Управуван индустриски етернет прекинувач

 • 6 1G/10G SFP+ слот+8 10/100/1000TX +24 1G SFP слот |L2/L3 управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS6GS2408H

  6 1G/10G SFP+ слот+8 10/100/1000TX +24 1G SFP слот |L2/L3 управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS6GS2408H

  * Поддршка 6 1G/10G SFP+ слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта + 24 1G SFP слот;

  * DC37-75V/AC220V Изборно;

  * Куќиште од алуминиумска легура оценет со IP40, тип на шасија за монтирање на решетката 1U;

  * 5-годишна гаранција.

  * Поддршка G.8032(ERPS), IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3z, IEEE802.3x, IEEE802.3ad, IEEE802.3ab, IEEE802.1p, IEEE802.1x, IEEE1nooping, S. IPv6 приоритет;

  * Поддржете CLI, SNMP, WEB-менаџмент, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, користејќи само-развиена технологија на прстенест мрежна технологија, време за обновување <20 ms;

   

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

 • 4 1G/10G SFP слот+16 10/100/1000TX |L2/L3 управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS4G016H

  4 1G/10G SFP слот+16 10/100/1000TX |L2/L3 управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS4G016H

  * Поддршка 4 1G/10G SFP+ слот и 16 10/100/1000Base-T(X) етернет порта;

  * DC10-55V вишок моќност, заштита од обратен поларитет;

  * Куќиште од алуминиумска легура оценет со IP40, монтиран на DIN-шина;

  * 5-годишна гаранција.

  * Поддршка G.8032(ERPS), IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3z, IEEE802.3x, IEEE802.3ad, IEEE802.3ab, IEEE802.1p, IEEE802.1x, IEEE1nooping, S. IPv6 приоритет;

  * Поддржете CLI, SNMP, WEB-менаџмент, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, користејќи само-развиена технологија на прстенест мрежна технологија, време за обновување <20 ms;

   

   

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

 • 2 1G/10G SFP Слот+8 10/100/1000TX+4 1000Base-X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS2G48H

  2 1G/10G SFP Слот+8 10/100/1000TX+4 1000Base-X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS2G48H

  •Поддршка на 2 10G SFP+ слот и 4 слот 1000Base-X SFP и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта.

  •DC10-58V редундантна моќност, заштита од обратен поларитет.

  •Индустриски дизајн од 4 степен, работна температура -40-85°C.

  • Куќиште од алуминиумска легура оценет IP40, монтиран DIN-Rail.

   

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

 • Индустриски етернет прекинувач управуван со 32 порти, со 4 10G SFP+ слот и 24 1000Base-X SFP слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта

  Индустриски етернет прекинувач управуван со 32 порти, со 4 10G SFP+ слот и 24 1000Base-X SFP слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта

  •Поддржете 4 10G SFP+ слот и 24 1000Base-X SFP слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта.

  •Поддршка G.8032(ERPS), IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3z, IEEE802.3x, IEEE802.3ad, IEEE802.3ab, IEEE802.1p, IEEE802.1MP, IEEE802.1MPv1noop, IEEE802.1x, IEEE802.3x IPv6 првенство.

  •Поддршка на CLI, SNMP, управување со WEB, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, со користење на саморазвиена технологија на прстенест мрежна технологија, време за обновување <20 ms.

  •DC36~72V редундантна моќност, заштита од обратен поларитет.

  •Индустриски дизајн од 4 степен, работна температура -40-85°C.

  • Куќиште од алуминиумска легура оценет со IP40, 1U Rack Mount.

 • 8 10/100/1000TX и 4 1000X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS48H

  8 10/100/1000TX и 4 1000X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS48H

  * Поддршка 4 1000Base-X SFP слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта;

  * Поддржете STP/RSTP/MSTP протокол за производство на дрво, елиминирајте ја јамката од два слоја, реализирајте резервна копија на врската;

  * Поддржува IEEE 802.1Q VLAN, корисниците можат флексибилно да го делат VLAN според нивните потреби, да поддржуваат Voice VLAN и да поддржуваат конфигурација на QinQ;

  * DC10-55V технолошки вишок, заштита од обратен поларитет;

  * Дизајн од индустриски степен 4, работна температура -40-85°C;

  * Куќиште од алуминиумска легура со IP40, монтиран на DIN-Rail;

  * 5-годишна гаранција.

 • 8 10G SFP+ слот |L2/L3 Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS08H

  8 10G SFP+ слот |L2/L3 Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIWS08H

  * Поддршка за 2 слот за 1G/10G SFP+,L2/L3 Изборно;

  * Поддршка G.8032(ERPS), IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3z, IEEE802.3x, IEEE802.3ad, IEEE802.3ab, IEEE802.1p, IEEE802.1x, IEEE1nooping, S. IPv6 приоритет;

  * Поддржете CLI, SNMP, WEB-менаџмент, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, користејќи само-развиена технологија на прстенест мрежна технологија, време за обновување <20 ms;

  * DC10-55V вишок моќност, заштита од обратен поларитет;

  * Куќиште од алуминиумска легура оценет со IP40, монтиран на DIN-шина;

  * 5-годишна гаранција.

