Напојување преку етернет

 • 24*10/100/1000M PoE Port+4*1000M Комбо порта |L2 управуван PoE прекинувач JHA-MPGS424NCJ

  24*10/100/1000M PoE Port+4*1000M Комбо порта |L2 управуван PoE прекинувач JHA-MPGS424NCJ

  * Поддршка 24*10/100/1000Base-TX PoE порта и 4*10/100/1000Base Combo Port;

  *1-4 порта може да поддржува BT;

  * Поддржува квалитет на услуга (QoS);Функција чувар;

  * Поддршка на IEEE802.3af/at, максимум 30W/порта PoE излез;

  * MAX Моќност: 300W, внатрешно напојување;

   

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

 • 16 порти L2 управуван со Gigabit PoE прекинувач со 2 1000M RJ45 и 2 1G SFP приклучок за нагорна линија |JHA-MPGS2G216N

  16 порти L2 управуван со Gigabit PoE прекинувач со 2 1000M RJ45 и 2 1G SFP приклучок за нагорна линија |JHA-MPGS2G216N

  * Поддршка 16*10/100/1000Base-TX PoE порта и 2*10/100/1000Base-TX uplink RJ45 порта и 2*1000M SFP слот;

  * Поддржува квалитет на услуга (QoS);Функција чувар;

  * Поддршка на IEEE802.3af/at, максимум 30W/порта PoE излез;

  * MAX Моќност: 300W, внатрешно напојување;

  * Целата порта е поддржана од MDI/MDIX автоматско превртување и самопреговарање;

  * 3 години гаранција.

 • 24 ПРИКЛУЧОК L2/L3 СО УПРАВУВАЊЕ СО ETHERNET-FIBER PoE SWITCH СО 4 1G/10G SFP+ SLOT |JHA-SW4024PMGH

  24 ПРИКЛУЧОК L2/L3 СО УПРАВУВАЊЕ СО ETHERNET-FIBER PoE SWITCH СО 4 1G/10G SFP+ SLOT |JHA-SW4024PMGH

  * 24 10/100/1000M RJ45 PoE/PoE+ порта + 4 1G/10G SFP+ Слот управуван со јадро на етернет-фибер прекинувач;

  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEE802.3ab, IEE802.3z;

  * Поддршка QOS, STP/RSTP, IGMP, DHCP, SNMP, WEB, VLAN, ERPS итн.;

  * Поддршка за поврзување со IP камери и безжичен AP;

  * Дизајн со ниска потрошувачка на енергија. Заштеда на енергија и зелена боја;

  * L2/L3 Изборно, Не PoE/PoE опционално;

  * 3 години гаранција.

 • 24*10/100M PoE Port+2*10/100/1000M RJ45 Port+1*1000M SFP Слот |Паметен PoE прекинувач JHA-P312024CBMHGW

  24*10/100M PoE Port+2*10/100/1000M RJ45 Port+1*1000M SFP Слот |Паметен PoE прекинувач JHA-P312024CBMHGW

  * 24*10/100M + 2*10/100/1000M RJ45 Порт + 1 1000M SFP слот Smart PoE прекинувач,1-24 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 300W;
  * 3 години гаранција.

 • 16 порти 10/100M PoE+2 Uplink Gigabit Ethernet Port+1 Gigabit SFP Fiber Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P312016CBMHGW

  16 порти 10/100M PoE+2 Uplink Gigabit Ethernet Port+1 Gigabit SFP Fiber Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P312016CBMHGW

  * 16*10/100M + 2*10/100/1000M RJ45 Порт + 1 1000M SFP слот Smart PoE прекинувач,1-16 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 250W;
  * 3 години гаранција.

 • 16 порти 10/100M PoE+2 Uplink Gigabit Ethernet Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P302016CBMHGW

  16 порти 10/100M PoE+2 Uplink Gigabit Ethernet Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P302016CBMHGW

  * 16*10/100M + 2*10/100/1000M RJ45 Port Smart PoE Switch, 1-16 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 250W;
  * 3 години гаранција.

 • 8 10/100/1000TX PoE + 2 100/1000M RJ45 Uplink +2 1000X SFP слот, со 4 DIP прекинувач |Паметен PoE прекинувач JHA-P42208BMHX

  8 10/100/1000TX PoE + 2 100/1000M RJ45 Uplink +2 1000X SFP слот, со 4 DIP прекинувач |Паметен PoE прекинувач JHA-P42208BMHX

  * 8*10/100/1000M + 2*10/100/1000M RJ45 Порт +2*1000M SFP Слот Smart PoE прекинувач со DIP прекинувач, 1-8 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 120W;
  * 3 години гаранција.

 • 4 10/100/1000TX PoE + 1TX Uplink + 2 1000X SFP слот |Паметен PoE прекинувач JHA-P42104BMHX

  4 10/100/1000TX PoE + 1TX Uplink + 2 1000X SFP слот |Паметен PoE прекинувач JHA-P42104BMHX

  * 4*10/100/1000M + 1*10/100/1000M RJ45 Порт +2*1000M SFP Слот Smart PoE прекинувач,1-4 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 65W;
  * 3 години гаранција.

 • 24 порти 10/100/1000M PoE Port+2 Gigabit SFP Fiber Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P420024BMHGW

  24 порти 10/100/1000M PoE Port+2 Gigabit SFP Fiber Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P420024BMHGW

  * 24*10/100/1000M + 2*1000M SFP слот Smart PoE Switch,1-24 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 300W;
  * 3 години гаранција.

 • 16 порти 10/100/1000M PoE+2 Uplink Gigabit Ethernet Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P402016BMHGW

  16 порти 10/100/1000M PoE+2 Uplink Gigabit Ethernet Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P402016BMHGW

  * 16*10/100/1000M + 2*10/100/1000M RJ45 Port Smart PoE Switch, 1-16 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 250W;
  * 3 години гаранција.

 • 16 порти 10/100/1000M PoE Port+2 Gigabit SFP Fiber Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P420016BMHGW

  16 порти 10/100/1000M PoE Port+2 Gigabit SFP Fiber Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P420016BMHGW

  * 16*10/100/1000M + 2*1000M SFP слот Smart PoE Switch,1-16 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 250W;
  * 3 години гаранција.

 • 16*100/1000mbps POE Port+2*100/1000mbps UP Link Port+2*100/1000mbps SFP Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P422016BHGW

  16*100/1000mbps POE Port+2*100/1000mbps UP Link Port+2*100/1000mbps SFP Port |Паметен PoE прекинувач JHA-P422016BHGW

  * 16*10/100/1000M + 2*10/100/1000M RJ45 Порт +2*1000M SFP Слот Smart PoE Switch,1-16 порти поддржуваат IEEE 802.3af/at;
  * Во согласност со стандардите IEEE 802.3, IEEE 802.3u;
  * портата PoE поддржува интелигентно препознавање AF/AT.Стандардна моќност е 15,4W/порта, Максимална моќност: 30W/порта;
  * Поддржува POE уреди како што се точки за безжичен пристап (APs) и мрежни камери за надзор преку етернет кабли од категорија 5/6;
  * Вкупното напојување е 250W;
  * 3 години гаранција.

123Следно >>> Страница 1/3