Leave Your Message
Полиња за примена на JHA TECH индустриски прекинувачи

Полиња за примена на JHA TECH индустриски прекинувачи

2024-05-23

Широка примена: ги покрива сите полиња на индустрискиот интернет

Широката примена наJHA технологија во областа на индустрискиот интернет несомнено ги докажува одличните перформанси и пазарната вредност на своите индустриски Ethernet прекинувачи. Без разлика дали во областа на паметните мрежи, железничкиот транзит, паметниот транспорт, паметните рудници за јаглен и паметното производство, производите на JHA Technology играат клучна улога.

Види Детали
Висока сигурност и стабилност: цврста основа на индустрискиот интернет

Висока сигурност и стабилност: цврста основа на индустрискиот интернет

2024-05-23

Додека бранот Индустрија 4.0 продолжува да се зголемува низ целиот свет, индустрискиот интернет, како негова основна движечка сила, го води индустриското производство до нова фаза на интелигенција и вмрежување. Во овој бран на трансформација,JHA технологија, со својата одлична опрема за индустриска интерконекција и иновативни решенија, внесува нова виталност во развојот на индустриското поле на Интернет и продолжува да го промовира неговиот развој.

Види Детали
Дизајн без вентилатор, тивок прекинувач, дали вреди да се купи?

Дизајн без вентилатор, тивок прекинувач, дали вреди да се купи?

2024-04-30
Кои се предностите од користењето прекинувачи без вентилатор во индустријата? JHA Tech ќе ви објасни. Затворена шасија од целосно алуминиумска легура, метална плоча за дисипација на топлина, отпорна на прашина, анти-вибрации, отпорна на влага, анти-електромагнетни пречки и отпорна на ж...
Види Детали
Еден уред за одржување на вашата мрежа стабилна од грмотевици

Еден уред за одржување на вашата мрежа стабилна од грмотевици

2024-04-03

Управувањето со мрежата за време на сезоната на дождови е предизвикувачка задача, особено во областите подложни на грмотевици и екстремни временски услови. Комбинацијата од обилни врнежи и грмотевици може да претставува значителна закана за стабилноста на мрежната опрема. Сепак, стабилноста на мрежата и уредот за време на дождовната сезона може да се подобри со правилно управување со опремата.

Види Детали
Како да ја подобрите стабилноста на вашата мрежа и ефикасноста на управувањето

Како да ја подобрите стабилноста на вашата мрежа и ефикасноста на управувањето

2024-04-01

Управуваниот прекинувач е управувачки прекинувач кој не само што препраќа податоци како обичен прекинувач, туку и ја следи и конфигурира мрежата преку софтвер за управување за управување и оптимизирање на мрежата. Во производните линии за индустриска автоматизација, стабилноста на мрежната комуникација е особено важна.

Види Детали
Дали барате медиумски конвертор со индустриски влакна со мала големина?

Дали барате медиумски конвертор со индустриски влакна со мала големина?

2024-03-22

Воведување на JHA-IFS11C, напреден, цврст индустриски медиумски конвертор кој го револуционизира начинот на кој критичните средини управуваат со нивните мрежни потреби. Овој навистина мал уред е дизајниран да ги задоволи потребите на куќиштата за надворешни фотоапарати со ограничен простор, што го прави совршено решение за апликации каде што просторот е највисок. JHA-IFS11C е оценет со IP40 и е изграден да издржи сурови еколошки услови, обезбедувајќи сигурни перформанси дури и во најпредизвикувачките средини.

Види Детали
Секурика Москва 2024 Покана - од JHA TECH

Секурика Москва 2024 Покана - од JHA TECH

2024-03-18

Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. со задоволство го најавува своето учество на претстојната изложба Securika. Како еден од водечките производители на производи за зацврстен етернет, PoE и поврзување со оптички влакна дизајнирани за сурови и тешки средини, ние сме желни да ги прикажеме нашите иновативни решенија на овој престижен настан. Securika е многу очекуваниот настан на индустријата за безбедност и безбедност, кој ги обединува професионалци, експерти и водечки компании за да ги истражат најновите достигнувања и технологии.

Види Детали
Препорака за нов производ--Вовед во индустриски прекинувач без вентилатор со 16 порти---JHA-MIWS4G016H

Препорака за нов производ--Вовед во индустриски прекинувач без вентилатор со 16 порти---JHA-MIWS4G016H

2023-11-22
Shenzhen JHA Technology Co., Ltd. (JHA) е основана во 2007 година и е со седиште во Шенжен, Кина. Тој е водечки производител на комуникации со оптички влакна и производи за безбеден пренос. JHA се фокусира на индустриски и комерцијални оптички влакна...
Види Детали
JHA TECH на SMART NATION EXPO 2023

JHA TECH на SMART NATION EXPO 2023

2023-09-24
SMART NATION EXPO 2023 величествено се одржа во Комплекс МИТЕЦ. Изложбата вклучува паметна енергија, животна средина, информатичка технологија, градежништво, здравствена заштита, 5G мрежи, паметни картички и други области. На изложбата се одржаа и голем број форуми, семинари,...
Види Детали
Изложба Intersec Саудиска Арабија - Шенжен JHA Technology Co., Ltd

Изложба Intersec Саудиска Арабија - Шенжен JHA Technology Co., Ltd

2023-10-06
Intersec Saudi Arabia е една од најголемите безбедносни изложби во Саудиска Арабија, обезбедувајќи платформа за безбедносната индустрија да ги прикаже најновите технологии и решенија. Изложбата се одржува секоја година и привлекува изложувачи и посетители од сите ов...
Види Детали