 • 8 10/100/1000TX и 8 1000X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS808H

  8 10/100/1000TX и 8 1000X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS808H

  * Поддршка 8 1000Base-X SFP слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта управувана со прекинувач со индустриски влакна;

  * Поддршка G.8032(ERPS), IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3z, IEEE802.3x, IEEE802.3ad, IEEE802.3ab, IEEE802.1p, IEEE802.1x, IEEE1nooping, S. IPv6 првенство.

  * Поддржете CLI, SNMP, WEB-менаџмент, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, користејќи само-развиена технологија на прстенести мрежи, време за обновување <20 ms.

  * DC10-55V технолошки вишок, заштита од обратен поларитет.

  * Куќиште од алуминиумска легура со IP40, монтиран DIN-Rail.

  * 5-годишна гаранција.

 • 8 10/100/1000TX и 2 1G/10G SFP SLOT |МЕНАЏИРАН ИНДУСТРИСКИ ЕТЕРНЕТ-ПРЕКУВАЧ JHA-MIWS2G08H

  8 10/100/1000TX и 2 1G/10G SFP SLOT |МЕНАЏИРАН ИНДУСТРИСКИ ЕТЕРНЕТ-ПРЕКУВАЧ JHA-MIWS2G08H

  * Поддршка 2 1G/10G SFP+ слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта;

  * Поддршка G.8032(ERPS), IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.3z, IEEE802.3x, IEEE802.3ad, IEEE802.3ab, IEEE802.1p, IEEE802.1x, IEEE1nooping, S. IPv6 приоритет;

  * Поддржете CLI, SNMP, WEB-менаџмент, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, користејќи само-развиена технологија на прстенест мрежна технологија, време за обновување <20 ms;

  * DC10-55V вишок моќност, заштита од обратен поларитет;

  * Куќиште од алуминиумска легура оценет со IP40, монтиран на DIN-шина;

  * 5-годишна гаранција.

 • Rackmount Управуван со L2 индустриски етернет прекинувач 12 порта |JHA-MIGS1212H

  Rackmount Управуван со L2 индустриски етернет прекинувач 12 порта |JHA-MIGS1212H

  * Поддршка 12 1000Base-X SFP слот и 12 10/100/1000Base-T(X) етернет порта;

  * Поддржете STP/RSTP/MSTP протокол за производство на дрво, елиминирајте ја јамката од два слоја, реализирајте резервна копија на врската;

  * Поддржува IEEE 802.1Q VLAN, корисниците можат флексибилно да го делат VLAN според нивните потреби, да поддржуваат Voice VLAN и да поддржуваат конфигурација на QinQ;

  * DC36-72V технолошки вишок, заштита од обратен поларитет;

  * Дизајн од индустриски степен 4, работна температура -40-85°C;

  * Куќиште од алуминиумска легура оценет со IP40, 1U Rack Mount;

  * 5-годишна гаранција.

 • 8 10/100/1000TX и 2 1000X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS28H

  8 10/100/1000TX и 2 1000X SFP слот |Управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS28H

  * Поддршка 2 1000Base-X SFP слот и 8 10/100/1000Base-T(X) етернет порта;

  * Поддржете STP/RSTP/MSTP протокол за производство на дрво, елиминирајте ја јамката од два слоја, реализирајте резервна копија на врската;

  * Поддржува IEEE 802.1Q VLAN, корисниците можат флексибилно да го делат VLAN според нивните потреби, да поддржуваат Voice VLAN и да поддржуваат конфигурација на QinQ;

  * DC10-55V технолошки вишок, заштита од обратен поларитет;

  * Дизајн од индустриски степен 4, работна температура -40-85°C;

  * Куќиште од алуминиумска легура со IP40, монтиран на DIN-Rail;

  * 5-годишна гаранција.

 • 4*1000Base-X+24*10/100/1000M Base-T, управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS4024H

  4*1000Base-X+24*10/100/1000M Base-T, управуван индустриски етернет прекинувач JHA-MIGS4024H

  Индустриски етернет прекинувач управуван со 28 порти, со 4 слот 1000Base-X SFP и 24 10/100/1000Base-T(X) етернет порта

 • 8 порта 1000M L2/L3 УПРАВУВАЧКИ ИНДУСТРИСКИ ETHERNET SWITCH со 4 10G SFP+ слот |JHA-MIWS4G08H

  8 порта 1000M L2/L3 УПРАВУВАЧКИ ИНДУСТРИСКИ ETHERNET SWITCH со 4 10G SFP+ слот |JHA-MIWS4G08H

  * 8 10/100/1000Base-T(X) порта и 4 1G/10G SFP+ слот и 1 мрежен прекинувач управуван со порта за конзола,L2/L3 Изборно;

  * Богати QoS карактеристики за контрола и управување со протокот на податоци, протокол за поддршка на прстенот, вишок на RSTP и STP етернет, поддршка за VLAN базирана на порти, протокол IEEE 802.1Q VLAN и GVRP;

  * Поддршка за CLI, SNMP, управување со WEB VLAN, управување со командната линија на конзола/Телнет и системски дневник, користејќи саморазвиена технологија на прстенест мрежна технологија, време за обновување <20 ms;

  * DC10-58V технолошки вишок, заштита од обратен поларитет;

  * IP40, PoE/Non PoE опционално;

  * 5 години гаранција.

   

  Етернет порта: 8*10/100/1000 база - Т
  Управување со порта: 1*RJ45 конзолна порта
  Приклучок за напојување: 3P терминал Phoenix, двоен вишок на напојување
  Поддршка L2/L3

12Следно >>> Страница 1/2