LCD дисплеј PDH Mux

 • 16E1+LCD дисплеј +SNMP JHA-C2P-E16bF4R2 PDH влакна мултиплексер

  16E1+LCD дисплеј +SNMP JHA-C2P-E16bF4R2 PDH влакна мултиплексер

  Овој уред има контрола на конзолата, обезбедува резервна заштита на влакна 1+1, оптички пренос од точка до точка, LCD дисплеј, на основа на развојот на нашата компанија на оптичкиот пренос PDH, користете специјални VLSI и SNMP NMS.

 • 8E1+LCD дисплеј +SNMP JHA-C2P-E8bF4R2 PDH влакна мултиплексер

  8E1+LCD дисплеј +SNMP JHA-C2P-E8bF4R2 PDH влакна мултиплексер

  8E1+LCD дисплеј +SNMP JHA-C2P-E8bF4R2 PDH оптички мултиплексер Преглед Овој уред има контрола на конзолата, обезбедува резервна заштита од влакна 1+1, оптички пренос од точка до точка, LCD дисплеј, на основата на развојот на нашата компанија на PDH оптички пренос, користете специјални VLSI и SNMP NMS.Уредот обезбедува 1-8*E1 интерфејс, 1-4*10/100M етернет интерфејс (брзина на жица 100M) и 2 интерфејс за проширување.4Channel Ethernet интерфејс е прекинувач интерфејс, може да поддржува VLAN....
 • Модуларен мулти-сервис Fiber MUX JHA-C2PM-E16

  Модуларен мулти-сервис Fiber MUX JHA-C2PM-E16

  Овој уред е опрема за оптички пренос од точка до точка со модуларна структура со LCD дисплеј, користи FPGA чипови и лесно се надградува.