HDMI Extender

 • 1080P 200m HDMI+KVM Extender JHA-EHK200TR

  1080P 200m HDMI+KVM Extender JHA-EHK200TR

  Овој производ е широко користен во областа на компјутер, домашно кино, мониторинг, образование, систем за банкарски хартии од вредност итн.

 • 1080P HDMI+USB тастатура и глушец+IR преку IP JHA-EHKI200TR

  1080P HDMI+USB тастатура и глушец+IR преку IP JHA-EHKI200TR

  Овој производ е пар комплетни комплети опрема, од кои едниот е предавателот (означен како Испраќач), еден е приемникот (означен Ресивер);

 • 1080P HDMI+KVM Extender JHA-EKH100TR

  1080P HDMI+KVM Extender JHA-EKH100TR

  Екстендерот HD-KVM, кој се користи за HD и некондензиран сигнал до 100 метри, се состои од испраќач и приемник.

 • 1080P HDMI+KVM Extender JHA-EH200TR

  1080P HDMI+KVM Extender JHA-EH200TR

  Екстендерот HDMI, кој се користи за HD и некондензиран сигнал до 200 метри, се состои од испраќач и приемник.

 • 1080P HDMI+IR Extender преку IP JHA-EHI200TR

  1080P HDMI+IR Extender преку IP JHA-EHI200TR

  Производот вклучува еден предавател (означен со испраќач) и еден приемник (означен со приемник), тој ја прифаќа технологијата за компресија на дигитално видео со висока дефиниција H.264, користејќи еден мрежен кабел може да го прошири изворот на сигнал HDMI, IR, RS232 интерфејсот на 200 метри , поддржува резолуција до 1080P.

 • 1080P HDMI+KVM Extender JHA-EH100TR

  1080P HDMI+KVM Extender JHA-EH100TR

  Екстендерот HDMI, кој се користи за HD и некондензиран сигнал до 100 метри, се состои од испраќач и приемник.Овој производ преку бакар изопачен пар CAT5/5e или погоре.