Сертификација

Сертификат за оценување на кредибилитет

Сертификат за оценување на кредибилитет

Сертификат за кредибилен претприемач

Сертификат за кредибилен претприемач

Сертификат за кредибилен добавувач

Сертификат за кредибилен добавувач

Кредитен прв договор Врховно претпријатие

Кредитен прв договор Врховно претпријатие

Сертификат за кредитен менаџер

Сертификат за кредитен менаџер

Претпријатие за демонстрации на добра вера

Претпријатие за демонстрации на добра вера

Интегритет Enterprise за квалитет и услуга

Интегритет Enterprise за квалитет и услуга

Претпријатие ориентирани кон квалитет и ветувања

Претпријатие ориентирани кон квалитет и ветувања

Претпријатие ориентирани кон услуги и ветувања

Претпријатие ориентирани кон услуги и ветувања

Сертификат за оценување на доверливост

Сертификат за оценување на доверливост

3C сертификација

Фибер медиумски конвертор CE-LVD сертификат

Сертификација RoSH на конвертор на оптички медиуми

Фибер медиумски конвертор CE-EMC сертификат

PoE Switch RoSH сертификат

Индустриски прекинувач CE-EMC сертификат

Индустриски прекинувач CE-LVD сертификат

PoE Switch CE-LVD сертификат

PoE Switch CE--EMC сертификат

2019-ISO

FCC

RoHS

CE (LVD)

CE(EMC)

FCC-01

Извештај за тест на RoSH

Деловна лиценца

Национална високотехнолошка сертификација на претпријатија

Сертификација за високотехнолошки претпријатија во Шенжен