 PDH фибер мултиплексер JHA-CPE4 (19 инчен тип 1U)

  Овој уред обезбедува 1-4* E1 интерфејс, стандарден телефон со 2 жици како жица за инженерска нарачка (опционално).Тоа е многу флексибилно.Има функција за аларм.Работата е сигурна, стабилна и мала потрошувачка на енергија, висока интеграција, мала големина.